AFC Ajax 118 jaar

Vandaag bestaat Ajax 118 jaar en dat is natuurlijk een felicitatie waard. Sinds de oprichting op 18 maart 1900 door Floris Stempel, Han Dade en Carl Brune Reeser in café Oost-Indië in de Kalverstraat heeft de club zich opgewerkt tot een roemrijke club met een rijke historie en aanzien over de hele wereld.

Natuurlijk hoort bij deze dag een gepast cadeau en gaan wij uit van een overwinning van ons aller Ajax. Namens de redactie van Ajaxfanzone.nl feliciteren wij de club en natuurlijk alle Ajacieden die Ajax een warm hart toedragen. WZAWZDB, al 118 jaar lang!

Related posts

25 Comments

 1. Ajax 1

  Kampioen of niet, voor altijd Ajacied! Gefeliciteerd ouwe; wat hebben we samen al vreugde, verdriet, frustratie en schorre kelen meegemaakt. Gelukkig heb je vooral mooie moment geschonken……

 2. Brokamp

  Sorry voor boven. 4 mooie kado’s zou ik zeggen, de JC Arena, kampioenschap voor 34, het oude logo terug, en vandaag winnen

 3. Peter kopsterk

  Proficiat Ajax met 118-jarig bestaan. Al heel veel mooie momenten beleeft

 4. Iceman

  Van Harte Ajax en alle Ajacieden met deze mooie dag nu nog de drie puntjes als kado mee naar Amsterdam Come on Boys knallen in de 2e helft.

 5. JohnDoe77

  Zou toch mooi zijn dit te vieren met #34! Om meerdere redenen fijn! We hebben nog een kleine kans, kunnen in Eindhoven het gat naar 4 punten brengen.

Comments are closed.