There are no ads, please add some


F-Side dankbaar maar doet ook oproep: ‘Onmiddelijk stoppen’

Afgelopen donderdag riep de F-Side op om vrijdagavond om 19.00 uur voor het ouderlijk huis van Appie Nouri te verzamelen. Belangstellenden konden zo Appie, familie, vrienden, buurtgenoten, Ajax en elkaar steun betuigen vanwege de gezondheidstoestand van de Ajacied en Amsterdammer. Aan deze oproep is massaal gehoor gegeven, ook door de Ajax-selectie. Het was een overweldigende, emotionele avond die de familie heel erg heeft gewaardeerd. Zij voelen de steun en troost van iedereen die aanwezig was. We willen alle aanwezigen heel erg bedanken.

De F-Side doet een oproep om de komende tijd de familie de rust te gunnen die zij hard nodig hebben om alles te verwerken. Gelieve dit te respecteren. Wij hebben laten zien hoeveel wij om Appie en onze club geven en hopen op goed nieuws de komende dagen. Berichtgeving over zijn gezondheidstoestand zal de komende tijd via de officiële Ajax kanalen worden gecommuniceerd.

Ten slotte willen we nog één ding kwijt. Tot onze verontwaardiging denken sommigen geld te kunnen verdienen aan deze situatie. We hebben op social media al verschillende pagina’s gezien die t-shirts aanbieden met een afdruk van Nouri of met een zogenaamde steunbetuiging erop. We sommeren de verkopers van deze shirts onmiddellijk te stoppen en verzoeken iedereen deze shirts NIET te kopen.

Bron: F-Side


Gerelateerde posts

13 reacties

 1. nick-afca95

  De inzet van de F-side is groot en de bedoelingen zijn goed. De oproep de familie rust te gunnen is een hele goede. Ik hoop dat iedereen dat ook serieus neemt. En het is te bizar voor woorden dat er mensen zijn die aan deze situatie geld denken te verdienen.

  1. afcadeluxe

   helaas nick er zijn altijd wel mensen die met andermans leed geld willen verdienen

  2. paulvos

   Helaas zijn er altijd van die respectlose profiteurs bij , dus idd niet kopen van die miesgassers.

  3. koote207

   Hoe is het toch weer mogelijk dat er mensen geld aan willen verdienen wat een triest gebeuren zeg👊🏻

 2. De seijs

  De F-side laat zich ook buiten de arena goed horen. Klasse gasten.👍👍

 3. Slingertje.

  Heel goed en terecht dat de F-side deze oproepen doet maar gaat de F-side ook contact opnemen met de man die zwaar gewond is geraakt door een vuurpijl die vrijdag op het pleintje werd afgestoken en zijn wang en kaak zwaar beschadigde want dat zou wel zo netjes zijn tegenover die mensen.

  1. nick-afca95

   Dat is inderdaad ook een triest verhaal. Die kerel kwam steun betuigen bij de familie Nouri met zijn eigen gezin en word geraakt door een vuurpijl. Zou inderdaad een goeie actie zijn van de F-side om contact met hem op te nemen. Misschien dat ze iets voor hem kunnen betekenen.

 4. Charka53

  Het was mooi maar laten we er geen bedevaartsoord van maken daar is niemand mee geholpen.

  1. afcadeluxe

   nee inderdaad kan mij niet voorstellen dat appie zn familie blij is als er elke dag 50man voor de deur staan en om appie roepen,hoe goed het ook bedoelt is

 5. AFCA my World

  Schandalig en dat noemen zich dan supporters,als je ze vind levenslang stadionverbod ! ⚽️

 6. JohnDoe77

  Kunnen we dat soort verkopers niet vragen het geld dat ze verdienen te geven aan het AMC als donatie?

Reageren is niet mogelijk.