EL-tegenstander Schalke 04 boekt eerste uitzege sinds vier maanden

Schalke 04, de tegenstander van Ajax in de kwartfinale van de Europa League, heeft haar eerste uitzege behaald in vier maanden. Ondanks een matige wedstrijd werd met 0-1 gewonnen uit bij Mainz 05, de huidige nummer twaalf van de ranglijst. Daarmee klimt de ploeg naar de negende plaats op de ranglijst en is het voorlopig verlos van enig degradatiegevaar. Vlak na rust zorgde Sead Kolasinac voor de enige treffer van de wedstrijd. Klaas Jan Huntelaar bleef de volledige wedstrijd op de bank.

Opstelling Schalke 04: Faehrmann, Kehrer, Hoewedes, Badstuber, Kolasinac, Goretza (46.Betaleb), Stambouli, Schoepf, Meyer (62.Caligiuri), Choupo-Moting, Burgstaller (83.Di Santo)

Related posts

23 Comments

    1. De Ajacied

      Idd Charka ?
      Maar hoop dat Ajax van eigen kracht uit gaat dan is de halve finale zeer zeker haalbaar
      ❌❌❌

      1. Charka53

        Als ze met dezelfde instelling als tegen Kopenhagen het betreden heb ik er vertrouwen in.

  1. Erwin1995

    Boeiend. We zullen gewoon in bloedvorm moeten zijn en met de inzet van 010 spelen, dan is Schalke te pakken door onze jongens!

        1. De seijs

          Zal het even uitleggen br!!! voetbal humor, kleedkamer humor. Zet er nog expres 2 lachenbekjes bij.? beetje jammer dat ik dat moet uitleggen aan jou? Maar misschien nooit een kleedkamer van binnen gezien br. Of is voetbal humor jou vreemd. Maar geeft niet leg het jou graag uit.?

          1. Widi

            Volgens mij heb jij hooguit G-voetbal gespeeld Seijs. En je grappen zijn ook van Josti niveau.

          2. De seijs

            Hahaha je moet eens weten. Maar jij bent de leukste hoor! En vooral ook altijd eerlijk??????????En vooral uitdelen! MAAR incasseren??????????? Homaar dan is de wereld te klein!!!!! Kijk en dat zegt genoeg over jou!! Maar geloof mij, ik lach altijd het laatst. ?????

  2. Jimmy1971

    De selectie moet nu even eerst naar zichzelf kijken ipv de komende tegenstanders ..

  3. AB remember Johan

    Seijs, het punt is dat humor jou vreemd is. Past niet bij jou, hoort niet bij jou. Jij schaart jouw racisme zelfs onder humor. Heel kwalijk.

  4. Sarretje8

    laat schalke maar komen. na thuis tegen kopenhagen heb ik er zeker vertrouwen in dat schalke gepakt kan worden. alleen jammer van afgelopen weekend, had een super weel kunnen zijn??

Comments are closed.