There are no ads, please add some


Flinke sneeuwval verwacht bij topper Ajax – psv

Morgen zullen de weergoden proberen de topper tussen Ajax en psv te verstoren door een lading sneeuw van 5-15 cm richting de Johan Cruijff Arena te sturen. Als kers op de taart komen er ‘s-middags ook nog eens zware windstoten van zo’n 80-90 km/uur. De KNMI geeft code oranje af en de NS past de dienstregeling aan. Hierdoor rijden er op een aantal trajecten minder treinen. Ook het wegverkeer zal de nodige vertraging gaan ondervinden. Supporters die via metrostation Strandvliet reizen moeten vanwege bussen met PSV-fans bovendien om het trainingsveld lopen. De temperatuur start met -5 graden zal niet boven de 3 graden uitkomen dus extra warme kleding is aan te raden. Mocht je Ajax toch in de Arena willen ondersteunen, vertrek dan op tijd!

 


Gerelateerde posts

104 reacties

   1. AjaxKat

    Hahaha oh ja was t al vergeten! Ze zullen nu toch wel wat aan dat dak hebben gedaan? Anders wordt t morgen zo weer afgelast. Code oranje morgen.

    1. Litmanen

     Ben blij dat die Arena niet in Oostenrijk staat. Dan kun je het dak er wel afhalen.
     Ik neem aan dat ze intussen wel een oplossing gevonden hebben.

 1. dickst14

  Een paar jaar geleden is het afgelast omdat het dak dicht was en er gevaar was dat de sneeuw met ijs naar beneden zou kunnen vallen.

 2. a.p.

  Wat het weer betreft zal het morgen denk ik geen volle bak worden. Maar winnen kan wel doorgaan Het Moet Ook.

  1. De seijs

   Haha dat voorspelde ik half oktober al. Die Bosz is een trainer, een gewone. Niks speciaals aan. Alleen de echte zien dat😉😂😂😂😂😂

    1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

     Bijna nieuwsgierig wie en of wat de echte zijn. Let wel: bijna.

   1. De seijs

    Over glazenbol gesproken. Zou zomaar kunnen, dat L.v Gaal P Bosz zou opvolgen bij Dortmund.

     1. De seijs

      Er zit nu wat sneeuw in de bol. Maar ik denk dat ik zie dat L v Gaal richting Amsterdam arena komt. We gaan het zien de komende weken.😉

     2. HURBIE

      Hé seijs je heb trouwens weer heelveel likes erbij in een hele korte tijd ,zonder dat je topics had
      Valt op man

 3. Rensenbrink

  Als het dak er maar af gaat morgen!! Knallen met die hap. Declaseren dat Pisvee zodat ze komende wedstrijden ook met een teneergeslagen gevoel gaan foebele en dan niet zo lucky meer winnen. Lucky is weer van Ajax vanaf morgen. Over vier wedstrijden staan wij weer bovenaan en blijven daar. Dus dat!!

   1. Rensenbrink

    Lag iets wits op straat, dacht dat het sneeuw was… yeahhhhh soooo niiiicceee 🤫

 4. Indojood

  Zie Bosz graag terugkeren.

  Ook bij de trainers is de klad er aardig in gekomen bij NL. FdB, Ronald Koeman en nu Bosz. Toekomst van ons voetbal ziet er somber uit vooralsnog. Maar ja, we slaan graag adviezen van de meester in de wind, hè.

  1. Joep

   Ik zie hem ook graag terugkeren bij onze club. Gelijk een schoonmaakhouden. En we kunnen het jaar 2018 goed beginnen

  2. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

   Zijn mensen die Bosz alleen goed genoeg vinden voor een provincieclub. Waar hebben die mensen verleden jaar naar gekeken vraag je je af.

    1. Indojood

     Een finaleplaats EL kan je in deze tijd best als een prijs beschouwen. En inderdaad, genoten van de knock-out fase.

  1. Joep

   Was genieten he, eerste rond stond hij te wankelen. Laatstd ronde erop en er over. Moet Ajax vandaag ook doen

  1. Widi

   Ik zag het vooraf niet zo zitten. Die andere gast is wel heel groot. En een sloper. In de eerste ronde had het ook mis kunnen gaan. Maar heel knap dat hij m toch knock-out heeft gekregen.

 5. afcadeluxe

  zo vandaag pisvlekken inzepen en met 3-1 terug naar huis sturen,ben er al helemaal klaar voor😊👍❌❌❌

 6. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

  Knoop doorgehakt. We gaan geen uren in de auto zitten met alle risoco’s van dien. Nemen plaats voor de TV. Kut, maar het is niet anders.

  1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

   Schijnt flinke puinhoop rond de diverse stadions te zijn. KNVB krijgt er op social media flink van langs dat ze niet aan de veiligheid van de supporters denken. Veld kan wel bespeelbaar zijn maar daar ben je er niet mee. Supporters moeten ook veilig naar he5 stadion kunnen komen. Er zijn al heel veel ongelukken gebeurd. Dit is geen vietbalweer, zelfs niet overdekt.

  2. Iamsterdam2015

   Inderdaad kut maar zeer verstandig!!!! Ik lees dat er al mensen zijn die om 11:00 uur zijn vertrokken en dan wonen ze “ maar” in alkmaar…… fijne pot!!!!

 7. a.p.

  Helaas , ook wij gaan niet. We gaan geen risico nemen. Ik hoop wel dat Ajax ook zonder ons gaat WINNEN

  1. Iamsterdam2015

   Ja totdat iemand zich dood rijdt…. ga je dan ook zingen “ en laat je familie maar ik de steek” ?!? Pfffft

  2. a.p.

   Emous1978 er is meer in het leven dan Ajax. Zelf heb ik 45 jaar een seizoenkaart, maar dit is me te link. jammmmmerrrr maar helaas …
   .

  1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

   Onderweg met slee en sledehonden zeker. Hier direct bij huis was er door gladheid, slippartijen en ongelukken al niet door te komen. Ben blij dat ik er niet tussen zit.

   1. Emous1978

    We hadden je ook helemaal niet meegevraagd dus wij zijn ook blij dat je er niet bij bent.

  2. vak411

   als je rustig An doet en geen gekke dingen prima te doen. zijn bij Arena
   … Lets go.. make us proud!!

 8. Iamsterdam2015

  Belachelijk dat het door gaat!!! Niemand kan de weg op met OV, fiets motor auto trein!! Zit je met een half vol stadion!!!!!! Gelukkg was dit weer niet bekend..pfffft.
  Nu gaan mensen met gevaar voor weet ik weel wat de weg op. Pfffft knvb

 9. M800M

  Wij kunnen niet harder rijden dan 30 op de snelweg maar we komen er wel✌️ wel jammer, tegenstanders van Keizer hebben vanmiddag hoe dan ook verloren: Als we winnen blijft die pannekoek als trainer, als we verliezen haken we af voor de titel.

 10. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

  Utrecht Feijenoord en Sparta Vitesse alsnog afgelast. Bedankt KNVB! Laat je eerst zoveel mensen de weg op gaan met dit weer en dan zeg je: goh wat een hoop sneeuw op het veld. Niet voetballen jongens. Kijk toch eens een keer vooruit en denk eens tijdig na. Nu al die mensen direct weer de weg op terwijl er een advies is om de weg niet op te gaan.

  1. -buitenkantje rechts-

   De scheids keurt het veld af.. dat gebeurt altijd op de dag van de wedstrijd.. De beslissing om wel dan niet de deur uit te gaan is voor de mensen zelf. Je weet dat he risico er is dat me deze omstandigheden de wedstrijd afgelast kan worden.

   1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

    Knvb moet voorkomen dat mensen onnodige risico’s nemen. Voetbal is er voor het publiek. Met dit weer kan je tijdig zeggen: we doen het niet ongeacht staat van het veld. Gewoon verantwoording nemen. Straks misschien een Arena die voor 50-75% max gevuld is als ik Indojood lees. Nou wat een lol. Of straks thuiskomen met wen deuk in de auto omdat een ander tegen je aan is geslipt met dit weer. Leuk joh.

    1. Ajax1958

     Eens AB, tenslotte kan de comp moeiteloos 1 maand langer doorlopen, want niemand speelt meer europees en Nederland doet ook nergens aan mee😜

 11. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

  Situatie dak Arena wordt momenteel nauwlettend in de gaten gehouden. Hoop voor de supporters die er zijn dat het door gaat.

 12. Indojood

  Om je heen hoor je dat niemand er zeker van is dat het doorgaat. Pisvlekkenbus is nog niet gearriveerd, dak, etc.

  1. Atarashī sutāto Ajakkusubaruserona

   Zie interview met Sar. Is dat live? Zo ja, dan is het en* leeg og.

 13. -buitenkantje rechts-

  Start wedstrijd 17.00.. Hoop dat het stadion nog wat voller wordt.. Perr Schuurs is er ook. Leuk mannetje. (1.93m)

 14. f-side64

  gezien Widi weer komt Hendriks (psv) er mee weg pisvee had na 40 min. met 10 man moeten spelen zie je wel dat pisvee kampioen moet worden van dat zooitje in Zeist.

 15. Emous1978

  Wedsrijd van het jaar tot nu toe! En met echte fans die onze jongens naar een overwinning schreeuwen

 16. a.p.

  jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik heb thuis toch ook genoten . Wat een inzet van iedereen vandaag!! Klasse Mannen!

  1. De seijs

   Dus met Veltman die erop mag moet klappen. Hij was eindelijk eens een echte verdediger. Klasse Veltman 👍👍

Reageren is niet mogelijk.