There are no ads, please add some


Ziyech na gesprek weer beschikbaar voor Marokko

Hakim Ziyech stelt zich weer beschikbaar voor het nationale elftal van Marokko nadat hij vrijdagmiddag een geheim gesprek heeft gevoerd met bondscoach Herve Renard. Beide heren hebben volgens zaakwaarnemer Mustapha Nakhli de strijdbijl begraven maar dat ging wel gepaard met wat harde woorden. ‘Ze hebben het als kerels uitgesproken en de hand erop geschud. Dat was mooi om te zien. Het was een uitmuntende ontmoeting. Over de inhoud ga ik niets naar buiten brengen maar er zijn wel harde woorden gevallen’.

Bron: Fox Sports

Gerelateerde posts

105 reacties

 1. marcussboss

  hopelijk krijgt hij een mooie interland carrière, maar toch jammer dat hij nu ook weer beschikbaar zal zijn voor de afrika cup😜

  1. KBouter

   Dat zegt me nog niets, er hoeft maar wat voor te vallen en Ziyech bedankt zo weer onder deze trainer.

  2. Geroldkohlen

   ik hoop voor hem dat hij voor marroko nog gaat spelen een interland carriere us belangrijk voor een speler. ergste is ook Ziyech word gelinkt nu aan transfer ,ac milaan wilt hem hebben.

   1. Remco425

    Hij heeft aangegeven te zullen blijven voor wat dat waard is. Ik geloof alleen niet dat Milan in het rijtje clubs staat waar hij echt naar toe zou willen. Italië is al decennia het beloofde niet meer, Milan is subtopper/middenmoter in Italië geworden en kan al lang niet meer de salarissen als voorheen betalen. Voetballend zou het zelfs een stap achteruit zijn.

 2. Charka53

  Dat is dan ook weer uit de lucht ik hoop voor Ziyech dat hij ook mag spelen en dan laten zien wat Marokko heeft gemist.

 3. De seijs

  Klasse Ziyech zo hoort het. Uitkomen voor je land. Jij wordt hopelijk onze nieuwe aanvoerder. Een man die kan praten en vergeven. Nogmaals klasse.

   1. Charka53

    Pas maar straks heb je weer iets verkeerds gezegd , maar je heb wel een punt .

   2. Basl

    Ben hier ook opgegroeid maar bij ned- italia ben ik toch voor Italia ☺️

   3. Remco425

    Maakt niets uit, hij voelt zich net zo zeer Marokkaans en is dat natuurlijk ook.

 4. Indojood

  Die bondscoach is gedwongen hierheen te komen want Ziyech is de grote ster van Marokko. Hij kan Ziyech nu niks meer maken.

 5. -buitenkantje rechts-

  Is toch het hoogst bereikbare voor een speler.. Uitkomen voor je eigen land! Mooi en goed dat hij nu weer voor Marokko zijn kunsten kan vertonen.
  👍⚽️

 6. dickst14

  Een geheim gesprek??? Niemand wist er van dus???
  Moet wel zeggen dat Ziyech karakter heeft. Hou ik van, beter dan al die eenheidsworsten.

 7. Basisspeler

  Te gek voor woorden dat de bondcoach bij de speler moet komen om zaken bij te leggen. Als de bondscoach roept kom je!

  1. Litmanen

   Je moet eens met vBasten praten.
   Die werd kwalijk genomen dat hij niet op zijn knieën ging voor Ziyech.

    1. -buitenkantje rechts-

     Geniet je nog een beetje van je vakantie?? Ook een beetje aandacht voor je vrouw en omgeving hè?

     1. Widi

      In Namibie is een schrijnend gebrek aan loslopende Litmanens. Seijsen zijn er ook zeldzaam. Dus AB moet wel naar het forum komen……

     2. AB vanuit Namibië

      Het komt hier al zo’n 4 uur met bakken uit de hemel. Dus lang leve het forum 😂
      Stond een avond safari gepland maar die doen we maar ff niet nu. Ik kan kijken of er behoefte os aan de diersoort Litmanen os Seijs hier. Ze zoeken nog iets waar ze vrijelijk op mogen jagen.

     3. AB vanuit Namibië

      Maar jullie kunnen gerust zijn. Komende dagen in de omgeving van Skeleton coast en daar is geen bereik laat staan wifi. Dus leef jullie uit.

     4. De seijs

      Is je moeten ook mee? Dan zal ze het wel druk hebben met haar lange zilver grijze haren. 😂😂

     5. AB vanuit Namibië

      Jij mag hopen en heel hard bidden dat ik je nooit zal tegenkomen. Ik laat niets van je heel. Ik heb al jouw uitspraken/bijdragen bewaard en opgeslagen en dat heeft een hele speciale reden.

     6. AB vanuit Namibië

      Tip: kijk voortaan uit wat je op andere social media zet. Ik weet bijvoorbeeld dat je een keer naar Scheveningen bent gegaan, naar de tweede binnenhaven, de jachthaven om de huizen te bekijken waar ik zou kunnen wonen. Je zal het ontkennen natuurlijk maar ik heb je eigen tekst hier bewaard. Doei doei.

     7. De seijs

      😂😂😂ongelovelijk. Dat iemand het met jou uit houd. Daar moet ook een aantal steekjes van los zitten. Wat een zielige ziekele fantasie. Maar veel te doen daar zeker pfffffffff 😂😂😂😂

     8. Litmanen

      AB, ik mag niet dreigen en je niet uitschelden, maar dat mag jij allemaal wel.

      Nou kan ik jou toch met een gerust hart een virusje toewensen. Eentje waarna we geen jachtvergunning meer nodig hebben voor jou.
      Ik gun je verder nog een fijne vakantie met nog iets meer regen.
      In deze tijd naar Namibië is niet voor niets zo voordelig.

     9. AB vanuit Zambia

      Este Litmanen, even op de valreep en dan tot ergens in volgende week: jij bent degene die commentaar heeft op schelden en dreigen en vervolgens zelf mensen dood wenst. Daar heb ik commentaar op. V.w.b. Namibie en het weer, denk eerst even na voordat je wat zegt. Ook hier heb je nl geen verstand van, zo blijkt maar weer. De felle regenbui van gisteren is in deze tijd van het jaar zeer uitzonderlijk. Het is nu winter hier en in principe het droge seizoen. Maar goed, net als bij Veltman zal jij wel weer zeker weten dat hier nu het regenseizoen is en zomer. Je bent er dom genoeg voor. Als laatste: of je hebt een hele slechte relatie met je ouders (gehad) maar anders zou jij ook iemand verbouwen die zo over je moeder praat. Gegroet, de auto wacht.

     10. Widi

      Ik blijf het laf vinden om hier anoniem dingen over iemands moeder te schrijven. Het betreft volgens mij een vrouw van rond de 90 jaar. Ik ben heel benieuwd of jij zulke dingen ook recht in het gezicht van AB zou durven zeggen. Beperk het nou (als het echt moet) tot AB en laat zijn moeder en zijn vrouw er buiten Seijs.

     11. De seijs

      Hij is een lafbek. Grote mond maar opdagen na zelf iets afgesproken te hebben doet die ruziemaker niet. Het is voor mij een weggooier. Een lafbek die alleen maar kan dreigen. Een echte kerel had al voor mijn deur gestaan. Maar ja dat is hij dus niet. Ik wacht het WEER af!

     12. Widi

      Zijn moeder is geen lafbek. Zij is een oude vrouw. Ze verdient jouw opmerkingen niet. Volgens mij heeft AB duidelijk een plaats genoemd in Scheveningen. Iedereen kan dat makkelijk vinden. Als jij daar komt, zal hij er ook zijn. Iedereen waarvan de moeder zo beledigd is, zou er zijn. Ga er gewoon een keer heen of stop met die onzin. Een kwinkslag hier en daar is juist leuk. Maar moeders erbij halen gaat veel te ver. Ik vind trouwens dat AB ook regelmatig te ver gaat hoor. En Litmanen ook. Ieder van jullie kan op elk moment besluiten om het anders te gaan doen. Daar zou je veel forumleden een plezier mee doen.

     13. De seijs

      Ik heb het over hij. Niet zij. En ik denk hoe minder mensen zich met hem en mij bemoeien, hoe eerder hij in de gaten heeft dat hij moet kappen met mij en mijn mening. Jullie zijn voer voor hem. Denk daar maar eens over na. En als jij dan toch moet reageren omdat jij het niet leuk vind. Reageer dan net zoveel op hem , als jij doet naar litmanen en mij.

     14. Peter en zijn Rockets

      Je wijst weer meteen naar de ander. Vind je het zelf dan echt leuk om zo heen en weer te schrijven met AB? Je hoeft mij niet te antwoorden. Denk er gewoon eens over na. Zoek eens een spiegel. Succes.

     15. Litmanen

      Je hebt gelijk Widi maar lees deze topic en je ziet de reden waarom ik reageer.
      Ik val de man niet lastig maar hij moet vanuit Namibië weer een kut opmerking plaatsen.
      En nooit inhoudelijk.

     16. Litmanen

      Widi kijk even onderaan, dan weet je tenminste hoe ziek AB in zijn hoofd is.

     17. Widi

      Ik heb daar al iets over gezegd. Tegen jou zelfs. In dit topic. Even goed zoeken.

     18. Litmanen

      AB ik heb het nog nooit over je moeder gehad en toch zuig je en sar je mij al vele maanden. Vandaar dat ik me vrij voel jou al het slechte van de wereld te wensen.
      Daar heb ik je moeder niet voor nodig.
      Jij hebt een tonnetje of tien boter op je hoofd en denkt dat jij alwetend bent, ook als de feiten anders uitwijzen.
      Dat je vanuit een ver vakantieland waar je samen met je naasten bent het nog nodig vind om hier mensen te beledigen zegt heel veel over je narcistische karakter.

      Jij hebt echt een rotleven dat je zelfs uit Namibie je stront op deze plaats moet storten.

     19. Prinsengracht

      Zelf zou ik ook niet op dit forum actief zijn als ik in Afrika zou zijn. Maar wat zegt het dan over jouw leven dat jij al die discussies met AB hebt Litmanen? Je bent zelf om het voorzichtig uit te drukken “niet onomstreden” op dit forum. Als jij, Seijs en AB willen, kunnen jullie de eerste zijn die de ander links laat liggen.

     20. Litmanen

      Dat links laten liggen heb ik gedaan door enige weken van dit forum af te gaan.
      Dat hield AB, Dickst en Indojood niet tegen om door te gaan met zuigende en uitdagende opmerkingen.
      Je ziet nu hetzelfde met Eug.
      Al weken afwezig, maar de kutopmerkingen blijven komen.
      En ja, Veltman heeft de beste lange pass van alle Ajacieden. Dat is feitelijk en statistisch bewezen.

      Dus elke debiele opmerking daarover leg ik glimlachend naast mij neer.

     21. Widi

      Ik maak ook graag een kwinkslag in jouw richting over die crosspass. Niet omdat Veltman geen goede pass heeft. Gewoon omdat het leuk is. Maar wat jullie onder elkaar doen, gaat verder. Het Namibie/toch gewoon Scheveningen verhaal is voor mij aanleiding om me er helemaal niet meer mee te bemoeien. Jullie strijden onder elkaar maar lekker wie de zotste is.

  2. Remco425

   Niet nadat wat deze bondscoach heeft geflikt. Het is niet zwart/wit. Het ligt ook en in dit geval vooral aan de voorgeschiedenis.

   1. -buitenkantje rechts-

    Haha! Door bovenstaande kleuterklas komt deze reactie volgens mij niet helemaalwaar hij moet staan..
    😁

    1. Remco425

     Haha inderdaad. Was mijn reactie op de 1e reactie in deze discussie van Basisspeler. Denk je ergens inhoudelijk op te reageren, krijg je dit 😂

 8. ajacied078

  ziyech….een hele tijd niks…el amadi….marokko…en dan ergens die bondscoach. is wel duidelijk wie de ster is.

 9. AFCA my World

  Nou hopelijk heeft hij er ook een goed gevoel aan over gehouden,zodat hij zich weer helemaal op Ajax kan richten ! ⚽️

 10. Marc Overdwars

  Jammer!
  Veel wedstrijden moet je hem missen, wordt moe en kans op blessures. Extra jammer niet voor NL gekozen, scheelt het missen van wedstrijden en is minder moe omdat je met NL niet naar Verwegistan hoeft. (Buiten dat hij nu niet voor ons Oranje uitkomt)

 11. JohnDoe77

  Prima, vooral je gevoel volgen! Bepaalt ieder voor zich, maar een groot man legt ook zijn meningsverschillen bij. Veel plezier bij de interlands!

 12. Iedereen heeft een mening

  Ik dacht dat dit forum over voetbal ging maar lees steeds meer over “persoonlijke vendetta’s”. Wordt tijd dat er weer een “voetbalgerucht” geplaatst wordt. Mooi voor Ziyech, leuk voor Marokko, jammer voor het nederlands elftal. Levert Ajax straks meer geld op. En een besparing van €0,8 miljoen op Westerman. Is Lucassen niets voor Ajax?

   1. Mijn Club

    Maar het is wel jammer. Heeft niks met voetbal te maken. Voor persoonlijke vendetta’s lijkt het me handiger als de betrokkenen met elkaar een pilsje gaan drinken (in Scheveningen of omgeving, wat ik eruit begreep), kusje en de lucht is wellicht geklaard.

  1. Widi

   Voor Luckassen moeten we dezelfde belangstelling tonen als voor Amrabat. Maar wel zonder Appie erin te betrekken.

 13. a.p.

  Jammer…. Ik had hem liever bij het Nederlands elftal gehad. Maar ja dat was een fout!!! van de vorige bondscoach.

 14. AB: gewoon vanuit huis

  Hiermee is weer eens feilloos bewezen dat mensen blinde gelovers zijn als er iets op een forum of gacebook etc wordt gezet. Dit geldt niet alleen voor mijn “nieuws” maar natuurlijk vooral voor alle voetbal geruchten. Neem dingen niet blind voor waar aan. Excuus aan een aantal maar ik ben momenteel bezig met dit onderwerp en jullie waren een dankbaar publiek. Oh ja, dit doet overigens niets af aan mijn mening over ons duo. Groet uit 070.

  1. Basisspeler

   En jij wilt hier nog serieus genomen worden? Dit is in ieder geval mijn laatste commentaar op jou. Hoop ook geen reacties meer van jou te ontvangen. Wat een clown ben jij!

   1. AB: gewoon vanuit huis

    Ach Litmanen, ik ben prettig gestoord, jij hebt een handicap.

    1. Litmanen

     laat dat prettige maar weg. Ik ben idd gehandicapt, maar gelukkig heb ik nog het volle gebruik van mijn geestelijke vermogen.
     Wat heb ik een medelijden met je moeder en je vrouw.
     Verder hoop ik dat je je niet hebt voortgeplant.

     1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

      Goh en dat moet je nu opeens delen dat je een handicap hebt? Bijzonder.

 15. Remco425

  Voor Ajax is dit in de maand februari natuurlijk minder, maar dat probleem lossen we wel op met Nouri. Voor Ziyech is dit natuurlijk geweldig. En deze enorme ervaring neemt hij natuurlijk ook weer mee naar Ajax 😊

   1. Remco425

    Je hebt gelijk, het is iedere 2 jaar, maar ik hoop Ziyech er over 1,5 jaar ook nog bij te hebben

 16. Indojood

  Litmanen, jij bent wel de laatste die mag klagen over scheldpartijen en aanverwante zaken. Even een opsomming: mensen die van de tweede ring moeten springen, die een 010-kroeg met een Ajax-shirt moeten binnengaan en alles livestreamen, die Alzheimer hebben, een debiel broertje hebben, naar Hans Anders moeten, mongolen zijn, nepsupporters zijn die tussen zes planken moeten, etc. En vaak alleen maar omdat deze mensen er een andere mening op na houden en daarin standvastig zijn. Dat trekt het zielige meneertje Litmanen niet en gaat dan stampvoeten en huilen hier.

  Ik weet van mezelf dat ik af en toe de confrontatie op zoek hier, ik ben niet zo’n hypocriet die naar anderen wijst. Dat anderen mij dan ook opzoeken, dat kan ik verwachten, ik jank er tenminste niet over.

  En in het algemeen, dit hele forum is niet serieus te nemen, het is puur tijdverdrijf. Ik gebruik het om het Cruijff-geluid te laten horen en om wat lol te hebben. Het enige nuttige aan dit forum is dat ik een mattie heb gevonden in de persoon van afcadeluxe uit Luxemburg. Hij wilde graag een keer naar een Europese wedstrijd en toen heb ik een kaartje voor Ajax-Lyon geregeld.

  1. Litmanen

   Ontdooid, ik heb je toch keer uitgelegd dat ik uitsluitend gereageerd heb op de zuigende en starrende AB met zijn tientallen nicknames.
   Ik heb jou nooit bedreigd of dood gewenst.
   Het opnemen voor iemand als AB zegt veel meer over jou dan over mij.

   En als het jou alleen maar om je matige uit Luxemburg gaat dan hoef je vanaf nu ook de beledigingen van AB niet meer te ondersteunen.

   Niet doen alsof je een heilig boontje bent, want jij hebt hier ook bergen shit neergezet. Ben benieuwd of je na deze zieke actie van AB hem nog dagelijks gaat ondersteunen in zijn debiele gedachten kronkels.

   1. Litmanen

    En excuses voor de irritante correcties van sommige woorden. De tekst is duidelijk genoeg.

    Alles wat ik een ander wens is mij eerst op welke wijze dan ook toegewenst. Ik hoop dat je dat dan ook heel goed weet als je al mijn verwensingen zo goed hebt opgeslagen.
    En anders ga ik inderdaad het woord Alzheimer weer gebruiken voor je selectieve geheugen.

    1. Prinsengracht

     Ook zo benieuwd naar het nieuwe seizoen van Ajax? Richt je daar dan gewoon op.

 17. De seijs

  ??? Het wordt steeds gekker hier. Ik heb altijd al gedacht dat hij kinderlijk harstikke gek is. Maar nog veel gekker is dat hij medestanders heeft hier. Maar ook dat heb ik hier al eens aangegeven. Dat er zijn die mensen gebruiken hier, dat is nog veel gekker. En daar laat ik het maar even bij.

  1. Prinsengracht

   Niet iedereen die jou wijst op je misdragingen is een medestander van AB. Ik vind het zorgelijk dat hij doet alsof hij in Afrika zit. Raar maar jij doet ook rare dingen. Kan net zo goed ziek genoemd worden. De enige vraag is wie van jullie de eerste zal zijn die zo verstandig is de ander niet meer aan te vallen. Daar wordt dan een heel forum blij van.

   1. De seijs

    Nou prinsengracht je ziet wel weer wie er weer begint. Hij blijft zuigen stoken en liegen en bedriegen. Maar ik zal niet op hem reageren. (tot ik genoeg vind) En elke keer dat hij op mij reageert (ook via een ander) zal ik jou berichten.

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

     Ik denk dat PG zelf ook kan lezen hoor Seijs. Overigens is indirect reageren ook reageren. Enne …. over jou zal ik nooit liegen. Ik zal nooit zeggen dat jij lief en aardig bent. 😉😘

   2. De seijs

    En weer probeert hij mij uit de tent te lokken. 2e keer in korte tijd Pg.

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

     En weer reageer je op mij. Je bent dus echt dom geboren en niet dom geworden. Kom pilsje pakken in Hillegom, mag je weer met de bus en de trein. Heb je ook een keer een uitje.

    1. Prinsengracht

     PG staat voor PrinsenGracht. Niet voor PolitieaGent. Jullie zoeken het samen maar lekker uit. Jullie zijn elkaar waard. En het is een utopie om te denken dat 1van jullie uit zichzelf gaat stoppen met die onzin. Laat mij er svp buiten.

   3. De seijs

    In een paar uur 4x een reactie uitlokken hij is toch echt ziek Pg. Maar ik reageer niet Pg Tis maar dat je het effe weet.

    1. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

     Volgens mij hou jij de reacties in stand hoor. Niet reageren is ……. niks typen.

  2. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

   Die medestanders zijn er in jouw verbeelding de Seijs. Dat mensen een hekel aan je kunnen hebben heeft niets met mij te maken maar alleen met jezelf en je racistische uitlatingen. Daar hebben de andere forumleden mij helemaal niet bij nodig.

 18. De Nees

  Het moet gewoon over Ajax gaan heren en mekaar dollen, cynisme, beetje de zeik nemen, allemaal prima we zijn per slot geen stel wijven. Maar bedreigingen en moeders erbij betrekken gaat nergens meer over. Grow up.

 19. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

  😂 je geeft prachtig je herseninhoud weer. Dank daarvoor. Zo makkelijk.

Reageren is niet mogelijk.