There are no ads, please add some


Groot eerbetoon aan Nouri rondom duel tegen Nice

De supporters van Ajax houden woensdagavond rondom de return voor de 3e voorronde van de Champions League tegen OGC Nice een eerbetoon aan Abdelhak Nouri. Dit gebeurt in samenwerking met Ajax, zo meldt De Telegraaf. Zo worden onder meer aan de Noord- en Zuidzijde van de ArenA – de Bijlmer/ArenA- en de Strandvlietkant – grote doeken met een afbeelding van de middenvelder gehangen en op de grote schermen in het stadion wordt een clip van Ajax TV met beelden van Nouri getoond. Tijdens de warming-up houden de supporters een sfeeractie. Deze worden voor de wedstrijd gepland om de spelers niet te veel af te leiden. Uiteraard zal er in de 34e minuut worden geapplaudisseerd voor Nouri.


Gerelateerde posts

32 reacties

  1. BobbyHaarms

   Zeker weten. Ben op dit moment op vakantie in Mayrhofen en daardoor een extra dubbel gevoel voor me. Wat zou het mooi geweest zijn als Appie eens zou weten wat hij allemaal wel niet teweeg brengt..morgen graag Nice verslaan speciaal voor Nouri!

   1. Indojood

    Hé, Bobby, alles goed. Wel wrang ja, dat je nu uitgerekend op de plek des onheils bent. Hoop dat je toch een fijne vakantie hebt.

    1. BobbyHaarms

     Hee Indo, ja thanks alles lekker man behoudens dan dat het in het dal niet te harden is van de hitte..dus lekker hoog de bergen in geweest vandaag…goed toeven! Met jou ook alles goed? Zojuist vanuit de berglift van grote hoogte het veld gezien waar alles is gebeurd..word je toch weer even heel stil in die cabine hoor 😢

  1. HURBIE

   Vind het geweldig die eer voor Appie ,maar hoelang gaan we hier nog mee door ?
   Vergeten doen we dit nooit maar om nu iedere keer zo’n circus te creëren vind ik niet goed
   Lijkt me voor de spelers ook niet goed
   Die hebben alles wat hem is gebeurd op hun netvlies staan
   Hou op stop er mee
   We vergeten het toch niet

   1. Ronald96

    Ik ben met je eens dat op een gegeven moment je het inderdaad moet laten rusten, vergeten doen we niet. Maar ik denk dat deze behoefte voor een eerbetoon deels voortkomt uit het feit dat dit de eerste echte thuiswedstrijd van het seizoen is.

    1. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

     Klopt, de eigen supporters hebben lang nog niet allemaal hun steun kunnen betuigen. Verder is er in mijn ogen niets mis met het openlijk steunen van iemand. Als die persoon zo in de harten zit van zoveel mensen dan is een openlijke steunbetuiging snel massaal maar gewoon erg goed. Je mag laten horen en zien dat er aan hem gedacht blijft worden.

 1. AB: Groot fan van Cruijff en Jonk

  Ik hoop op tijd in het JC stadion te kunnen zijn zodat ik er elke seconde van mee kan en mag maken.

 2. afcadeluxe

  baal als een stekker dat ik er niet bij kan zijn,maak er iets onvergetelijks van,mannen!voor appie,zijn naasten en alle voetballiefhebbers👍👊

  1. afcadeluxe

   kan ik me goed voorstellen,heb alles hier geprobeerd om vrij te krijgen,helaas niet gelukt😢 toch nog bedankt voor de uitnodiging!!👊

 3. JohnDoe77

  Mooi om met zijn allen te staan voor Appie! En laten we de avond ook in stijl vervolgen met een mooie overwinning!

 4. Marc Overdwars

  Elk aandachtsmonent voor Nouri is geweldig. In de eerste thuiswedstrijd in een volle ArenA is dat helemaal mooi en logisch.
  Helaas kan ik er niet bij zijn, maak er een pracht feest van. Op en om het veld.
  Bij de eerste thuis competitie wedstrijd doen we het gewoon nog eens over. Dit verdient Nouri en zijn familie!

  1. Mijn Club

   Of gewoon 34 wedstrijden … niets is teveel voor onze Nouri. Tevens wel zo erg dat hij er zelf niets van meekrijgt. Gelukkig zijn familie wel. Bij deze wens ik hun nog maar een keer heel veel sterkte, want zij worden continu met de neus op de feiten gedrukt. Het is een hart onder de riem steken en zeer goedbedoeld, maar zal toch ook steeds erg pijnlijk zijn. Mij doet het steeds erg veel pijn :((

 5. Mijn Club

  Haha, ik begreep ‘m meteen AB. Ik moet echt altijd twee keer op STUUR drukken. Standaard. Tis niet anders. Meestal wacht ik dan tot het me duidelijk is dat de post er staat.

 6. TikkieTakkie

  Erg respectvol en ook erg verdiend voor Nouri, hij verdiend zo’n eerbetoon! Word vast een erg mooie avond!💪🏼

 7. Jimmy1971

  Toch wel knap van onze spelers , iedere wedstrijd met de situatie Nouri geconfronteerd te worden en dan gefocust moeten ballen ..
  Laten we nu voor eens en altijd in het stadion volledig achter onze spelers blijven staan , zou mooi zijn ..

 8. AFCA my World

  Niet meer dan logisch,bij zo’n grote belangrijke wedstrijd ! Alleen oppassen in de 34e minuut,dan willen ze scoren !⚽️

 9. Forever nr14

  Wat een geweldig initiatief! Dit verdiend deze dappere strijder ook! Verdomme ik kan het nog steeds niet verwerken zeg
  #stay strong appie! ❌❌❌

 10. Forever nr14

  Tevens kan ik niet wachten om er morgen bij te zijn, maar kijk er ook wel tegenop, omdat het nog steeds zoveel pijn doet en vooral voor de familie moet steeds weer confronterend zijn, want zij zien hem ieder dag! Zet m boys morgen!

Reageren is niet mogelijk.