There are no ads, please add some


Update: Hart Nouri functioneert normaal, hersenfuncties nog niet te meten

Uit de laatste onderzoeken in het ziekenhuis in Innsbruck is gebleken dat het hart van Abdelhak Nouri normaal functioneert maar dat zegt nog niet veel over de toestand van Nouri aangezien zijn hersenfuncties, zolang hij nog in slaap wordt gehouden, niet goed kunnen worden onderzocht. Nouri zakte zaterdag in elkaar tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen en bleek hartritmestoornissen te hebben. Nouri ademt momenteel wel op eigen kracht. Morgenavond verwacht men een nieuwe update.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

26 reacties

 1. KBouter

  Mooi nieuws, nu nog nieuws dat zijn hersens ook goed functioneren en hij kan gelukkig weer normaal en gezond verder met zijn leven.

 2. BobbyHaarms

  Ik hoop toch zo dat Appie er weer helemaal bovenop komt! Ongelooflijk, 20 jaar…😢

 3. nick-afca95

  Ik ben er niet gerust op dat er constant zoveel onzekerheid heerst over de hersennen. Dat duid toch op een gebrek aan zuurstof voor een bepaalde periode. Hoe langer die periode, hoe groter de kans op schade. Weet iemand toevallig hoelang er ongeveer gereanimeerd is?

  1. Teuntje

   Dat is ook mijn twijfel, nick! Fantastisch dat zijn hart goed is, maar dan direct het nieuws er achteraan dat de neuroloog niet aan de slag kan ivm de kunstmatige coma. Zo niet fijn dit

    1. HURBIE

     Hij word mij te lang in coma gehouden,vertrouw het niks maar hoop het beste

  2. Remco425

   De onzekerheid is alleen omdat ze het niet kunnen onderzoeken zolang hij slaapt en ze terecht niet gaan speculeren. Laten we vooralsnog van het beste uitgaan.

 4. Dagrump

  Gelukkig dat het Hart normaal functioneert !! Hoop echt dat er morgen meer goed nieuws volgt!!

 5. Iamsterdam2015

  Pfffft. Zo erg……. kan wel janken. Die brok ik mijn keel gaat maar niet weg. KOM OP KEREL!!!!!!

 6. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Je hebt weinig aan een goed hart met slecht functionerende hersenen.

 7. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  Je hebt weinig aan een goed hart met slecht functionerende hersenen. Dan bedoel ik dus wanneer je beide goed hebt meegemaakt.

 8. Indojood

  Kan aan niets anders denken dan het welzijn van Appie. Alsof het binnen je familie of vriendenkring gebeurt, zo voelt het… 🕯️🕯️🕯️🙏🙏🙏

  1. Remco425

   Dat heb ik ook Indo. Er ging een schok door me heen afgelopen zaterdag die behoorlijk lang bleef natrillen. Ik krijg er nog tranen van in mn ogen als het er met iemand over heb. 😢

 9. Iedereen heeft een mening

  Hoop dat het allemaal goed komt maar …..vrees het ergste. Belangrijkste is dat hij weer normaal kan functioneren. Met of zonder voetbal is even niet belangrijk. Hoewel ik mij kan voorstellen dat het voor elke topsporter anders zal zijn. 💪💪💪👍👍👍

  1. Litmanen

   Eens. Als die jongen maar weer normaal kan functioneren. Dat voetbal is dan in eerste instantie niet zo belangrijk.

 10. Joep

  Ik begin ook steeds meer te twijfelen of dit goed gaat komen. Ik hoop het zo voor Appie en zijn familie.

 11. PvL020

  Alvast goed nieuws over het hart, nu hopelijk ook goed nieuws over de hersenen en herstel. Kom op Appie

 12. Moosie

  Jongens hij werd meteen gereanimeerd dat betekend dat er en zuurstof en hartmassage is gedaan dus is er dan grote kans dat de hersenen voldoende bloed en zuurstof hebben gehad. Waar jullie het over hebben is als iemand verdrinkt of iets dergelijks en de reanimatie laat op gang komt.
  Nu was de dokter en fysio meteen ter plaatsen

 13. JohnDoe77

  We kunnen alleen maar blijven duimen, bidden (voor wie dat past) en onze steun bewijzen aan Appie en zijn geliefden!

 14. Rojari_litmanen

  Nouri is een strijder hij gaat er helemaal gezond uitkomen❌❌❌💪🏼

 15. Ajax1958

  Het blijft gewoon afwachten hoe Appie hier uit komt, hoop natuurlijk op het beste, maar speculeren heeft zoals eerder aangehaald geen zin. We moeten er vanuit gaan dat hij in goede handen is.

Reageren is niet mogelijk.