There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen winnen eerste competitieduel met 2-0 van Achilles’29

De Ajax Vrouwen hebben hun eerste competitiewedstrijd gewonnen. Op sportpark de Toekomst werd Achilles’29 met 2-0 verslagen. Voor het elftal van trainer Nihom wisten Van der Most en Van Lunteren de doelpunten te scoren.Voor aanvang van het duel werd Kelly Zeeman in het zonnetje gezet voor honderd duels in het shirt van Ajax. Het team van Nihom heeft nu vijf dagen om zich op te laden voor het volgende competitieduel. Op de gebruikelijke vrijdagavond gaan de vrouwen in vorm op bezoek bij FC Twente. 

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Folkertsma, Kaagman, Van Lunteren, Van den Bighelaar; Payne, Reichardt, Keizerweerd

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

35 reacties

   1. Ab: Only change will work

    Had wel een missertje. Deed een stap naar voren en ging daardoor onder de bal door. Bal vervolgens op de paal gekopt. Verder prima.

 1. Kingkong

  Klasse dames verwacht niets anders van ajax .
  Go wat kan die Tete goed verdedigen zouden we best kunnen gebruiken.

 2. Ab: Only change will work

  Off: Advocaat zal er vast verstand hebben maar ik heb geen klote begrepen van zijn opstelling (net als bij Frankrijk). Volharden in het opstellen van mensen zonder wedstrijdritme gedurende lange tijd (Hoedt en Janssen). Geen wissels deze wedstrijd ondanks o.a. falende Wijnaldum. Robben puur op rechts laten staan waardoor hij amper in het spel werd betrokken. Dost gezellig op de bank laten zitten ondanks gebrek aan goals. Dot is slechts beperkt commentaar maar anders ga ik over de 100 woorden heen 😉

  1. De Nees

   Pijn aan de ogen dit oranje. Loopt zoveel rommel rond, Jansen. Hoedt, wijnaldum, promes, blind, alles gaat zo traag als dikke stront, terwijl je veel moet scoren want dit wordt beslist op doelsaldo in de laatste wedstrijd. Volgens mij hadden ze dit niet door.

 3. Koning Haarms Wolfs

  Off: gewoon klaar, Zweden wint dik van Luxemburg en wij winnen wellicht nipt van Zweden. Over en uit.

  1. Ab: Only change will work

   Het was al enige tijd terug voorbij, nu nog volhouden dat er kansen zijn is puur voor de bühne. Je gaat niet winnen van Zweden, laat staan met 3-0 of meer. Dat is lachwekkend om dat te denken. Stel de laatste twee wedstrijden alvast Nederlands elftal nieuwe stijl op.

  1. Ab: Only change will work

   @ajax62, het gaat over voetbal. Er is geen topic Nederlands elftal beschikbaar momenteel terwijl mensen wel gekeken hebben en een mening hebben.

    1. Ab: Only change will work

     Toch geen toegevoegde waarde de laatste twee wedstrijden. Kan hij zonder problemen filmpjes schieten.

 4. AFCA my World

  Goed voorbeeld doet goed volgen ? Ik hoop het dan kunnen we weer een kampioenschap vieren ! ⚽️

 5. Brokamp

  Prima meiden , een mooie start van hopelijk een mooi seizoen. Op naar vrijdag en veel succes.

  1. Ab: Nieuwe bezems vegen ook met de bekende visie schoon.

   Heb je twee van dat soort ……… spierballen? 😂😂

Reageren is niet mogelijk.