There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – PSV: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen PSV op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – PSV begint zondag om 16:45 uur.Gerelateerde posts

26 reacties

 1. HURBIE

  En nu maar hopen dat die LAMPEN een keer geen massel hebben en AJAX wel Gaat eindelijk het licht uit bij ze

 2. JohnDoe77

  Hopelijk een “logische” opstelling van Keizer, een actieve en geïnspireerde Ziyech en gemakkelijk scorende Dolberg. Dan rollen we die lampies op!

 3. Charka53

  Eigenlijk toch vreemd dat dit een mogelijke beslissing wedstrijd is voor het kampioenschap dus mannen dit laat jullie niet gebeuren hoor er tegen aan en laat nu maar eens zien dat wij Ajax zijn en dat er met ons niet valt te spotten.

 4. Joep

  Waar ik bang voor ben, is dat ajax een prima wedstrijd morgen speelt, en ook wint. En dat wij in de laatste 3 wedstrijden weer punten laten liggen.

 5. Finidi

  Gewoon winnen en het liefst met 5-0 verdomme en laten we hopen dat Zyech en Dolberg eindelijk dit seizoen eens opstaan ende boel op sleeptouw nemen!

 6. Kingkong

  Net als tegen de kampioens wedstrijd tegen twente met z’n allen massaal achter onze jongens staan en ze naar de zege brengen!

   1. AjaxKat

    Dat zijn net de nrs 1, 2, 3 van de topscorers in de Eredivisie. Dan hebben ze ook nog Perreiro.
    Ajax moet de druk goed op het middenveld houden. Dan kunnen ze niet aangespeeld worden. Hopen dat iedereen zn dag heeft morgen en voor elkaar wil knokken.

    Heb er zelf wel zin in. Lekker vroeg bij de Arena en nog lekker ff een biertje pakken.

    1. Joep

     De achterhoede van psv vind ik matig. Ik zou van het begin daar druk op gaan zetten. Wel uitkijken voor de lange bal.

     Heb er ook wel zin in. En als iedereen achter het team gaat staan moet het goed komen tegen die boeren

 7. Vak 120

  Psv speelt ook niet goed,hebben alleen meer geluk als wij! Morgen vanaf minuut 1 achter de ploeg staan en vol gas! Dan moeten we gewoon kunnen winnen

 8. Widi

  Ik denk dat ajaxpers heel slecht zal slapen de komende nachten. Kan me niet voorstellen dat Bosz niet ontslagen wordt bij Dortmund. Gelukkig voor ajaxpers en jammer voor anderen is Bergkamp niet gecharmeerd van Bosz.

 9. theomar

  Iedereen is positief gestemd, maar ik zou niet weten waarom. Ik denk dat ajax weer veel aan de bal zal zijn, en psv met al zijn geluk en mazzel zal winnen. Want elke ploeg krijgt van ajax genoeg kansen om te scoren. Dus psv ook. Het seizoen is toch al naar de klote. Het is gewoon te laat. Ik hoop een ding: als ajax verliest moeten we snel een nieuwe trainer krijgen, en moeten sar en bergkamp ook vertrekken. Dan is het verlies niet voor niets geweest. Ik hoop op succes, maar ik vrees het ergste.

Reageren is niet mogelijk.