There are no ads, please add some


Klaassen over Nouri: ‘Wil veel meer doen dan ik kan’

Davy Klaassen heeft tegenover Ajaxlife een reactie gegeven over het nieuws rondom Abdelhak Nouri. Klaassen is diep geschokt en wil ondanks dat hij nu voor Everton speelt het liefst nog in Amsterdam zijn om zijn steun te betuigen.

‘Op die bewuste zaterdag was ik bij Maarten Stekelenburg waarna ik op het vliegveld las dat Abdelhak in elkaar was gezakt. Maarten appte mij daarna dat hij stabiel en buiten levensgevaar was en dat was wel een opluchting. Tijdens de vlucht kon ik nergens anders aan denken waarna een paar dagen later het slechte nieuws kwam. Vanaf toen… Ik had geen zin om te spelen en kon nergens anders aan denken. Echt niet normaal. Ik was helemaal niet blij na mijn eerste duel voor Everton. Totaal niet, ik was bedrukt. Het was echt moeilijk. Ik heb Appie’s broer gesproken, wat moet je zeggen? Ik probeer te helpen door een bericht te sturen en te laten weten dat ik meeleef, maar je kunt niet zo veel. Ik vind het lastig, ja, dat ik er niet kan zijn. Ik ben dan weg, maar op dit soort momenten wil je erbij zijn. Ik wil veel meer doen dan ik kan’.

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

16 reacties

  1. Litmanen

   Ja, die machteloosheid heeft iedereen, ook de mensen direct om hem heen.
   Het blijft frustrerend dat niemand iets kan doen.

  2. paulvos

   Konden we allemaal maar veel meer doen Davy, het is en blijft VERSCHRIKKELIJK.

  3. Gert Ajax

   Tuurlijk alleen voor naaste collegas en vrienden is het het ergst.
   Voor ons als supporters ookmoeilijke tijd maar als je met hem gewerkt hebt veel erger.

  4. De Ajacied

   Wat een schitterend nummer hebben anonieme artiesten gemaakt over Nouri het was weer 😢😢
   Ga naar youtube en toets onderstaande in hBWUELYBizo

   Super mooi gedaan Anonieme artiesten
   ❌❌❌

 1. AFCA my World

  Helaas is het enige wat we kunnen doen de familie steunen en ze de rust geven die ze nodig hebben ! ⚽️

 2. Emilio4Ajax

  Off topic; die Richarlison lijkt mij wel wat voor de aanval…snel, balvast, goeie dribbel, goeie versnelling, draait makkelijk weg, kan op meerdere posities uit de voeten en heeft een goeie pegel in zn benen… Halen zou ik zo zeggen…☀️🍻😎

 3. Charka53

  Zeker Davy ook jij heb het er moeilijk mee en zo als je zegt dat je niets anders kan doen dan je steun betuigen , het is niet anders dus focus je maar op het voetbal en geef Appie maar een plaatsje.

 4. Brokamp

  Ja is zeker moeilijk nu je niet in Nederland bent. Hebben ook anderen die nu in het buitenland zijn. Denken aan hem is al mooi. Sterkte en veel succes Davy bij Everton.

 5. Mr Ajax

  Je hebt je best gedaan davy. Ga nu maar goed voetballen, nouri zou niet anders willen, en kom over een aantal jaar dan maar terug naar ons aller Ajax!!

 6. JohnDoe77

  Heel erg begrijpelijk deze reactie! Naast dat het voor alle Ajacieden lastig is, was Davey ook nog de aanvoerder en zal voor een Appie (die in zijn buurt speelde) ook wel een rolmodel zijn geweest. Heel sneu, hopelijk kan Davey het snel wat los laten om een mooie start te maken bij Everton! Kop op Davey!!

Reageren is niet mogelijk.