There are no ads, please add some


‘De Ligt trekt aandacht Bayern Munchen’

Matthijs de Ligt heeft onlangs laten weten dat hij zich op zijn plek voelt bij Ajax en dat hij nog zeker drie jaar in Amsterdam wil blijven. Toch staat de verdediger na zijn prima optredens in de belangstelling en heeft Bayern Munchen laten weten dat het De Ligt nadrukkelijk volgt. Tijdens de finale van de Europa League haalde De Ligt als een van de weinigen zijn niveau en dat is de club uit Duitsland ook opgevallen. Hoe serieus de interesse van Bayern in De Ligt is wordt niet gemeld maar ziet het De Ligt vooral als een geweldige speler voor de toekomst.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

33 reacties

 1. Charka53

  Heel verstandig Matthijs blijf jij nu nog maar drie jaar bij Ajax daar kan je nog een hoop bij leren en prijzen winnen en als de tijd dan daar is kan je een stap maken en zijn er zeker nog meer grotere clubs die jou willen hebben.

  1. koote207

   Het is te hopen dat hij blijft want anders gaat het wel heel snel met al die uitgaande spelers/trainers….!

   1. nick-afca95

    Ik denk echt wel dat hij blijft. Alles aan die jongen laat zien een echte Ajacied te zijn. In intervieuws verteld hij trots dat zijn vader hem alles verteld over de vroegere successen van Ajax. Hij staat voorop als het gaat om feest vieren met suporters. Die jongen gaat echt niet zomaar weg. Pas wanneer er een mooie club langs komt (wat Bayern natuurlijk wel is) die hem ook daadwerkelijk een basisplaats kunnen geven, heb je kans dat hij weg gaat.

  2. paulvos

   alleen maar de prijs opschroeven voor hem, groot talent nog zeker ’n aantal jaren vasthouden, daarna voor HEEL VEEL laten gaan.

   1. HURBIE

    Hohoho niet te snel weggaan
    Hij is heer goed
    Maar moet wel ff een paar jaar rijpen KASSI TODO

 2. Gert Ajax

  Je hoopt toch niet dat dit waar is en je hoopt dat hij verstandig is om te blijven die jongen is 17 heeft nig eens zijn rijbewijs.
  Blijf bij ajax en zal zien wat er sportief allemaal oo je pad komt.
  Geld komt nog wel dat is er bij ajax ook??

  1. Toppertje

   Hij heeft de interesse gewekt. Er wordt niet gezegd dat ze hem nu al willen halen. Daarnaast heeft hij zelf al aangegeven komend seizoen te blijven en wordt hij rustig begeleid door Barry Hulshoff. Eigenlijk is het een berichtje van niks. Nogal logisch dat hij met zijn leeftijd en spel de interesse heeft gewekt. Dat heeft hij bij alle topclubs en niet alleen bij Bayern.

   1. rickert

    Ik vind 3 jaar anders ook nog best snel.. hij zou dan op 20-jarige leeftijd al bij de wereldtop moeten meedraaien, iedere week, constant goed. Ik hoop voor hem en het nederlandse voetbal dat hij dat kan bijbenen. Maar dan zie je liever iemand tot 21/22 doorgroeien met een mooie lichting.

 3. woody79

  ik hoop dat hij het ligt ziet en het ligt opneemt. wordt al weer helemaal para van al die transfergeruchten

  1. Charka53

   Volgens mijn indruk is Matthijs een nuchtere en verstandige jongen en laat hij zich niet zo snel gek maken en zal hij nog wel wat jaren bij Ajax blijven.

 4. johnie stalker

  Neem ff een clausule in zijn contract op dat’ie voor anderhalfmiljoenmiljard pas weg mag ok?

  1. Mijn Club

   Haha, idd op het moment dat je die prijsclausule in het contract laat zetten, wek je in ieder geval de aandacht van elke topclub. Dan MOET ie wel supergoed zijn of worden! Slim

 5. -buitenkantje rechts-

  Verbaast me niks. Er zullen wel meer clubs zijn die de Ligt volgen. Op zijn leeftijd moet hij zeker nog 3-5 jaar bij Ajax blijven.. Eerder een transfer maken verzekert geen basisplek die hij bij Ajax wel heeft.

 6. AFCA my World

  Niet alleen Bayern heeft hem op het oog ,ook vanuit de grotere competities is belangstelling, Real,Atletico,Barcelona Juventus,Napoli,AC Milan,Internationale en As Roma,en vanuit Engeland zijn er nog een paar geintresseerd ! Hopelijk blijft hij bij zijn standpunt nog 3 jaar (minimaal) bij AJAX !⚽️

 7. koensiemerink

  laat de ligt bij Ajax blijven want Bayern München kan ook ergens anders gaan zoeken

 8. Dagrump

  Als je ziet hoe De Ligt speelt kan ik me goed voorstellen dat hij door grote clubs gevolgd wordt en gevolgd gaat worden. Als ie zo blijft spelen en nog verder groeit zie ik een hele hele mooie toekomst voor hem.!! Maar eerst nog een paar jaar (3/4) voor ons mooie Ajax spelen. Je bent goed bezig !! Ga zo door !!

 9. JohnDoe77

  Hij is ook een geweldige speler voor de toekomst. Gewoon nog twee volle seizoenen meedoen om prijzen en die transfer volgt wel!

 10. Emilio4Ajax

  3jaar…nix 5 jaar en als 22 jarige pas/al…Europa in… De Ligt is zeker nu al 50 mln waard…??

 11. kanu

  Hij moet nog rijpen hier bij ajax. Zal in toekomst een grote worden. Dus flink kaartje om nek hangen zodat ze weg blijven de aasgieren

 12. EugAjax

  Leuk dat hij de aandacht trekt, maar de ligt wil en mag nog niet weg dus auf wiedersehen bayern

 13. Jimmy1971

  De Ligt nog lekker 3 jaar rijpen bij Ajax , dan kan Bayern vast verder sparen ..

  1. ajacied078

   Bayern is de enige club op dat cl niveau zonder schulden en met alles in eigen beheer inclusief de amateurs die op het 4de niveau betaald voetbal spelen. denk niet dat de vraagprijs voor de ligt een probleem geeft. en over 3 jaar lijkt me geweldig voor de ligt basis bayern en aanvoerder nl elftal.

 14. Indojood

  Veel spelers zullen op de radar staan van de Europese top na de afgelopen Europa League campagne.

 15. Mijn Club

  Precies, dacht exact hetzelfde. Vrij logisch dat bijna elke topclub heeft gekeken naar het frisse zeer jeugdig Ajax in Europa. Die campagne was wel supergoed om Ajax weer op de Europese kaart te zetten, alsmede het feit dat ook buitenlandse talenten uit landen waar wij voorheen nauwelijks wat te zoeken hadden, nu ook nog sneller naar ons zullen komen. Tweede voordeel is dat we de prijzen van al die toptalenten flink kunnen opschroeven. Eeb beetje het Benfica, Porto verhaal

 16. Mijn Club

  Precies, dacht exact hetzelfde. Vrij logisch dat bijna elke topclub heeft gekeken naar het frisse zeer jeugdig Ajax in Europa. Die campagne was wel supergoed om Ajax weer op de Europese kaart te zetten, alsmede het feit dat ook buitenlandse talenten uit landen waar wij voorheen nauwelijks wat te zoeken hadden, nu ook nog sneller naar ons zullen komen. Tweede voordeel is dat we de prijzen van al die toptalenten flink kunnen opschroeven. Een beetje het Benfica, Porto verhaal

Reageren is niet mogelijk.