Ajax en FC Utrecht nog niet akkoord over Ten Hag

Er is nog geen akkoord bereikt tussen Ajax en FC Utrecht over een transfer van Erik ten Hag zo weet RTV Utrecht te melden. Gisteren na de wedstrijd zijn de betrokken partijen nog even bij elkaar gekomen om de voorwaarden te bespreken maar het uiteindelijke resultaat zal na de Kerstdagen bekend worden. Ten Hag heeft een afkoopclausule van vier ton maar die geldt pas na dit seizoen en kan FC Utrecht zo veel vragen als het wil. Toch zal de Domstad Ten Hag de overstap naar Amsterdam wel gunnen daarom is de kans groot dat er over een paar dagen witte rook zal zijn.

 

Related posts

123 Comments

 1. Koning Haarms Wolfs

  Ik ben erg benieuwd hoe dit met Ten Hag gaat uitpakken. Aanpassen aan de tegenstander en erg defensief spelen zijn we niet gewend. We gaan het zien. Wens hem veel succes. Iedereen hier op dit forum fijne feestdagen gewenst en een mooi 2018 in goede gezondheid!

  1. Ajax 1

   Het zal moeten blijken hoe ten hag met Ajax gaat spelen. Dat is anders dan Utrecht of het tweede van Bayern. En daar zit het probleem: dit is een gok in mijn beleving.

   1. De Ajacied

    Die gol was het ook met Frank de Boer dus die kun je wel nemen,
    Maar is Ten Hag op dit moment dé aangewezen man om Ajax trainer te worden? Dat vraag ik mij meer af
    ❌❌❌

   2. BobbyHaarms

    Met elke trainer neem je een gok, of dat nou Ten Hag is, van t Schip of Koeman. Alles staat of valt met beschikbaar materiaal, vorm, tactiek, blessures, tegenstander en noem maar op. Het zal moeten blijken of Ajax hier goed aan doet, maar belangrijkste vind ik is dat we Johan’s ideeën niet nog verder ten grabbel gooien. Wie het ook wordt, dit moet als gouden regel in elk contract staan.

    Fijne, maar bovenal wijze feestdagen.

    1. Ajax 1

     Niet helemaal eens dat het altijd een gok is. Bij Koeman weet je dat spelers tegen hem op kijken en dat er wat meer krediet is. Als ten hag na de winterstop punten laat liggen barst de hel meteen los. Maar goed dat we Feijenooit thuis hebben meteen, die winnen we altijd ?

     1. BobbyHaarms

      En natuurlijk kijken spelers meer op tegen een trainer als Koeman en zetten voor hem misschien net dat stapje extra. Hij kent bovendien de club.

      Het TH en RVC neemt hoe dan ook een enorm risico. Loopt ook dit fout dan moeten er flink wat koppen gaan rollen (wat overigens allang had moeten gebeuren)

     2. Litmanen

      Eens Bobby, het grote nadeel voor Ten Hag en assistent is dat ze beiden geen mensen van de club zijn.

      Aan de andere kant dat was Bosz ook niet. Dus als het bestuur en directie bij succes niet dezelfde fout maken als bij Bosz, dan kan er iets moois uitkomen.

      Van wat ik begreep zijn de karakters van Bosz en Ten Hag niet zo verschillend.

    1. BobbyHaarms

     Als het is om een weloverwogen keus te maken om een goede trainer te kiezen en daar de tijd voor te nemen zeg ik ja. Aan de andere kant..Ajax is geen speeltuin of een plek om dan alles maar over het seizoen te tillen, en al helemaal niet als je pas halverwege het seizoen zit en je nog relatief dichtbij de koploper zit (5 punten). M.a.w. de belangen zijn gewoon levensgroot. We moeten nu echt alles op alles zetten dat we elke wedstrijd MOETEN winnen (goh waar heb ik dat meer gehoord..)

     1. Jimmy1971

      Dat is wat ik bedpel Bobby !
      Nu iets overhaasten lijkt me niet de beste oplossing !
      Dus het moet je eerste keus zijn en anders niet doen ..

     2. BobbyHaarms

      Ben alleen bang dat de keus allang gemaakt is Jimmy. Maar het idee om nou 6 maanden tegen die kop van Reiziger en Bogarde als trainers van Ajax aan te kijken…?

    2. De Nees

     Probleem zit ‘m bijna altijd in de wedstrijdinstelling, ongehoord hoeveel punten ze laten liggen en dat ligt echt niet aan gemis aan kwaliteit, tegen Willem II kon het ook zo weer fout gaan. D’r moet veel meer aandacht komen voor mentale weerbaarheid, al in de opleiding niet de volle aandacht op tactiek en techniek. Ook bij je selectiesamenstelling in de zomer moet je een paar hebben die het team op scherp blijft houden. Moeilijk onderdeel maar links of rechts om je moet daar als staf toch een antwoord op vinden.

     1. dickst14

      Hier heb je 100% gelijk in Nees. Als ze elke wedstrijd (en dat is er maar 1 in de week) delfde instelling zouden hebben als tegen psv of feyenoord dan hadden we elke wedstrijd gewoon gewonnen

    3. frenkynairo

     aub niet Jimmy. reiziger kwam bij zijn persconferentie bijna hetzelfde over als keizer. neem nou is een trainer die er gelijk staat en niet eentje die nog even moet wennen.

  1. Emilio4Ajax

   Nee, want als ze dr nu niet uitkomen kunnen ze altijd Utrecht de schuld geven en toch Bosz presenteren…?❌❌❌❤️??? prettige feestdagen en een gezond en produktief 2018???

 2. Bigboss

  Ik had eerst van Gaal gepolst. Ik denk dat die best nog eens had gewild ook om de cirkel rond te maken

   1. Bigboss

    Als ik het voor het zeggen had wel ja. Is toch een forum waar je je idee geeft. In plaats van elkaar afzeiken of wat dat dan ook

  1. BobbyHaarms

   Of van Gal nou nog wilt of niet doet niet ter zake. Weg met dat doorgedraaide fossiel. Heeft bewezen een smerig onbetrouwbaar onderkruipsel van het laagste soort te zijn, net als Edgar Davids en Hennie Henrichs.

   1. Litmanen

    Volkomen eens. Dat soort mensen niet meer binnenlaten.
    Die streek achter Johan zijn rug om vergeet ik nooit meer.

    1. BobbyHaarms

     Daarmee heeft ie het voor mij voorgoed verbrast. Niemand is groter dan Ajax, maar kom je aan Johan dan kom je aan Ajax. Een grotere blunder is gewoon niet denkbaar.

   2. De seijs

    Je leest en begrijpt niets hè BH! Die gene hier geeft zijn mening. Dus dat doet wel ter zake. Jesus wat een ei ben jij. Rot hier ook lekker op eikel!

    1. BobbyHaarms

     O ja, vergeet je 5 duimpjes niet aan jezelf te geven anders kan je weer niet slapen! ?

     1. De seijs

      Hahaha Bobby Haarms versus Hurbie! Stel kleuters! Ike ike en maar met modder gooien naar elkaar. Jesus dacht jullie daar mee klaar zouden zijn! Maar nog steeds houden jullie die trut lijst bij. Stelletje ouwe mutsen???

     2. BobbyHaarms

      De enige die hier dagelijks op geilt ben jij. Simpelweg omdat jouw leven zo kansloos en doelloos is dat je toch ergens de beste in wil zijn. Nou ik kan je geruststellen, je bent idd de grootste sukkel van het forum Waffen SSeijs, gefeliciteerd. En nu gauw weer verder duimpie duimpie doen met jezelf, ik ga verder geen zinloze energie meer aan jou verspillen ?

     3. HURBIE

      Juist BH dat is ook de rede dat ik de laatste dagen niets meer op deze site iets zet
      V.a september 2014- zit ik met heel veel plezier op deze site
      Maar sinds Sauseijs hier met ze grote bek is ,die iedereen voor alles en nog wat uitmaakt vind ik steeds minder worden
      Het enige waar het om te doen is idd die Duimjes en daar doet hij alles voor
      Hij wil zo graag op de eerste plaats staan
      Mijn zegen heeft hij
      Ik kom niet eerder terug op deze site als Sauseijs op nummer EEN STAAT
      dan heeft die ouwe puper zijn zin met zijn IQ van O

      Wens wel iedereen nog een fijne kerst voor de rest en een heel goed en gezond 2018

     4. BobbyHaarms

      Mooi gezegd Hurbie, geen aandacht meer geven aan die sfeerverzieker. Maar om weg te blijven totdat die droeftoeter zijn duimpjeszin krijgt vind ik persoonlijk te ver gaan. Gewoon je normale mening blijven geven, net als 99% van alle andere goedwillenden hier. Hoe minder aandacht je die TBS-Remy geeft, hoe beter.

      Fijne kerst.

     5. HURBIE

      Dank je man
      Ben echt klaar met die Randdebiel Bobby het enige is dat hij met iedereen meelult en probeert met leedvermaak en katten de lachers op zijn hand te krijgen
      Heb de redactie ook al geschreven of ze die duimpies niet kunnen Afschaffen of in iedergeval dat je ze niet meer aan jezelf kan geven
      Maar dat gaat toch niet want sauseijs heeft veel telefoons
      Nog een fijne voortzetting van de kerst en een goed 2018

     6. AjaxBarcelona?JCS

      Geen, directe, reacties meer geven. Hij heeft signalering op zijn reacties aan staan. Reageer je niet rechtstreeks, mist hij reacties of hij moet echt blijven scrollen.

     7. BobbyHaarms

      Goed idee AB, we zullen hem eens flink aan het werk zetten..net zo lang tot ze hem in een dwangbuis af kunnen voeren ?

     8. vak411

      haha zo kan het ook… of elkaar allemaal met de vaste kern hier duimpjes geven en hem niet. .. man, redactie, kap met die duimpjes en start met gele en rode kaarten.

     9. BobbyHaarms

      Hahaha thanks man! Kijk dit is nou humor van die telefoons, zie hem al helemaal zitten in zijn TBS celletje drukken op zijn duimpjes ?

      Fijne kerst allemaal en een sportief maar bovenal gezond 2018

     10. De seijs

      Kijk als ik de waarheid vertel over Bobby Haarms en Hurbie dan gaan hun haren omhoog, kijk, en dat zegt genoeg hier! Maar ga lekker door met schelden en zieken hier bijde dames??? en dan maar zeggen dat de sfeer hier verziekt wordt! Deze 2 dames beginnen hier telkens mee. Waar je je druk om maakt. pffffffff wakker worden dames ????????

 3. Bigboss

  Ik had eerst van Gaal gepolst. Ik denk dat die best nog eens had gewild ook om de cirkel rond te maken
  Maar zal wel niet in het straatje van van de sar passen

  Die moet na mijn mening als enige nog weg al moet ik wel zeggen dat door dit trio te ontslaan hij wel
  Een goedr zet heeft gedaan

   1. AjaxKat

    Denk dat PB het sowieso niet wordt omdat die nu voor zichzelf de naam heeft gecreëerd dat hij voor de eerste beste andere aanbieding kiest. En dat ie heeft bij Ajax gedaan door krankzinnige te stellen. Hij was een passant en moet niet denken dat ie groter dan de club is/was. Dat heeft ie aan zichzelf te danken. Denk ook maar aan zijn koppigheid bij PSV uit.

    Het gaat Ten Hag heus wel worden als ik dit artikel zo lees. Over zijn verdedigende instelling: ik hoorde laatst op tv dat hij naar de mogelijkheden van de club speelt. Denk dat hij zich heus wel kan aanpassen aan het aanvallende spel van Ajax. Denk dat hij ook ervaring genoeg heeft op hoog NL’s niveau om het spel van PB te kopiëren. En we zitten nu met Sar en Overmars opgescheept; ik wil nu ook wel een keer rust in het TH of wat daarvan over is. Dus van mij mag het best een ‘vriend’ van Overmars zijn.

    1. BobbyHaarms

     Jonk was toch ook een vriend van Marc? Die heb ik liever ook terug, al is het maar op De Toekomst.

     1. Joep

      Die zie ik ook graag terugkeren. Misschien heb ik iets gemist. Ik hoor verder niets wat er met Winter gaat gebeuren of met die keeperstrainer.

     2. BobbyHaarms

      Winter houdt nu een winterslaap. Ami mag van mij ook vertrekken. Het waren gewoon 4 zoutzakken op een rijtje met de uitstraling van 4 doffe appels.

     3. Vak 120

      L’ami vind ik de grootste eikel op de bank! Heel interresant de warming up doen,met zijn duim omhoog…en dan net doen op de bank of hij het spel heeft uit gevonden…ik erger me er dood aan aan die kwal!

     4. BobbyHaarms

      Haha ja idd. Maar Spijkerman en Bergkamp niet meer in dat rijtje is alvast een goed begin.

      Toch was de selectie zeer verbaasd dat ze ontslagen waren. De timing was op zijn zachts gezegd ook opvallend.

     5. Joep

      Vond de timing ook erg slecht gekozen. Had deze week een “evaluatie” gehouden. En had toen besloten om ze te ontslaan. Om het een paar dagen te doen voor de laatste wedstijd vond ik niet slim.

     6. BobbyHaarms

      Precies Joep, dat had ik ook meer logisch gevonden. Maar ja, stel dat Ajax met 8-0 over Willem II was gewandeld had het misschien nóg raarder geweest om Keizer&co op straat te zetten.

     7. Joep

      Het moment om die keuze te maken blijft kloten als bestuurder. Ik vond nu dat ze erg op zoek waren om als het qua resultaat iets minder ging om deze beslissing naar buiten te brengen.

      Geniet van tweede kerstdag?

    2. Litmanen

     Ajaxkat, hoezo krankzinnige eisen? Wat nu gebeurd is, is precies wat Bosz wilde.
     Zo krankzinnig blijkt dat dus niet te zijn.
     Spijkerman, L,’amie en Bergkamp zijn weg…..

     1. AjaxKat

      Nu ja, je schrijft het zelf. Dit had niemand zo zien aankomen. Op dat moment was het wel degelijk krankzinnig. Hij wilde een TH-lid eruit hebben. Dan waan je je als trainer (dus passant) echt groter dan de club. Bij PB speelde ook geld (contract bij Dortmund) een rol. Dan ben je ook nog eens onbetrouwbaar. Ik vond het (hoe pijnlijk en jammer ook) legitiem van Ajax om PB op dat moment te ontslaan. En hij wilde iemand als ras-Feyenoorder Rob Maas in de technische staf van Ajax. Dat vind ik echt krankzinnig icm met de eis van het vertrek van een TH-lid.
      Dat de rol van Bergkamp nu is uitgespeeld zie ik nu meer als toevalligheid.

      Bij Ajax is er maar 1 die groter dan de club was en dat is JC. Maar zelfs hem is het niet gelukt de boel bij Ajax te veranderen.

     2. AjaxBarcelona?JCS

      Even voor de duidelijkheid. PB is niet ontslagen maar zelf weg gegaan. Daarnaast heeft Ajax stelselmatig vanaf januari 2017 geweigerd met Bosz te praten over de situatie in het nieuwe seizoen. Bosz heeft elke maand vd Sar gevraagd om overleg. Deze versie is door niemand binnen Ajax tegen gesproken.

     3. AjaxKat

      Wat maakt dat uit; PB is weg daar gaat het om. En Ajax moet het contract formeel ontbinden anders zat PB nog steeds bij ons; in de praktijk heet dat ontslag. Je kunt niet zomaar weggaan als je nog een contract hebt. Ajax had PB ook gewoon aan zn contract kunnen houden maar dat hebben ze niet gedaan omdat je dan een onwerkbare situatie hebt.
      Sar was ook niet onschuldig; hij had in een eerder stadium met PB en DB om de tafel moeten zitten om de lucht te klaren. Heb ik ook vaak gemeld hier.
      Hoe dan ook, PB had rare eisen op het laatst. Die noemde ik net al. En met een mooie aanbieding op zak kun je de krankzinnigste dingen eisen om een vertrek te realiseren. Deze discussie is hier echt al te vaak geweest.
      PB is weg en komt waarschijnlijk niet meer terug. Hij koos voor een zak geld. Hij heeft nu (nog meer) de naam dat hij contracten niet afmaakt en bij zn laatste werkgever ging het ook niet echt lekker qua resultaten. Dat gaat m niet helpen voorlopig bij Ajax of elders.

 4. Janneman16

  Ik zou toch voor een andere trainer kiezen. bosz toch maar weer. hij kent de spelers en weet hoe het is bij Ajax

 5. paulvos

  Vriendje van Marc, maar doen ze er goed aan. Wat heeft hij nou voor internationale ervaring, ik heb zo mijn twijfels. Maar ja de tijd zal het leren.

 6. Vak 120

  Marc neemt wel een risico! Keizer vriendje bergkamp dus samen weg! Ten Hag vriendje marc…als dit niet werkt staat marc ook op straat! Fijne kerst alle

  1. BobbyHaarms

   Eens, dit is natuurlijk een gevoelig risico als de buitenwereld weet dat het dikke mik is tussen die 2. De media kan je maken en breken. Maar goed, Ajax loopt in zijn geheel natuurlijk nog steeds een groot risico zolang het door de hele club nog stikt van de enge gladjanussen.

    1. BobbyHaarms

     Even offtopic: Mis toch wel de buitengewoon fijne meningen van o.a. “forumcollega’s” Indojood, BR en Remco425. Te ziek voor woorden dat het plezier bij hun door een paar hersenlozen verziekt wordt. Het zou toch wel fijn zijn als de redactie hier wat meer voor zou kunnen betekenen en deze gasten zou verwijderen. Of misschien moeten ze eens naar een sportschool, een paar flinke klappen wil de boel ook nog wel eens resetten ?

     1. Pantelic

      eerste gedeelte ben ik het helemaal mee eens. Maar wat je dan uitkraamt, dat is even laag als de “hersenlozen” zoals jij ze noemt. Misschien bedoel je het niet zoals het overkomt. Maar dat is bij die gasten misschien ook wel zo. ?

     2. Litmanen

      Op zich is jouw reactie begrijpelijk.
      Maar ten eerste hebben ze flinke klodders boter op hun hoofd en ten tweede verdwijnen deze mensen alleen een paar dagen.

      Of onder een andere nickname, maar terugkomen doen ze.

     3. De Nees

      De redactie doet dit in zijn vrije tijd, waarvoor grote waardering. Hun opzadelen met babysitten gaat te ver en waar ligt de grens om iemand te willen verwijderen? Duidelijk bij laaghartige post, maar er is een grijs gebied waar je welles /nietes krijgt, dan krijg je daar weer verhitte discussies over. Dit hoeft geen brei clubje te worden want sneren en sarcasme kunnen we best waarderen maar iedereen weet heel goed wat de ondergrens is, doodsbedreigingen, dreigementen, nare ziektes in die orde. Wij moeten hier ons zelf maar reguleren, als we dat niet kunnen dan kan je beter dit forum opheffen.

     4. BobbyHaarms

      Eens. We moeten volwassen genoeg zijn om dit onderling op te lossen. Althans, dat zou wel prettig zijn toch? Nadeel is alleen dat wij hier zelf weinig invloed op hebben en de redactie wel (zie het verleden toen er nog wel eens een kakkerlakhacker digitaal verdelgd moest worden) De mogelijkheden zijn er dus wel degelijk. Uiteraard waardeer ik het wel enorm dat deze mensen zich vrijwillig zo voor onze club inzetten!

     5. vak411

      eens Bobby, niet altijd met ze eens maar ik mis ze wel. onbegrijpelijk dat de redactie niets met al die klachten doet.. jammer, de sfeer is helemaal weg. bijna ieder topic eindigt in gezeik…

     6. BobbyHaarms

      Inderdaad Vakkie411, en zo onnodig ook. Het zijn er maar een paar maar die ene is wel heel erg. Gewoon verbannen van het forum, een betere kerstgedachte is nauwelijks denkbaar ?

 7. Adrie

  Ik denk dat Ten Hag best een goede trainer is maar dat er afspraken gemaakt moeten worden dat er in de Ajax fylosofie getraint en gespeeld moet worden

 8. hubert

  haha bosz terughalen? dan weet je al ongeveer zeker dat je gern prijs haalt en moet je weer afwachten wat hij op het eind van het seizoen doet. daarbij wie zegt ddat hij verdedigend gaat voetballen??? bij Utrecht zal dat meer hebben gemoeten dan bij Ajax. je kan aanvallend voetballen en toch de verdediging niet verwaarlozen. Maar hiercwird dat verdedigend voetbal genoemd kijk eens naar de topclubs man. city en Barcelona die spelen aanvallend maar ook vanuit de verdediging . Maar heb het al vaker gezegd ten hag al afgebrand voor hij begint en als hij resultaat haalt lopen die miereneukers en negatievelingen voorop en hebben zij het weer goed gezien. met alle winden meewaaien noem ik dat. ga zo ver der negatievelingen

 9. a.p.

  ook ik zou voor Bosz kiezen, hij heeft bij Ajax bewezen wat hij kan , zijn ,vriend, is nu weg , dus hij kan weer verder gaan waar hij was geeindigd en dat is eerst schaal 34.

 10. Slingertje.

  Utrecht kan gewoon de hoofdprijs vragen aan Ajax en dat doen ze zeker.
  En dan nog de 3 contracten van Keizer,Bergkamp en Spijkerman afkopen dus dat gaat bakken met geld kosten.

  1. BobbyHaarms

   Tsja, de afgelopen jaren hebben ze alleen maar geld binnengeharkt dus dat geld moeten ze toch ergens aan uitgeven Slingertje. Kapitaalvernietiging heet zoiets..

 11. Iedereen heeft een mening

  Vindt het lastig om te beoordelen. Utrecht is nou eenmaal geen Ajax. De lat ligt vele malen hoger dan bij Utrecht. ?????

  1. Litmanen

   Dat gold voor Bosz ook. Hopelijk kan Ten Hag op tijd de juiste elf neerzetten, want nog steeds is het allemaal erg afhankelijk van de vorm van de dag.
   De ene keer heeft Ziyech zijn dag, dan is Huntelaar of Schone weer uitblinker.
   Ik wil wel weer eens een Ajax zien waar het zelfvertrouwen van af spat.

   1. De seijs

    Zodra een speler zijn vorm niet heeft, dan gewoon gelijk wisselen. Dat is logisch toch. Dat hebben alle grote trainers gedaan in het verleden bij ajax. Maar ja daar moet je ballen voor hebben. En schijt hebben aan hun zaakwaarnemers litmanen.

    1. Litmanen

     Je hebt soms meer ballen nodig om een speler te laten staan.
     Het gaat mij om een vast systeem met een soort van vaste basis.

     1. De seijs

      Het systeem kunnen ze allemaal. Het gaat erom of je in vorm bent. Zo ja dan spelen. Zo niet in het 2e en zorgen dat je je vorm weer terug pakt. En dan is het zo, de beste speelt dan. Dan krijg je geen gezeik. En iedereen weet waar hij aan toe is. Wel zo eerlijk.

   1. Zlatan4ever

    Ja, JohnDoe77 dat kan ik goed beoordelen. Welke prestatie-lijst kan Ter Hag overhandigen waaruit blijkt dat hij de geschikte kandidaat is voor Ajax ?
    Ajax verleden NEE
    Voormalig topspeler NEE
    Prijzen van enig belang ? NEE
    Top club gecoacht ? NEE
    Zullen wij het hier bij laten anders word de NEE-lijst zo groot….. prettige feestdagen !

    1. AjaxBarcelona?JCS

     Blind en Wouters zijn beide trainer met een Ajax verleden en top speler geweest. Wil je een van beide als trainer? Of Winter, of Bogarde, of Heitinga? Om maar even 5 spelers te noemen. Hoeveel top clubs had Frank al gehad en hoeveel prijzen had hij gewonnen als trainer toen hij begon? Hoeveel trainers zondercAjax verleden heeft Ajax al gehad in de historie ….. velen. Daarvan hebben er velen ook prijzen gepakt zonder zelf ooit topspeler te zijn geweest. Kortom, ik twijfel bij ten Hag aan het uitvoeren van de Ajax/Cruijff visie maar ik twijfel niet aan zijn capaciteiten als trainer op zich.

 12. Pantelic

  De manier van spelen wordt bepaald door wat voor spelers je hebt. Met utrecht vol in de aanval gaan is niet verstandig. Met onze selectie is het niet meer dan normaal. Het blijft altijd een risico, welke trainer je neemt. Maar je moet wel iemand halen. Om Reiziger het seizoen af te laten maken is ook niet realitisch.

 13. Rensenbrink

  Ten Hag heeft één voordeel. Geen emo band met Ajax dus kan ze allemaal scherp zetten. De Nouri lading is er bij hem niet. Had Keizer nog wel heel sterk en ja, dan acteer je net fff iets anders. Bosz … al eerder benoemd, die heeft de mazzel met Klaasen en Sanchez te mogen spelen. Vlam in de pan. Ik vond het ook maar een fladrol door consequent Traoré en Younes maar op te blijven stellen. Je ziet het dit seizoen. Kluivert en Nerès bloeien op. Had die banaan ze vorg jaar vaker opgesteld had je fluitend kampioen geweest. Europacup was nog steeds lastig geweest, maar wellicht iets meer kans dan nu. Zo wat is die Bosz daar door het ijs gezakt zeg.
  Kampioenschap pakken we nog wel dit seizoen. Komt goed!
  Fijne feestdagen allemaal.

  1. De seijs

   Kijk Rensenbrink jij hebt er verstand van. ??Bosz is tactisch 0,0 . Ten Hag schijnt daar juist een meester in te zijn. Hoor en lees ik, dus dat betreft staan Ten Hag hiermee ruim voor op die Bosz! Maar laat eerst maar eens duidelijk worden wie de nieuwe trainer van ajax wordt.

  2. AjaxBarcelona?JCS

   @Rensenbrink: Bosz wilde naar een vast elftal en daar was Kluivert nog niet geschikt voor. Meer invalbeurten had op zeker wel gemoeten. V.w.b. Neres, die was er gewoon nog niet klaar voor. Die bloeit ook nu pas op. V.w.b. De finale: wanneer hij het team met een hele andere opdracht dan normaal het veld 8n had gestuurd was het ook niet gelukt. Je ziet nu ook dat het team niet bij machte is zich snel aan een andere siruatie aan te passen. Paniek slaat nog steeds snel toe. Finale hebben we gewoon verloren van een vervelend meesterbrein met spelers met veel meer ervaring. Flauwekul om Bosz hierop af te rekenen.

   1. Rensenbrink

    Ik reken Bosz niet af op het finale verlies wel op de manier waarop. Beschamend. Vast team? Waren echt wel betere hoor. Waar je zeker meer resultaat had gehaald. Maar dat is mijn mening. ?

   2. De seijs

    Wat een flub verhaal abje burn-out. Het elftal van vorig seizoen vergelijken met nu. Kijk dit zegt wel genoeg over jou voetbal inzicht! Jezus wie trapt er nu in jouw onzin man! Echt ongelofelijk wat een vergelijk!

   3. De Nees

    Prima vergelijk AB. Iedere ronde verder wordt de tegenstander ook dubbel zo zwaar, als vuistregel. Ajax liep al op eieren laatste rondes, ManU was ook bij een goede tactiek een maatje te groot, finale was gewoon too much. Dit was ook Bosz z’n eerste jaar en de potentie overtrof de zwakke punten waar hij vast aan gewerkt zou hebben. Fijne kerst nog AB. ?

    1. AjaxBarcelona?JCS

     Er wordt voor het gemak ook vergeten dat het einde van het seizoen de zwakste periode was van Sanchez. Verder ook voor jou ???

    2. BobbyHaarms

     Inderdaad, prima verwoord AB (en ook al was dit niet zo, dan toch. Al is het alleen maar om die duimenfetisjist geen gelijk te geven ?)

 14. Brokamp

  Ik weet 1 ding zeker, die Ten Hag gaat ons kampioen maken. Dat is een echte gifkikker die de jongens weet te motiveren. Kijk maar eens hoe hij Labiat aan het voetballen heeft gekregen. Zyech zal zeker ook blij met hem zijn. Taktisch is hij ijzersterk.

 15. JohnDoe77

  Nog steeds geen nieuws! Wordt er tijdens Kerst niet gewerkt? Zo maak je het verschil en we hebben 5 punten in te lopen met de Kakkies als eerste slachtoffers! Dat veld op, trainertje erbij en knallen!!!

  1. AjaxBarcelona?JCS

   Spelers hebben ook vakantie en kerst net als iedereen. Na de kerst vroeg genoeg.

  2. De Nees

   Idd JD, wat een luizig CAO ook, werken met kerst moeten ze en overwerken op oudjaars avond! Geen tijd te verliezen! ?

 16. Pascal tebberman

  Iemand met een ajax hart moet er staan uit het verleden of uit amsterdam komt maar blijf vooral winnen seedorf en boogarde zet hem op ciao.

Comments are closed.