There are no ads, please add some


Charisteas: ‘Ik ben bezig met een nieuwe speler voor Ajax’

Angelos Charisteas zegt bezig te zijn om een nieuwe jeugdspeler naar Ajax te krijgen. De voormalig spits van Ajax heeft de speler zelf aangeraden in Amsterdam. “Ik ben bezig met een nieuwe speler voor Ajax. Ik kan nog niet zeggen wie, omdat het nog niet helemaal zeker is. Het is een jonge jongen, zeventien jaar. Ik heb hem bezocht in Duitsland. Toen ik hem had zien spelen, wist ik dat hij goed genoeg zou zijn voor Ajax. Hij is denk ik een perfecte Ajax-speler,” aldus de Griek tegenover AjaxShowtime.

Het is niet de eerste keer dat Charisteas een speler bij Ajax weet onder te brengen. De Griek was ook al betrokken bij de komst van de Australiër Sebastian Pasquali, die nu uitkomt voor Ajax O19. Charisteas daarover: “Ik krijg altijd mails van makelaars met de vraag of ik hun spelers wil helpen. Voor Pasquali ben ik speciaal naar Australië gegaan om een wedstrijd van hem te bekijken. Ik zag één actie, één minuut, en toen wist ik dat hij goed was. Hij pakte de bal af op het middenveld, rende naar de zestien en had kunnen schieten. In plaats daarvan legde hij hem knap af op de spits. Hij heeft een hele goede techniek en een goed inzicht. Dat is belangrijk voor Ajax. Hij speelt veilig, maar kijkt wel altijd naar voren. Ik zie Pasquali wel als toekomstige opvolger van Frenkie de Jong op het middenveld.”


Gerelateerde posts

59 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Miss hien beter om wat vaker te kijken voordat je een speler haalt of aanbeveelt Charisteas… Niveau Pasquali zitten we bij Ajax niet op te wachten. “Hij gaf de bal af op de spits ipv zrlf te schieten”.. Als dat het criterium is kan ik bijna ieder weekend 3-5 spelertjes afleveren bij Ajax..
  Ga wat meer scouten in de omgeving Adam.. Weet zeker dat er genoeg rondlopen van niveau Pasquali.

  1. Widi

   Ik dacht dat vanmorgen ook meteen toen ik het in de krant las. Als ze niet beter zijn dan Pasquali, laat ze dan lekker waar ze zijn.

   1. -buitenkantje rechts-

    Beetje hetzelfde als met Ylätupa.. Overmars is, als ik het verhaal moetgeloven, slechts 1x wezen kijken en was meteen overtuigd. Ook niveau Ylätupa zitten we niet op te wachten.

  2. Geroldkohlen

   eens BR! het niveau pasquali met alle respect , is en moet ook te vinden zijn in Amsterdam en er om heen. we hebben talent zat! ga maar eens op de pleintjes kijken ,ook daar zie je gewoon dat er in onze stad genoeg talent rondloopt. daar hoef je niet voor naar Australië!

  3. beni

   Neem een voorbeeld aan AZ meeste spelers eigen jeugd. Wat is er aan de hand met de jeugdopleiding van Ajax?? Jong Ajax ook slecht.

  4. nannie1971

   Precies buitenkantje rechts meer mokum. Daar zijn we groot mee geworden. Gewoon Amsterdam en omgeving scouten.

  1. HURBIE

   Er was maar één CRUIJFF
   Een tweede komt er niet meer
   Zijn zoon kan zelfs aan hem niet tippen
   Ja hij heet CRUIJFF maar dat is ook alles

   1. Moosie

    Ik heb zo’n blank vermoeden dat dit een nieuwe nick is van weer eeen hoop onzin

   2. Ajax 1

    Ja hurbie, maar je mag dromen toch…..de nw v basten, bergkamp, rijkaard, swart, suarez of sneijder is ook goed…..wereldtop in ieder geval. Ik zei dit omdat ik dit soort berichten grappig vind: er wordt vaak gesproken over jongens v 17 die gehaald worden. Er bereiken er maar een paar het eerste en nog minder zijn echt top. Maar bij Ajax komt er toch iedere paar jaar weer een pareltje voorbij….over een paar kaar weten we of dit er een is, of we horen misschien nooit meer van hem.

    1. HURBIE

     Ajax 1 Ik droom ook af en toe en dan hoop ik ook dat we weer een paar toppers hebben
     Onder Bosz dacht ik ook dat het weer terug zou komen maar dat werd door ons klasse bestuur weer de grond in geboord
     Niettemin blijf ik hopen op betere tijden

 2. jood84

  als die maar niet slechter is dan charisteas🙈 wat was dat een waardeloze voetballer zeg

 3. AFCA my World

  Talenten zijn altijd welkom,als ze zichzelf weten te ontplooien kan het zomaar een topper worden ! ⚽️

 4. AB aka alumni

  Ik had gisteren nog een wereldactie van zo’n twee minuten. Zou Charisteas het gezien hebben?

 5. Jimmy1971

  Toch is het wel leuk dat hij nog zo met Ajax bezig is , de scouts zouden moeten kunnen zien wat de waarde hiervan is ..

 6. EugAjax

  Niet echt overtuigende omschrijving van Charisteas om een speler te bekijken en goed genoeg te bevinden voor Ajax. Wat mij betreft streeft Ajax erna alle scouts op niveau Veldmate, Olsen en bijv Tonnie Bruns Slot te krijgen. Maar goed je mag iig aannemen dat indien Charisteas een naam laat vallen dat Ajax dat professioneel bekijkt dus niet over 1 actie of wedstrijd maar over lange periode.

  1. AB aka alumni

   Hij zegt ook: ik ben bezig. We halen die minuur er uit als geintje. Jij als afgestudeerde zou dat moeten begrijpen maar ja …… volgens mij je certificaat via een louge ticketbureau gekocht.

   1. EugAjax

    Lezen AB wt hij zegt over Pasquali……..daar refereer ik aan niet aan die gast waar ze mee bezig zijn……….jezus aandachtvrager, reageer dan iig met de juiste woorden……..fijne avond man. Ook ben ik dan eerlijk hoor. Als die fijne avond maar heel ver van me vandaan is

    1. AB aka alumni

     😂😂😂😂jij kan echt niet lezen he. Tering Eskimo, alles bevroren daarboven? Nou ja ….. alles. Ik ga het niet eens uitleggen maar je bent hilarisch 😂😂 Hilarisch dom. Moosie echt een serieuze tip ….. niet in gesprek gaan met deze niwit. Cum laude 😂😂😂😂😂 echt Eskimo, je hebt het effect van 2 flessen wijn … ik word steeds vrolijker. Wat ben jij een dom trog varken.

     1. Moosie

      Ach ook ik kan het niet laten inhoudelijk dan ,plus Rost gaat ervan op de kast.
      Ook ik ben eerlijk

     2. AB aka alumni

      Weet je Moosie, het is zoveel leuker om er elke keer op te reageren. Ze zijn echt zo dom, heerlijk gewoon. Sorry.

     3. -buitenkantje rechts-

      Behoorlijk aanmatigend AB.. Elkaar af en toe een hak zetten prima! Maar RNIP gaat veel te ver.. Slaat negens op. Je vergeet volgens mij af en toe dat we allemaal onze stukjes schrijven, omdat we Ajacied zijn en over voetbal willen lullen. Je zegt met vluchtelingen te werken.. Dan moet jij weten dat tolerantie een groot goed is.
      Als dit een manier is om van je eigen frustraties af te komen of een of ander verzonnen experiment, dan heeft Indojood gelijk en heb je dringend hulp nodig. Dit heeft niks t maken met “eerlijk” zijn of af en toe “met gstrekt been” erin gaan. Dit is grof, stuitend, onethisch en onwenselijk gedrag.
      Ik benoem dit, omdat ik mezelf hier aan irriteer en zoals je hebt gelezen een aantal met mij.

     4. JohnDoe77

      BR; prachtig gezegd! Inmiddels staat ieder onderwerp vol met dit kinderachtige gekibbel!

     5. De Nees

      Eens BR. AB je mag je best ’s wat meer inhouden. Ook waar er geen trigger is ga je soms los als een randdebiel.

 7. Kingkong

  Volgens mij zijn de scheldende en betweterige nitwits die zich op deze site uitleven geen ajax suporters maar 010 kakkerlakken!!!!!!!!!!

  1. EugAjax

   Je hebt gelijk KingKong. Ik stoor me bovenmatig aan feit dat op elke bijdrage van mij een heigerige AB volgt.
   Ik ben zeker geen kakkerlak, maar ik ga wel de eer aan mezelf houden
   Ik lees nu al vaker dat andere leden zich ook er aan storen.
   Het zal niet stoppen want hij vind andere slachtoffers.
   Maar teksten als dat ik hersenbloedimg moet mrijgen en NRIP als ik zo snel mogelijk dood moet vallen gaan veel te ver.
   Wems jullie veel
   Succes met die grappenmaker.

   1. -buitenkantje rechts-

    Je hebt gelijk Eug.. dit heb je niet nodig. Ik vind het jammer als je wegblijft. Ben voor zoveel mogelijk veschillende geluiden op het forum. AB is je heel nadrukkelijk aan het zoeken op een manier die ook mij irriteert. Ben het lang niet altijd me je eens en vind dat je ook veel woorden nodig hebt om iets duidelijk te maken. Volgens mij ben je een redeljke en aardige vent die het liefst confrontatie uit de weg gaat. Zelf als je het met iemand niet eens bent geef je eerst degene gelijk om hem vervolgens ongelijk te geven..😁 Sommigen noemen dat “draaien”, ik zi het meer als voorzichtigheid en mensen niet voor het hoofd willen stoten.

    1. EugAjax

     Dank je wel BR. zoals vaker ben je goed in analyseren en alle zinnen zijn weer raak 😄. Goede persoonsomschrijving. Even tijd voor tenminste een adempauze, ik beloof niks 😂😂. Geniet nog even op de piste voor je je weer aan Ajax gaat irriteren 😄👍

    2. AB AjaxBarcelona

     Jullie weten niet half hoe blij ik ben met deze reacties.
     Ik weet genoeg en mijn punt is gemaakt.
     De Seijs en Litmanen mogen hier alles zeggen over een kankerpatient en worden amper aangesproken hierop ook niet door de redactie. Doet AB het …….. helder jongens.

    3. Moosie

     Ok omdat ik hier ook bij betrokken ben effe kort ,let op Eug zo doe je dat.
     Het zou fijn zijn als we met een zo groot mogelijke groep kunnen lullen over Ajax.
     Ik ben van mening dat het iemand verwensen van dood door kanker6 bruggen te ver is.
     Dit bagatelliseren en of doodzwijgen komt over als een verkapte door de vingers zien voor zowel mij als die seis.
     Daarom dacht hij ook zolang dat het wel kon.
     Eerlijk is eerlijk Fred heeft wel ingegrepen door middel van het weghalen van de kwetsende teksten van seis en hij is er blijkbaar op aangesproken gezien de omslag in zijn gedrag.
     Maar dat is iets tussen Fred en seis.
     AB ik snap jou redenatie wel maar de middelen die je nu gebruikt maakt dat je,je doel onmogelijk haalt en dat kan niet je bedoeling zijn.
     En Eug jij zou ook wat minder kunnen zuigen tussen de regels door.
     Wat litmanen en seis betreft daar ben ik gewoon mee uitgeluld al komt dat bij hun vaak niet voorbij hun bord.
     Zo en Jonk moet trainer worden.

   2. Kingkong

    Oke eug niet stoppen met je bijdrage’s ,laat je niet weg jagen ,maar wel graag iets kortere compactere bijlage’s is makkelijker te lezen.

    1. AB AjaxBarcelona

     Fijn dat iedereen het door heeft. Not dus. Slaap zacht allemaal. Denk eerlijk gezegd dat alleen Moosie het snapt. Hoop het wel tenminste. De rest valt me sowieso zwaar tegen, verder niemand uitgezonderd.

     1. Bakkie

      Ga dan alsjeblieft weg, en blijf weg. Daar zou je iedereen een plezier mee doen.

     2. AB AjaxBarcelona

      Eerlijk gezegd Moosie zou ik er geen traan om laten en zelfs de vlag uithangen als ons trio hier opzout. Als een aantal dan goed oplet weten ze gelijk mijn exacte woonadres.

 8. JohnDoe77

  Ik neem aan dat er meer scouts een rapport maken van een potentiële speler en niet alleen hij. Niet alles is goud wat je binnenhaalt, maar wie weet!

 9. Basisspeler

  Baat het niet, schaad het niet. Laat maar komen op proef. Kan je zelf zien of het een talentje is.

  1. afcadeluxe

   je hebt one hit wonders,hij is een one goal wonder,behalve van die goal tegen portugal kent niemand hem

Reageren is niet mogelijk.