Maduro wil loopbaan afsluiten in Verenigde Staten of Australië

Hedwiges Maduro is sinds zaterdag transfervrij en dus kan de oud-Ajacied de mogelijkheden gaan bekijken waar hij zijn loopbaan wil gaan afsluiten. Maduro liet eerder tegenover Ajaxfanzone.nl al weten dat een avontuur in de Verenigde Staten of Australië zijn voorkeur heeft. 

Maduro keerde in 2015 terug in de Eredivisie en na Ajax, Valencia, Sevilla en PAOK Saloniki verbond Maduro zich aan FC Groningen. In het eerste jaar was Maduro nog verzekerd van een basisplaats maar moest het vorig seizoen vooral doen met een plek buiten de selectie. Momenteel weet Maduro zijn conditie op peil te houden bij ASC Waterwijk in Almere. ‘Afgelopen seizoen was het geen goed jaar voor FC Groningen en ik denk dat ik daarbij nog wel had kunnen helpen maar de trainer besliste anders. Ik ben nu 32 jaar dus mijn voetballeven zal niet heel lang meer duren. Ik wil nog één avontuur aangaan en denk daarbij aan een verhuizing naar de Verenigde Staten of Australië. Sinds zaterdag ben ik transfervrij dus officieel vrij om te gaan en staan waar ik wil’.

Bron: Omroep Flevoland

Related posts

49 Comments

 1. JohnDoe77

  Moet hij gewoon lekker doen. Nu weer echt Ajax nieuws graag, liefst over echte versterkingen voor het eerste!

  1. paulvos

   Het is je gegund Hedwiges, veel succes daar over die grote plas, mocht het doorgaan.

   1. Amoebe

    HHahahahagaga

    Oh nee toch niet!

    Wel erg flauw hurbie…even creatiever graag ?

 2. Will78

  Oud spelers moet je respecteren!!! Nog ff geld pakken hedwiges. Vs is mooi!!!! Ga ervoor

 3. Indojood

  Jammer dat het er niet helemaal uit is gekomen met Maduro. Van Nistelrooij noemde hem ooit Socrates.

    1. JohnDoe77

     Nee, maar geen boertje. Bovendien; niet alles letterlijk nemen. Jij bent immers ook geen Indonesische Jood…

   1. Prinsengracht

    Was gewoon een erg goede spits die helaas nauwe banden heeft met een verkeerde club. Heeft meer van de wereld gezien dan jij, 77.

    1. Indojood

     En als klein jochie was hij voor Ajax en had posters van Van Basten in zijn slaapkamer.

     1. KBouter

      En dezelfde v Basten kon niet omgaan met vedette Nistelrooy en maakte toen zijn interland carriere maar naar de kloten.

      Klopt…dezelfde v Basten die dat later ook nog met Bommel deed en er was iets met Ziyech toch?

      Die poster op zijn kamer zal denk ik wel verdwenen zijn!

    2. JohnDoe77

     Relax; ik zei niet dat hij niet kon ballen! En geen iedee welke landen hij allemaal gezien heeft! Hoop voor hem veel en dan meer als vliegveld-hotel-stadion, ik vind reizen geweldig! Maar wist niet dat ik in “competitie” ben V Nistelrooy en jij de score bij houdt? Hoeveel staat het precies?

  1. Widi

   Het is ook plotseling heel erg bergafwaarts gegaan met hem. Te vroeg. Misschien te maken met lichaamsbouw?

   1. -buitenkantje rechts-

    Precies Widi.. vond hem al heel snel stram worden. Beetje gebogen houding..hoofd wat tussen de schouders. Te laag bewegingsritme.

    1. KBouter

     Klopt..gevalletje balletje breed en balletje terug. Zat geen risico of creativiteit in zijn spel.

  1. Prinsengracht

   Wat een vervelende opmerking! Volgens mij een aardige vent en was bij ons een prima speler.

   1. KBouter

    Dat vind jij misschien, maar mijn lat ligt hoger. Maduro kwam gewoon te kort.

    1. Widi

     KBouter, het is al wat langer geleden, maar ik herinner mij goed dat we destijds baalden dat Maduro vertrok. Op dat moment kwam hij zeker niet te kort. Absoluut niet.

     1. KBouter

      Heb er nóóit wakker van gelegen. Heb hem altijd een vertragende speler gevonden.

 4. Mijn Club

  Was idd hét talent vroeger. Maar was te traag. Wellicht vrrkeerd postuur, of verkeerde looptrainer gehad qua techniek. Ik moet zeggen dat het niveau van de huidige talenten toch een stuk hoger ligt dan destijds. Zeker gemiddeld gezien. Al gaat natuurlijk het hele niveau waar dan ook in de wereld er op vooruit. Bij Maduro was het toch al vrij snel duidelijk dat hij tekort kwam voor de echte top. Ook voor Ajax. Het ga je goed Hedwiges.

 5. Jimmy1971

  Ik ken hem wat beter , hij kwam bij mij regelmatig in de winkel , aardige gozer , leuke loopbaan gehad ( het zijn niet allemaal Messi ’s !! ) .
  Maar je ziet dat de groep spelers onder de top op leeftijd grwoon moeilijker meekan , succes Hedwiges !!

 6. Iedereen heeft een mening

  Tja, uiteindelijk eindigt elke carriere. Zou voor hem een mooie afsluiting/ervaring zijn. Maar niet echt toppic nieuws ?????

  1. -buitenkantje rechts-

   Was eigenlijk ook mijn eerste reactie.. Hij is begonnen bij Ajax, maar heeft daarna nog twee voetballevens gehad.. Moet dit op een Ajaxforum? Zijn volgens mij wel andere zaken te vermelden op dit ogenblik..

   ?

     1. Prinsengracht

      Denk je er ook over na om: in Scheveningen te wonen……….. Consultant te worden……….JC aanhanger te zijn……..Jonk aanhanger te zijn…… Met andere woorden: wie en wat jij bent en wat er waar is van wat je zegt is wat mij betreft inmiddels volstrekt onduidelijk.

 7. Basisspeler

  Triest dat hij nu al niet goed genoeg is voor Groningen. Statische speler met weinig diepgang en snelheid. Met 32 jaar zou hij nu nog makkelijk mee moeten kunnen.

 8. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  PG, over dtie zaken zal ik altijd 100% eerlijk zijn en dat is mijn mening over Johan en Jonk en uiteraard Ajax. Dat de rest wazig en onduidelijk is, is prima. Ik ken niemand persoonlijk op dit forum en heb ook geen enkele behoefte om dan teveel bloot te geven van mijzelf. Kortom wie ik ben, hoe oud ik ben, waar ik ben en wat ik doe …… op het forum is er maar één die daar het antwoord op weet. Uiteindelijk gaat het erom hoe ik denk over het voetbal en dan Johan/Jonk en Ajax in het bijzonder.

  1. De Nees

   AB iedereen kan een keer een kronkelidee hebben. Wie van waar schrijft en ff een keer een ommetje neemt met iedereen, so what, ik kon er wel om lachen. D’r zitten wat poepers hier die constant rare kronkels hebben, die kan je niet vaak genoeg aanspreken. Mij gaat het om iemands voetbalvisie, dat is bij jouw prima in orde.

  1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Daarom staat er ook Verenigde Staten of Australie. Dat is verre van exact ?

Comments are closed.