There are no ads, please add some


Huntelaar: Amsterdam #ajaxuitmokum #dapperestrijders

Klaas Jan Huntelaar heeft verheugd gereageerd op de loting van de kwartfinale van de Europa League. Zijn huidige werkgever Schalke’04 is gekoppeld aan Ajax en dat zorgt voor speciale gevoelens bij de oud-Ajacied.

Op Twitter plaatste Huntelaar direct na de loting de tekst Amsterdam, Amsterdam – Amsterdam, Amsterdam #ajaxuitmokum #dapperestrijders. Huntelaar speelde van 2006 tot 2008 bij Ajax en kwam via Real Madrid en AC Milan uiteindelijk in 2010 onder contract te staan bij Schalke’04. De spits werd afgelopen zomer meerdere malen gelinkt aan een terugkeer naar Ajax maar tot een transfer kwam het niet. Op 13 april keert Huntelaar terug in de Amsterdam Arena om het op te nemen tegen Ajax in de kwartfinale van de Europa League.


Gerelateerde posts

28 reacties

   1. De Ajacied

    Ned hij maakt eigen goal en we winnen de EL dan plaatst Ajax zich zwz voor de CL, zou dat mooi zijn he
    ❌❌❌

     1. Ajaxslied

      Ik hoop van niet. Begin van het seizoen had ik gezegd ja graag maar nu Dolberg er staat zeg ik no way als 1ste spits.

 1. KBouter

  Als hij al speelt…krijgen we mooie gevechten te zien tussen Sanches-de Ligt en Hunte.

  1. Litmanen

   Haha, dat is niet zo moeilijk. Boilesen is veruit de meest populaire Ajacied ooit.
   Ik hoopte zo dat Kluivert hem een keertje zou poorten.
   Had het stadion op zijn kop gestaan.

 2. JohnDoe77

  Komt hij eindelijk terug naar de ArenA! Iets anders als we gehoopt hadden, maar misschien kunnen we hem laten voelen dat hij moet blijven!

 3. Widi

  Off topic: ik hoop dat Ajax vanavond Appie, Donny etc. niet meestuurt naar Breda. En Sierhuis en co ook niet. Jong Ajax staat prima, maar hoeft geen prijs te halen. Zo kan er zondag een fris elftal staan met hoop ik Appie. En onder 19 kan dan ook in de sterkste opstelling spelen morgen.

  1. -buitenkantje rechts-

   Zou verstandig zijn na gisteravond om een aantal rust te geven.

   1. Widi

    Ja precies. En ook om te voorkomen dat sommigen wat minder gemotiveerd zijn. Woudesteijn is even wat anders dan een volle Arena. Ik zou wat spelers opstellen die het graag willen laten zien. Aangevuld met Klaassen, Onana. Ben benieuwd.

    1. Indojood

     Helemaal eens. Deze eindsprint met de Eredivisie en Europa League wordt een zware dobber. We hebben alle resources nodig. Jong Ajax kan gewoon het seizoen uitvoetballen. Die hebben het al uitstekend gedaan.

 4. ajacied078

  kjh Comes home haha. Worden mooie wedstrijden. hoop dat dolberg even laat zien wie tegenwoordig de spits van Ajax 1 is 🙂

 5. -buitenkantje rechts-

  Hoor direct alweer geluiden dat hij terug moet komen.. Lijkt het lot te zijn van iedere oud-Ajacied. Maar totaal oneens. We hebben Dolberg, Sierhuis, Cassierra.
  Iedere tijd heeft zijn toppers.. De top van KJH heeft zijn tijd gehad.

  1. RobbyZ

   Nee die hoeft niet te komen nee,ik las hier ook van die berichten maar met Sierhuis er straks echt bij dan hebben we keuzes genoeg.

 6. Jimmy1971

  Hoop en reken wel op respect voor Huntelaar , voor een terugkeer lijkt het te laat ..

Reageren is niet mogelijk.