There are no ads, please add some


Bild: ‘Bosz gaat opnieuw voor De Ligt’

Afgelopen zomer vertrok trainer Peter Bosz naar Borussia Dortmund en al snel gingen de geruchten dat hij ook Matthijs de Ligt wilde verleiden tot een overstap naar Duitsland. De Ligt verlengde echter zijn contract bij Ajax tot 2021 maar volgens Bild gaat Bosz opnieuw een poging wagen om zijn verdediging te versterken met de achttienjarige Ajacied.

‘BVB nimmt Ajax-Juwel de Ligt ins Visier!’, zo laat de boulevardkrant weten in de editie van woensdag. Bosz zou bereid zijn om vele miljoenen over te maken naar Amsterdam voor de speler met wie hij vorig seizoen zo succesvol samenwerkte bij Ajax. Inmiddels zou De Ligt een prijskaartje van 25 à 30 miljoen euro om zijn nek hebben hangen maar volgens zaakwaarnemer Barry Hulshoff hoeft Ajax zich nog geen zorgen te maken.’Matthijs wil, ondanks dat hij veel te danken heeft aan Bosz, gewoon bij Ajax blijven en een vertrek in de winterstop is al helemaal geen optie. We kijken goed naar zijn ontwikkeling maar vooral naar wat het beste is voor zijn carrière’.

Bron: Bild


Gerelateerde posts

90 reacties

 1. DARIVA

  De Ligt gaat echt niet naar BVB om daar als invaller te spelen terwijl hij bij Ajax een vaste basisplaats heeft.

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Bij een volgende aankoop kan die basisplaats bij Ajax ook zomaar over zijn.

   1. De Ajacied

    Gewoon minimaal
    35 miljoen lappen en anders blijft Matthijs gewoon bij ons mooie Ajax
    ❌❌❌

    1. Bakkie

     Jaaaa nog meer geld…
     Ben je ook zo blij met die 35 miljoen die we voor Sanchez hebben gekregen? Ik geniet er nog elk weekend van

     1. De Ajacied

      En nu blijkt Matthijs de Ligt de 1e keus voor Barcelona te zijn!!!!
      Dus er zal idd veel betaald moeten worden
      Hopelijk investeerd Ajax dan ook eens in iets goed en verhogen ze het salaris plafond anders komt er nix fatsoenlijks meer naar Ajax
      ❌❌❌

     2. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

      Er komen geen gevestigde toppers naar Nederland. Nu niet en straks ook niet. Of jonkies of 30 plus. Alles wat er tussenin zit is middelmaat. That’s life in de Nederlandse competitie.

    2. Amoebe

     Flikker toch eens op met die bedragen.

     Als je hem wilt halen hoeven we niet over geld te praten toch!

     1. Emilio4Ajax

      Heel juist Amoebe… Dr zijn dr nog steeds een hele hoop die niet willen begrijpen dat je geen prijskaartje aan een speler hangt, maar de markt zn werk laat doen. Als het bod op een speler door Ajax te laag ingeschat wordt gewoon weigeren en nee verkopen. Wat er ook voor bedragen genoemd worden zo is de Ligt het dubbele waard als speler en als marketingwaarde…❌❌❌❤️🍻😎

   2. Emilio4Ajax

    Gelijk heb je AB… Geloof overigens wel dat het goed zou zijn als de Ligt, die volgens mij vanaf zn debuut bijna alles tot alles gespeeld heeft, ook wat rust kreeg en leert wat het is om op de bank te zitten…❌❌❌❤️🍻😎

 2. Dagrump

  Hopenlijk is de Ligt verstandig en blijft hij nog een jaartje of 2 en dan lekker naar een nog betere club !! Bosz afblijven en ga maar ergens anders shoppen ofzo

 3. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

  Zolang Keizer en Bergkamp blijven zitten adviseer ik aan elke speler om elke transfer mogelijkheid serieus te bekijken. Je voetbalt momenteel onmogelijk met plezier bij Ajax.

  1. Widi

   Je projecteert je eigen gevoelens op de spelers. Het zit kennelijk diep. Ik laat het aan de spelers zelf over om te bepalen of ze met plezier bij Ajax voetballen. En ik laat het aan jou over hoe je uit je diepe, diepe depressie komt.

   1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

    Ach weet je WieijSS, beter dat jij het zegt dan iemand bij zijn volle verstand. Een verstandig iemand laat het aan het forumlid over of hij een normale mening is toegedaan. Jammer he …. weer geen scheldkanonnade.

    1. Widi

     Een normale mening……… was 2016 voor het laatst bij jou. Jij beslist niet voor spelers of ze het naar hun zin hebben bij Ajax. Dat je denkt dat toch te kunnen doen en dat ook nog presenteert als een normale mening, zegt veel. Iedere keer als je zulke onzin schrijft, kun je een reactie verwachten. En dat je niet scheldt, is prima. En dat je nu vooral in de verdediging zit, is ook prima. Het is lekker rustig voor een paar mensen. Die hebben momenteel geen last van jou. Het is dus toch mogelijk om jouw geklier aan banden te leggen.

     1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

      Wishfull thinking jongen. Mij aan banden leggen 😂. Maar ik denk dat er op de reservebank nog wel plek is hoor voor een beginnend triangelspeler. “Klieren” kan op vele manieren. Voorlopig ben jij de nitwit. Volgens mij weet jij niet van jezelf hoe ongelooflijk pedant jij bent op dit forum. Maar ik wijs je er met liefde op. Nou, ik mos de postbode en de koffiemuffeouw nog. Aan jou weer de eer voor het slotcommentaar op dit korte intermezzo.

     2. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

      Verheug me er nu al op. Ik vind je trouwens tot op heden nog niet echt heel sterk. Eerlijk gezegd zelfs uitgesproken zwak. Oeps, sorry……. reageer ik toch zomaar opeens. Excuses.

 4. JohnDoe77

  Als Bosz slim is gaat hij dit niet doen! De Ligt is te licht om nu in de top van Duitsland te spelen. Gedoemt te mislukken en dan heeft hij dat op zijn conto. Niet slim, ook voor De Ligt zelf niet, die is nog lang niet de rots in onze branding!!

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Als bij hem aan het einde van het seizoen haalt is de Ligt al een stuk verder hoor. Die jongen groeit hard wat dat betreft. Gelukkig heeft hij Barry naast zich staan, een verstandige zaakwaarnemer.

 5. Ajax013

  Besef wel dat bosz hem beter heeft gemaakt. En hij kan hem alleen nog maar beter maken. Je moet niet kijken naar de club, maar naar de trainer zelf. Denk je nou echt dat een trainer die alleen bij cambuur etc heeft getraind mathijs een betere speler kan maken dan een trainer die in de finale stond met ons aller ajax en tevens nu koploper is van de bundesliga ?

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Je moet ook naar de club kijken, een trainer kan zo vertrokken zijn. De club moet een uitstraling hebben die je als speler bevalt. Bij Ajax is het momenteel een verdomd waterig zonnetje wat er straalt.

 6. Kingkong

  Goed talent maar kan nog lang de kar niet trekken heef nog ervaren leidsman naast zich nodig .

 7. _martin65

  Pleur is op en laat hem nog een jaar of 5 zitten waar die zit maar geef hem wel een leidende kracht naast hem in het veld dat mag je niet van hem verwachten

 8. -buitenkantje rechts-

  Het hele seizoen geleuter over wie waar in de belangstelling zou staan.. pfffff

 9. Janneman16

  als er voor Mbappe met dan 100mln ids gegeven waarom zou dat voor de Ligt ook niet geleden. en nu naar hopen dat hij blijft.

 10. De seijs

  Bosz maakt het seizoen niet af denk ik bij de Duitsers. Na 2 maanden hebben de heren voetballers door dat er een clown voor de groep staat. Die nemen ze niet meer serieus. Let maar op Bosz gaat het daar niet afmaken. Dus als de Ligt slim is blijft hij met plezier bij ajax een jaar of 2.

  1. Yindi

   Nu leuter je uit je nek seijs. Bosz is een vakman. Heeft hij gewoon bewezen. Iemand met een gedachte, een visie.
   Met een eigen mening, die zich niet laat manipuleren door“cultuurbewakers”. Vele bedrijven gaan naar de klote vanwege het feit dat er een verkeerde cultuur is ontstaan. Binnen deze cultuur houdt iedereen zijn straatje schoon en blokkeren ze de vooruitgang. Kom je in een dergelijke cultuur binnen en wil je verandereningen doorvoeren dan ben je volledig kansloos. Bosz was een ziener, ging zijn eigen weg en met succes. Hij werd echter slachtoffer van de heersende cultuurbewakers (kutwoord trouwens) omdat ze bang waren hun mooie baan kwijt te raken of hun zeggenschap oid. Niet de club was hun belang, hun eigen baantje was/ is belangrijk.
   Als dergelijke dilettanten niet worden verwijdert is er nooit vooruitgang mogelijk.

 11. Kingkong

  Wie is de clown De seijs ? Jij die onzin roept of Bosz die ons het leukste voetbal van de laatste jaren liet zien en ons weer terug bracht in europa.

 12. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

  Je weet wat er rijmt op SSeijSS …… onwijSS.

 13. JohnDoe77

  Jeetje wat een gezeik toch altijd op dit forum, ieder onderwerp opnieuw! Altijd ook dezelfde… alleen als er iemand overleid of ernstig ziek wordt is het een beetje respectvol in de reacties! Kleuters!

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Please kijk naar WieijSS en momenteel deels naar SSeijSS. Met name WieijSS blijft het in stand houden.

   1. Bakkie

    JohnDoe noemt jullie ‘kleuters’ en kijk hoe je reageert, AB…
    Met zelfbedachte bijnamen en met “Ja maar hij…”

    Ik ben het volkomen met JohnDoe eens, kappen met die forum-vervuiling. AB, je hebt op dit topic 23 (!) reacties geplaatst.
    Get a life, man

    1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

     Wist niet dat er een max aan zat. Merendeel overigens voetbal gerelateerde reacties.

     1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

      Apart dat ze alleen mij aanspreekt trouwens. Maar is oke hoor.

     2. De seijs

      😂😂😂😂😂aahg calimero abje burn-out gaat huilie huilie doen😂😂😂😂😂😂en weer zak je door de mant! kleuter!

     3. Johan Cruijff Stadion

      Nou, tsjongejonge. Knap hoor. Wat een ontdekking. Je was wel de laatste hier op het forum, de anderen wisten het gewoon vanaf het begin. Het is ook geen geheim. Geef jezelf morgenochtend maar weer duimpjes met je geheime nicks. Jij kan niet ouder zijn dan 13 jaar gezien je gedrag. Een 13 jarige geestelijke gestoorde.

     4. De seijs

      😂😂😂😂als je maar reageert dan heb ik het naar mijn zin😂👍👍👍👍calimero 😂

     5. Johan Cruijff Stadion

      Ik maak een debieltje graag wat vrolijker. Dus bij deze nog eentje. Oh ja, ik heb nog nooit een Calimero gezien van 1.94 en 98 kg. Jij hebt de kracht daarvan nog nooit meegemaakt. Prijs jezelf een gelukkig mens. Nou, slotstuk weer aan jou, voor je duimpjes.

     6. De seijs

      Oh oh oh wat een dreigende taal weer ik heb je waar ik je wil hebben 😁👊denk daar maar eens goed over na abje burn-out!

     7. Johan Cruijff Stadion

      Dreigende taal? Goh, ach ja voor een 13 jarig debieltje wel. Nogmaals, ik ben blij dat ik je een beetje blij kan maken.

     8. De seijs

      😂😂calimero gedrag abje burn-out. En je weet het niet meer hè 😂😂😂😂😂😂😂

     9. Johan Cruijff Stadion

      Niet alleen geestelijke beperking maar ook beperkt in tekst. Alleen maar “Calimero” “Abje-burn out” en 😂😂😂😂😂. Erg triest maar ja 13 jaar he.

     10. De seijs

      Tuurlijk.😂 abje burn-out er is er maar een die jou gelooft en dat ben jezelf. Zo ben je ook weer wakker 😂😂😂😂😂😂😂😂calimero! 😂😂😂😂

     11. Johan Cruijff Stadion

      Weet je wat guppie. We spreken af op een plek naar jouw keuze met een gebouw van 4 hoog. Jij springt naar beneden en ik probeer je te vangen …… oeps sorry.

     12. De seijs

      😂😂😂😂😂triest ben je.Maar droom maar lekker verder. Calimero 😂😂😂😂

     13. Johan Cruijff Stadion

      Tering, een debiele dorpsgekke nageboorte van 13 jaar die nog niet naar bed is. Heb je nu echt zoveel duimpjes in je reet nodig om klaar te komen?

     14. De seijs

      😂😂😂😂😂en je blijft maar reageren abje burn-out. Straks is het weer huilie huilie calimero 😂😂

     15. De seijs

      Ziek abje burn-out ziek ben jij. Maar geloof mij, ik lach om jou! Denk daar maar eens goed over na.😂

     16. Johan Cruijff Stadion

      Jij lacht niet, jij ergert je aan mij. Jij had weggegooid moeten worden bij je geboorte. Toen was het al duidelijk dat je geen meerwaarde kon hebben maar alleen maar tot last zou zijn op de wereld. Jij kickt hierop, voor mij is het tijdverdrijf. Jij hebt TBS ik niet. Hij kost de gemeenschap geld, ik moet betalen voor jouw verzorging. Daar baal ik van. Abortus had je moeder moeten doen, voor iedereen veruit het beste vuile racist.

     17. De seijs

      😂😂😂😂😂😂ik tijdverdrijf voor jou?😂😂lees je eigen teksten eens na! Jij wordt steeds meer wanhopig met je rare abnormale teksten! laat mij niet lache abje burn-out 😂😂😂😂

 14. JohnDoe77

  Ja, prima wie steeds begint wisselt misschien. Maar volgens mij zijn jullie allemaal Ajaxieden en juist de andere mening is leuk om te lezen en over te discussieren met respect. Alleen dat laatste lukt steeds slecht bij jullie en dat is jammer, daardoor valt jullie inhoudelijk vaak goede teksten steeds weg!

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Ik was de laatste dagen vol goede hoop begonnen maar ik heb een stalker.

  2. Widi

   Er is maar 1 constante het afgelopen jaar: AB is er altijd bij. De slachtoffers wisselen steeds. Hij zal nu weten hoe kut het is om steeds in de zeik gezet te worden. Wat mij betreft leidt dit tot twee keer “rood”. Dan zijn jullie van ons allebei af. Met AB is er toch geen moer aan.

   1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

    Neem het voorbeeld en neem een rode kaart. Niet bluffen. Ik blijf.

 15. Basisspeler

  Bosz laat zijn ploegen risicovol spelen. Veel 1 op 1 en met opbouw van achteruit gebaseerd op balbezit.
  Denk dat dit spel op 2 manieren vrij simpel te ontregelen is.
  1. Vroeg storen in de opbouw. Zie Salzburg bij Ajax.
  2. In laten zakken en counteren met snelle aanvallers.

  Bosz moet zich daar tegen wapenen. Ook de Ligt en/of Dolberg helpen hem daarbij niet.

  1. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

   Als je het goed uitvoert helpt ontregelen ook niet.

 16. De seijs

  Bosz een vakman? Waaruit moet dat blijken? Een finaleplaats? En dan op een kinderachtige manier afgeslacht te worden door een ploeg die totaal uit vorm is! Waar was die Bosz (clown) met zijn tactische zet? Met heel veel geluk zijn we toen in de finale gekomen. Over het hele seizoen heb ik onder Bosz mischien 4/5 mooie wedstrijden gezien. Spelers die hij verkeerd opstelde. Spelers die bete r dam de basis waren gewoon op de bank laten verpieteren. Nee Bosz is echt geen topper in mijn ogen. En nogmaals hij gaat het niet redden bij die Duitsers. Dat zijn geen half zachte Hollanders!

  1. Ajax1958

   4 a 5 wedstrijden??? Mwahhhhh ik denk een paar meer, maar iig meer dan 3 seizoenen d Boer

  2. KBouter

   Je zegt het al goed…is geen topper in jouw ogen.

   Een kenner denkt daar anders over.

 17. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

  Had je vaker moeten kijken.

 18. a.p.

  de Ligt blijft denk echt wel bij Ajax. spelen en leren is wat anders dan daar op de bank of op de tribune zitten.

 19. AB: Jonk, Jordi en Ling naar Ajax. Exit klanten zijn wel duidelijk.

  Barcelona heeft ook een s

 20. Jari10

  De realiteit is dat de eredivisie is afgezonken is tot verworden tot een jeugdcompetitie aangevuld met spelers boven de 21 die niet goed genoeg zijn voor de topcompetities. De volgende fase is dat de echt talentvolle jeugd voor hun 20e weg is. De Ligt gaat.

 21. Jari10

  De realiteit is dat de eredivisie is afgezonken is tot verworden tot een jeugdcompetitie aangevuld met spelers boven de 21 die niet goed genoeg zijn voor de topcompetities. De volgende fase is dat de echt talentvolle jeugd voor hun 20e weg is. De Ligt gaat. Vreselijk maar onomkeerbaar.

 22. Hanski

  Bosz mag benaderen en vragen wat hij wil…zie het als compliment dat koploper bundesliga bij Ajax uitkomt voor jeugdspeler! Nee zeggen is ook optie voor Mathijs…laten we trots zijn dat onze spelers zo gewild zijn….dat us het verschil met tobclupjes die alles uit de kast mieten halen om ooit eens kampioen te worden, geen toppers hebben, niets verdienen en dus altijd lopen te zeiken! Recht je rug, wees trots op onze jongens en weet dat we dankzij financiele spelletjes niet kunnen concureren met europeese top…maar wel de mooiste club zijn!

 23. AFCA my World

  Het ligt gewoon aan het verloop van het seizoen,bij slecht vertrekt ie,bij goed blijft hij ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.