There are no ads, please add some


Bandé wil per direct naar Ajax, Mechelen blijft dwarsliggen

Ajax heeft met Hassane Bandé en zijn huidige club KV Mechelen een overeenkomst gesloten dat de speler komende zomer de transfer maakt naar Amsterdam, maar als het aan Ajax en Bandé ligt dan komt de speler uit Burkina Faso nog deze week naar Ajax, zo weet de Gazet van Antwerpen te melden.

Ajax is na het vertrek van Amin Younes op zoek naar versterking en nu het zo goed als zeker is dat Zakaria Labyad bij FC Utrecht blijft heeft Marc Overmars zijn zinnen gezet op Bandé en wil hij de speler per direct naar Amsterdam halen. Overmars zou inmiddels een miljoen extra hebben geboden bovenop de transfersom van 8,25 miljoen en ook de speler zelf heeft aangegeven dat hij het liefst per direct vertrekt bij KV Mechelen. Vooralsnog werkt KV Mechelen niet mee en wil het vasthouden aan een zomerse transfer van de 19-jarige Bandé.

Bron: GVA


Gerelateerde posts

31 reacties

  1. De Ajacied

   Welkom zéér zeker
   Maar zou hij DÉ redder voor ons aller Ajax zijn?
   Ik heb toch wel mijn twijfels hoor,
   Of Bandé heeft ze in belgie allemaal voor het lapje gehouden.
   Hoop het laatste
   ❌❌❌

   1. Bakkie

    Het feit dat hij nu als een krant speelt, is in ieder geval een signaal dat het mentale aspect bij hem wel in de gaten gehouden moet worden. Het is volgens mij wel een jongen die gaat rotzooien als het allemaal niet lukt, maar ook eentje waar je voor naar het stadion komt

   1. Litmanen

    Snap het niet helemaal. Schijnt geen knikker te raken sinds de transfer rond is. Kunnen ze ook nog een miljoen extra pakken….. Het blijven Belgen.

 1. Zlatan4ever

  Het feit dat Ajax bij KV Mechelen moet “bedelen” om Bande daar direkt weg te halen met een cadeau’tje van 1 miljoen zegt ook iets over het beleid……

  1. De Nees

   VInd dat ook wel erg ver gaan, mln extra boven op dat al hoge prijskaartje. En ik zie die 7 punten niet meer ingelopen worden, titel is na gister wel heel ver weg dus waarom die haast eigenlijk.

   1. Bakkie

    Nu al de handdoek in de ring, de Nees? Natuurlijk gaat het lastig worden, maar thuis kun je er al drie terugpakken en als ik dat psv zie spelen, kan dat ook niet goed blijven gaan.

 2. Jimmy1971

  Kom maar vast Bande !
  Kan je vast wennen aan het Ajax systeem en wat concurrentie kunnen we voorin gebruiken !!

 3. Gert Ajax

  Johnson kan nog niet brengen wat er gevraagd wordt voor ajax 1 moet nog rijpen.
  Maar of Bande dat wel kan twijfel ik ook aan.
  Nu een miljoen extra vind ik ook wat overdreven had hem dan toen je hem kocht gelijk laten komen.

 4. Ajaxfoort

  Ik begrijp ook de haast niet. Ik denk dat dit miljoen beter besteed kan worden dan een speler eerder halen. Het is voor 4 maanden. Dat is 250.000 euro per maand. Ik vind dat serieus geld. Zeker nu we zo goed als zeker geen kampioen worden. En inderdaad is Ten Hag niet zo van het wisselen. Ook niet als dat wel het beste was geweest.

 5. Wenen 1995

  Ajax en 010 winnen allebei van PSV…Dan is het gaatje nog maar 1 punt! Ik geloof er dus nog steeds in 👍

  1. ABAjaxBarcelona

   Ben vanavond toch ff online dus commentaar hierop kan ook wel.
   Feijenoord gaat verliezen van PSV in de competitie. Dat wordt de opdracht nl van de Feijenoord supporters. Die zien liever, veel liever PSV kampioen worden dan Ajax. Dit is al vaker gebeurd. Bedreigingen tot op het trainingsveld van Feijenoord supporters richting eigen spelers.Daarom is Twente ooit kampioen geworden. Feijenoord wint misschien in het bekerduel al is het maar omdat PSV de voorkeur heeft voor de landstitel. Daarnaast ….. voor wat hoort wat. PSV haalt gewoon drie punten tegen Feijenoord.

   1. Mr Ajax

    Ja die boeren en kakkerlakken maken een akkkoordje, let maar op, kakkies de beker en boeren de titel..

   2. Zlatan4ever

    ABAjaxBarcelona je kan weer offline.Wat een onzin aan intriges, dadelijk haal je de CIA en de FBI er nog bij……
    Dat die kakkerlakken ons niet mogen dat is duidelijk en dat die mongolen tot alles in staat zijn geloof ik ook wel.
    Maar woensdag gaan ze echt niet winnen van Pisvee.
    Mark my words

    1. ABAjaxBarcelona

     Feit is dat destijds Feijenoord van haar eigen fans moest verliezen van Twente om te voorkomen dat Ajax kampioen zou worden. Als het toen gebeurde waarom dan ook nu niet?

Reageren is niet mogelijk.