There are no ads, please add some


Wöber doorstaat succesvol medische keuring bij Ajax

Maximilian Wöber heeft volgens De Telegraaf dinsdag de medische keuring doorstaan. Daarmee lijkt niets een overgang van de pas 19-jarige centrale verdediger in de weg te staan. Waarschijnlijk wordt de jonge Oostenrijker vandaag of morgen gepresenteerd. Volgens de ochtendkrant tekent de Oostenrijker een contract voor vier seizoenen bij Ajax. Rapid Wien ontvangt naar verluidt 7,5 miljoen voor de linksbenige verdediger.


Gerelateerde posts

22 reacties

  1. FrankiC

   Werkvergunning Orejuela is binnen en hij komt vandaag in Nederland aan. Wellicht zondag bij de selectie?

 1. JohnDoe77

  Gelukkig dat de keuring goed gegaan is! Met Barac dachten we ook een nieuwe Ajacied te hebben, maar daar ging de keuring niet zo lekker. Welkom Wöber, hopelijk snel van toegevoegde waarde voor de mooiste club van Nederland!

 2. Dagrump

  Zou wat zijn als ie de keuring niet zou doorstaan 😜. Nee gelukkig dat ie de keuring succesvol heeft afgelegd ! Welkom en laat maar zien hoe goed je bent !!

 3. AFCA my World

  En nu snel gaan spelen,kunnen nog veel plezier aan hem beleven heeft al wat ervaring ! Kan nog groeien 👍🏻! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.