There are no ads, please add some


Gametalk Excelsior – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zondag de uitwedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Excelsior – Ajax begint om 14:30 uur.Gerelateerde posts

16 reacties

 1. Jimmy1971

  Zijn meestal moeilijke wedstrijden tussen 2 grote tegenstanders in , hoop dat ik er erg naast zit en het een grote overwinning wordt ..

 2. Sarretje8

  1-3, zakelijk winnen denk ik ivm de grote wedstrijden eromheen, hoop natuurlijk wel op een leuke pot met mooi spel

  1. dioajax

   ja en heerenveenis op 1-0 hahaha….heb het gisteren een bet gezet dat 010 gaat verliezen van heerenveen omdat het logisch is…ze zijn geen kampioens team…als ik het win krijg ik 10 euro hahahahahaha….ze gaan niet winnen…en vandaag gaan we op 1 punt achter 010 widi en dan winnen in arena…

 3. Forever nr14

  Sorry maar ik verwacht weer 90 minuten billenknijpen, en hopen maar weer op een puntje, want zoals wel vaker, kunnen ze de druk niet aan, en lopen die lampjes weer punten in, en let op mij woorden, die worden dan kampioen.
  Ik zou zo graag willen zien, dat dit niet weer gaat gebeuren, maar we zijn al te vaak teleurgesteld de afgelopen jaren, ook na as donderdag (wat een top prestatie was) moet ik helaas sceptisch blijven.
  Ik heb nog steeds geen vetrouwen in Petertje namelijk, want hij kan ze niet genoeg motiveren, en tja… Traore maar weer in de basis en Veltman pffffff die zijn nog niet rijp voor de Jupiler League.

  1. barkes88afca

   Het word sowiezo tijd dat traore weer lekker naar huis gaat! Die bakt er week in, week uit helemaal niets van! Veltman net zo. Nog 30min billenknijpen, maar ik ben er bang voor dat de schaal naar rotterdam gaat… maar het blijft natuurlijk voetbal en het is nog niet beslist, dus tot dan blijf ik hopen!

  1. dioajax

   denk dat hij viergever een beetje rust geeft omdat hij mischien een paar klachten heeft van de wedstrijd van Europa leangue…

Reageren is niet mogelijk.