There are no ads, please add some


Overmars wil Schöne behouden voor Ajax

Lasse Schöne beschikt over een aflopend contract bij Ajax en nadat de Deen onder trainer Peter Bosz regelmatig bankzitter was, leek een langer verblijf bij Ajax niet echt een optie. Toch lijkt daar alsnog verandering in te komen, zo laat Marc Overmars weten tegenover De Telegraaf.

‘Wij gaan met Lasse in gesprek want wij willen hem behouden voor Ajax, dat klopt’. Overmars reist vandaag richting Portugal waar de selectie voor een trainingskamp is neergestreken Daar zal hij met Schöne gaan praten over een mogelijk nieuw contract, die bij Ajax als een voorbeeldprof wordt gezien. Schöne knokte zich na een reserverol terug in het elftal en is momenteel een vaste waarde in de basisopstelling.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

76 reacties

 1. koote207

  Dat is 1000% terecht voor onze topper, Lasse wat een voorbeeld prop ben jij!!!👍👍hier had gudel$ een voorbeeld aan kunnen nemen👊 goed dat Ajax dit wil belonen

  1. FrankiC

   Het is geen bedankje voor bewezen diensten, hoor. Hij is gewoon verreweg de beste op die positie. Daarbij levert hij nooit oop wat hij voor Ajax nu waard is. Jammer (en triest) dat de heren trainers niet eerder inzagen dat hij centraal moet spelen.

   1. koote207

    Frankic tuurlijk wel!! Als hij als een krant speelt gaan ze het contract echt niet open breken, dus doordat hij zo speelt wordt hij toch beloond?!?

    1. De Ajacied

     HÉÉL slim van Marc
     Anders zou hij heel wat shit over zich heen krijgen van de supporters
     Dus stel alles in het mogelijke om Lasse te behouden ja
     ❌❌❌

   2. Litmanen

    Ik hoop dat Overmars even het salarisplafond uit zijn hoofd zet. Anders is Schone weg.

    1. FrankiC

     En anders de interesse in Larsson en Haps wel. Dan hebben we nu een top 3 van deze week. 😋

  2. De seijs

   Als ajax echt tevreden over schone is, dan moet hij behouden blijven voor ajax. Hij is een voorbeeld voor iedere speler. Deze man moet het allermeeste salaris krijgen Wat ajax kan bieden. Pas dan gaan de spelers inzien dat er bij ajax, zeker qua salaris wel wat te verdienen valt. Dus ajax laat je van je aller beste kant zien en behoud schone voor ajax.

  3. paulvos

   Direct ’n nieuwe en mooie aanbieding geven, zodat hij geen nee kan zeggen, wat mij betreft behouden.

  1. BobbyHaarms

   En dat mag van mij nog wel 5 jaar duren. In deze vorm kan Lasse zeker nog wel 4 a 5 jaar mee. Hoop dat Marc hem financieel goed zal belonen als ze overeenstemming bereiken, zou een meer dan terechte beloning zijn voor Lasse.

    1. Reservewissel

     Dat zal denk ik ook wel nodig zijn. Als je ziet wat die Chinezen voor een nietsnut als Gudelj betalen dan zal Lasse dat ook waard zijn. Die zal op zijn leeftijd dat soort bedragen ook wel graag bijgestort zien worden.

     1. -buitenkantje rechts-

      Iemand als Schöne moet je op zijn leeftijd een soort toekomstbeeld geven.. Dus een uitstekend contract voor nog een paar jaar en daarna een functie binnen Ajax bieden.. Anders zal hij wellicht nig elders willen gaan cashen.

     2. BobbyHaarms

      Aangezien Ajax zo’n 6 miljoen vangt voor die flapdrol Gudelj lijkt het me niet meer dan terecht dat dat geld aan dappere strijder Schöne besteed wordt. En dan zit Ajax nog voor een prikkie op de eerste rang met zo’n geweldige speler in je midden.

 2. KBouter

  Marc word steeds slimmer en verstandiger.

  Zal met de winterse transfer periode nu ook wel goed komen.

 3. DennisTheMenace

  Ik zou m ook nog extra belonen voor jarenlange trouwe dienst: loonsverhoging en uitzicht op een andere functie binnen de club. Wordt tijd dat Ajax laat zien dat het een warme club is die geeft om z’n spelers, tis mijn cluppie maar dat kan mijns inziens wel een stukje beter.

  1. -buitenkantje rechts-

   Zeker weten! Overmars.. vd Sar..maar ook Bosz zit op dit forum hoor! 😄

   1. Indojood

    Serieus, ze zullen best wel eens meelezen op de diverse fora om het sentiment te peilen. Overmars vertelde vorig jaar dat hij schrok van de reactie van supporters toen bleek dat Bazoer te koop was voor € 25 miljoen.

    Nu zal hij afgelopen week hebben gedacht: “Had ik ‘m maar toen verkocht.” Want inmiddels heeft Bazoer een partij messen in zijn rug gekregen van een hoop ééncelligen hier.

     1. -buitenkantje rechts-

      Zal het je even in Jip en Janneke taal uitleggen Seys..
      Je hebt reacties op de topics van de site èn je hebt reacties op wat anderen zeggen..
      Hierboven was een reactie op Widi.. Hoeft niet wel doordacht.. Kijk even verder naar beneden dan zie je mijn reactie op het topic..

     2. De seijs

      Hoe of wat maakt niet uit. Gaat erom wat jij neerzet. En dan een ander de Les lezen! Wat of wie ben jij dan om daar over te oordelen! Zit jij in de redactie en ben jij dan diegene die mensen hier moet vertellen wat je wel en wat je niet hier op het forum mag plaatsen? Leg dat iedereen hier eens uit!

     3. FrankiC

      Volslagen onbegrijpelijke en overtrokken reactie De Seijs. BR is een van degenen die altijd netjes en inhoudelijk lezenswaardig reageert. Volgens mij begreep je zijn reactie niet eens. Je krijgt de bal terug: wie ben JIJ om hem de les te lezen.

     4. De seijs

      FrankiC ik kaatst de bal terug naar br! kijk vorige topic’s maar even na dan begrijp jij mijn reactie. En normaal zet ik zoiets niet neer hier , maar br ging even interessant doen tegen mij en dan zet ik mijn tanden er even in. En krijgt hij van mij wat hij toekomt.

     5. Widi

      Volgens mij mis je AH, Seijs. Niemand maakt zo lekker ruzie met je als hij😂😂😂

     6. De seijs

      Widi ik maak geen ruzie met br. Maar hij moet niet hier gaan bepalen wat iemand wel en niet mag vertellen op het forum. Dat is wat ik aangeef. En als hij dan lullig gaat doen, ja dan laat ik even mijn tanden zien. Meer niet is voor mij al weer over.

  1. EugAjax

   Verdiend dat Overmars zijn contract wil verlengen. Goede voetballer wereld mentaliteit. Voorbeeld voor velen. Ik heb wel een kanttekening. Als ik de meeste reacties zo lees hebben we te maken met Iniesta en Van Hanegem in 1 of zo. Nou dat valt wel mee hoor. Goede voetballer en op het niveau waar Ajax nu is zeer bruikbaar, maar voor niveau waar Ajax heen wilt, gaat hij tekort komen. Dus wel belonen maar zeker niet de hoogste betaling klasse! Op naar kampioenschap Lasse !

 4. Charka53

  Eindelijk eens verstandige worden van Marc , schone is een voorbeeldige prof en een goed mens 👏

 5. -buitenkantje rechts-

  Inderdaad een modelprof!.. Deze man liep al jaren rond bij Ajax, maar zat op de bank of werd misbruikt als rechtsbuiten of spits.. Het is tich duidelijk dat deze man het inzicht en de techniek heeft om de lijnen uit te zetten.. Iemand die tussen de linies loopt en abderen bedient met scherpe pasjes.. Iemand met uitdtekend spelinzicht..
  Kan me ook de roep om ervaring herinneren onder FdB.. De ervaring zat gewoon op de bank Frank! Lasse heeft zich geweldig terug geknokt is de basis en ik hoop dat hij nog lang in een soort Pirlo rol bij Ajax wil blijven..

 6. AJAX 2001

  Nou daar hoef je niet eens financieel directeur van Ajax voor te zijn om dat met enige moeite te beslissen!

 7. Iceman

  Mooi Marc behouden die Schöne hij is top in wat hij doet en waar hij speelt dus laat hem niet gaan wees gewaarschuud Marc en co. Weet iemand wanneer die oefenwedstrijden worden gespeeld en uitgezonden?

 8. Wembley71

  Hee Marc je hebt toch 5,5 milj getoucheerd voor die rare Yugo, sluis dat bedrag maar door naar de bankrekening van Lasse. Heeft inmiddels wel verdiend!!

  1. Widi

   Jij bent de zoveelste die wil strooien met geld dat van Ajax is en niet van jou. Hoeveel van je eigen geld heb je er voor over?

   1. -buitenkantje rechts-

    Volgens mij heeft Gudelj alleen maar geld gekost..
    Het aankoopbedrag werd terugverdiend.. daarbij heeft hij bijna een galf seizoen salaris ontvangen zonder tegenprestatie te leveren.. Kost Pa geld en ook broertje Dragi.. Gewoon een verliespost dus. Alleen de toekomstige salarisbetalingen zou je als besparing kunnen zien.

    1. FrankiC

     Kleine boetedoening: ik had er destijds veel vertrouwen in deze aankoop. Was er bijna zeker van dat het een versterking zou worden. Zo zie je maar.

 9. JohnDoe77

  Zeg ik nu al de hele tijd; mooi contract geven en hem meteen in de jeugdopleiding laten meelopen na zijn actieve voetballoopbaan!

  1. De seijs

   Dus toch!! SS ik wist dat jij niet kosjer bent! Je valt hiermee Door de mand! SS’er imojc! !

 10. dennis78

  geweldig als ze schøne kunnen behouden. ik weet zeker dat ajax zijn salaris plafond niet zal hoeven opschroeven. lasse heeft altijd gezegd niet voor het grote geld te spelen..een plek in het eerste elftal is genoeg. laat hem 3 jaar bijtekenen met een optie voor nog een jaar. en dan kijken wat er voor hem in de toekomst inzit bij Ajax. Gewoon een verbeterd contract geven met evt. wat bonussen..

 11. a.p.

  goed zo overmars Schone moet hier blijven, hij is een ware prof en een goede leermeester voor onze jeugd.

 12. afcadeluxe

  wij willen ook dat lasse schöne voir ajax behouden blijft,dus snel afhandelen en iedereen is blij

 13. Emilio4Ajax

  Moet je zeggen dat ik het Schöne verhaaltje wel mooi vindt. Heb onder FB zn tijd meerdere malen aangegeven dat ik Lasse graag eens een keer op zes zou willen zien. Dat het dan twee jaar, en meerdere miskopen moet duren voordat hij op de juiste positie terecht komt is dan jammer, maar wel juist dat ie nu een kontraktverlenging krijgt aangeboden. Blijkt dus dat we de gewenste routine zelf in huis hadden… Wat Gudelje betreft kan ik alleen maar zeggen dat toen hij gehaald werd hij de beste was op die positie en de juiste aanjager die Ajax op dat moment miste en nodig had. Dat ie zich niet heeft ontwikkeld zoals andere dat wel hebben gedaan zegt eigenlijk genoeg. Nu moet Ajax profiteren van het feit dat ze een speler aan China hebben verkocht. Nieuwe markt met grote mogelijkheden als men het goed aanpakt…🤑

Reageren is niet mogelijk.