‘Vanmiddag besloten persmoment bij Ajax’

Zoals iedere competitie speelronde zal Erik ten Hag ook vandaag vooruit blikken op komend weekend. Dat zal vanmiddag echter achter gesloten deuren gebeuren, zo meldt Freek Jansen van Voetbal International via Twitter. Externe media is niet welkom op De Toekomst en alle quotes van Ten Hag zullen door Ajax Media verspreid worden.

Related posts

52 Comments

     1. De Ajacied

      Vreemde gang van zaken
      Dit is niet des Ajax,
      Hoop dat ze heel snel weer terug gaan zoals alles was: gemoedelijk, gezellig, eensgezind, en natuurlijk PRIJZEN pakken
      ❌❌❌

     2. Litmanen

      En een normale trainer. Wat een dorpsgek hebben we in huis gehaald.
      En alleen omdat Overmars hem kan verstaan!

     1. BobbyHaarms

      Zou zomaar kunnen Moos nu je het zo zegt, het is natuurlijk nogal een verhaal dit. Maar dit soort spelers mogen wat mij betreft met de billen bloot. Pek en veren voor zulke matennaaiers.

     2. Moosie

      zeg redactie hebben jullie voor straf me sterren afgepakt ? ik had 5 rooie sterren en nou nietmeer om de score geef ik geen reet maar vond die sterren wel leuk staan. Fijn pasen trouwens Henk en Fred jullie hebben het er maar druk mee hoop dat ik jullie niet te veel werk heb bezorgd ?

 1. Peter kopsterk

  Hij heeft toch iedere week dezelfde uitspraken dus veel wijzer zullen we niet worden

    1. Moosie

     Ik versta m hem wel ben het alleen niet zo vaak met hem eens hij heeft meestal een vreemde kijk op het wedstrijdverloop maar we moeten het er mee doen voorlopig

     1. Yindi

      Moosie, ik hoor hem liever voor de wedstrijd dan er na. Voor de wedstrijd denk ik altijd: “ ja, het zal wel”!
      Na de wedstrijd geloof ik mijn oren niet, denk steeds: “ hebben wij naar een andere pot zitten kijken joh?” Klopt geen reet van.

     2. Moosie

      Ja dat heb ik ook bij die man totaal geen reëel beeld van de wedstrijd daar vind ik echt zorgelijk af en toe

  1. Moosie

   Ze hebben besloten om achter gesloten deuren met de pers te praten hoe dom wil je overkomen achter gesloten deuren met de pers.

 2. M800M

  Raar bericht. Een besloten persmoment? Dat is opzichzelf al tegenstrijdig. Hoe kan je een persmoment hebben als er geen pers mag komen? Noem het dan een statement ofzo..

  1. M800M

   Haha niet om het een of ander, maar exact die zelfde grap staat in de bovenste reactie op dat genoemde twitterbericht 😉

  1. Ajax 1

   Ja. Ze zaten in China en Noord Korea klaar voor het persmoment. Wordt dat weggenomen. Noord Korea heeft een protest ingediend omdat dit niet erg open is…..

 3. Yindi

  AB, misschien vertellen ze wel dat ze afzien van Bandé en Magallan? Ze hebben waarschijnlijk zitten tellen en gedacht: “ eigenlijk ook gekkenwerk, dit snapt niemand meer, zelfs wij niet.

 4. Yindi

  Waarom überhaupt deze melding als het een “besloten” karakter heeft? Je weet van te voren dat er speculaties uit voortvloeien. Of is dat juist de opzet?

 5. a.p.

  ik snap het nu de besloten pers.. aan het eind van het seizoen Ten Hag weg. Van de Brom de nieuwe trainer …..denk ik. vdb laat spelers beter voetballen en dat moeten we hebben. zie AZ nu

Comments are closed.