Jong Ajax wint met 2-0 van Jong FC Utrecht, twee doelpunten Walian

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht met 2-0 gewonnen. Op sportpark de Toekomst wist Ezra Walian twee keer te scoren voor de ploeg van Marcel Keizer. Door de overwinning staat de equipe van Keizer weer wat vaster op de tweede plaats, met vier punten voorsprong op FC Volendam. Vrijdag wacht de uitwedstrijd bij Telstar.

Opstelling Jong Ajax: Alblas. Zeefuik, Lartey-Sanniez, Bergsma, Savastano, De Jong (62. Mazraoui), Dankerlui, Eiting, Cerny, Walian (81. Lang), Clement (70. Bay)

Bron: Ajax.nl

Related posts

13 Comments

 1. ritchy

  ze hadden helemaal niets maar dan ook echt helemaal niets in te brengen jong utrecht

  1. De Ajacied

   Dat lees ik heel graag Ritchy,
   Vind dat utreg oom zo’n klote club, dus vet dat Jong Ajax hun heeft verslagen
   ❌❌❌

 2. Widi

  Het mooie van deze wedstrijd vond ik de opstelling. Appie,Donny, Ligt, Justin en Neres niet. Die kunnen dus allemaal woensdag spelen.

  1. Widi

   Jij denkt toch niet echt dat ik voor (zo) iemand weg blijf van de Toekomst? Ik had gisteren andere bezigheden. En ook wel een beetje een mindere opstelling verwacht.

 3. Jimmy1971

  Met het programma in April van Ajax is het ook heel verstandig om Nouri , van Beek en de Ligt te sparen , die zullen we nog hard nodig hebben !!
  Top , dat ze ondanks dat gewoon lekker doorgaan met de goede prestaties !!

 4. fjonkman

  En toch weer een paar puntjes ingelopen op VVV… die gingen keihard onderuit. Ergens wel jammer dat Jong Ajax niet mag promoveren.. Had toch wel lachen geweest met twee teams in de eredivisie

Comments are closed.