There are no ads, please add some


Bosz: ‘Klaassen was ontzettend belangrijk’

1219ajax-psv-lasse-schone

Ajax bleef zondag steken op een gelijkspel tegen Psv en dat was volgens trainer Peter Bosz niet nodig geweest. Volgens Bosz had Ajax de wedstrijd eerder moeten beslissen. Davy Klaassen was verantwoordelijk voor de enige treffer en over hem was Bosz zeer te spreken.

‘Mijn spelers hebben het uitstekend gedaan en met name Davy Klaassen zag ik dingen doen die mij zeer goed bevielen. Hij scoort en ik vond hem ook echt geweldig spelen. Hij had diepgang en was betrokken bij veel kansen. Dat wij tien minuten voor tijd de gelijkmaker moeten incasseren was dan ook zuur’. Over het optreden van Andres Guardado, die de blessures van Dolberg en El Ghazi veroorzaakte was Bosz duidelijk. ‘De scheidsrechter bepaalt hoe ver je mag gaan, dat was ver vandaag’

Bron: Fox Sports

 

Gerelateerde posts

55 reacties

 1. dannyafca

  Ik vond klaassen sinds lange tijd weer echt op z’n oude niveau spelen! En wat een knal zeg… jammer dat we het gister niet konden belonen met 3 punten!

  1. Amoebe

   Ik vind klaassen al weken heel erg belangrijk voor het team.

   Hij is van de vuile meters.

   Als de rest zijn plicht doet dan komt hij meer aan voetballen toe.

   Het is echt een onwijze teamplayer.

   Maar deze week was hij indd weer geweldig.

   1. Amoebe

    Klopt en onze keeper moet alles tegenhouden, de verdediging iedereeb uitschakelen en de aanvallers alle kansen benutten.

    Beetje makkelijk dit

 2. dickst14

  Ja was onnodig, maar je zag het aankomen. Ajax ging steeds verder terug. Ben benieuwd na de winterstop of Younes weer 17 wedstrijden mag blijven staan. Of gaan we ook met 11 man spelen?

  1. FrankiC

   Maar Younes blijft veel dreigender dan Cerny, dus ik snap de keuze wel. Op links presteert Casseirra nog minder dan in de spits, dus: Is het de hoogste tijd dat we in januari de wekelijks beste linksbuiten van de Nederlandse velden halen…. (ben hen nu al 2 jaar aan het aanbevelen, maar wie weet)

    1. FrankiC

     Larsson natuurlijk. Acties, technisch, zelden balverlies, kiezelharde schoten, vrij trap, inzicht, doelpunten en assists, you name it. Wel weer: rechtsbenig. Nu halen.

     1. 11Younes11

      Is meer een 10 toch? Los daarvan vind ik ‘m niet zo veel opvallen, maar misschien moet ik meer op ‘m gaan letten

   1. HURBIE

    Casseirra komt er wel
    Net zo’n type speler als Kanu
    Hele omschakeling voor zo’n jongen is er net een half jaar

 3. KBouter

  Moet ik ook bekennen, Klaassen speelde een dijk van een wedstrijd. Klaassen zoals hij zo speelde vandaag, zal een zeer belangrijke speler voor Oranje zijn.

  1. Charka53

   Klaassen speelt altijd een dikke voldoende maar zoals ik al eerder had aangegeven na de komst van Ziyech liep hij wat te zoeken daarvoor trok hij elke wedstrijd de kar.

  2. BobbyHaarms

   Zeker KBouter, een Klaassen in de vorm van gisteren is zeer bruikbaar. Vond hem zo’n beetje de beste man van het veld.

   Hoe zit het btw met het verlengen van het contract van Schöne? Hier zou ik niet te lang mee wachten als ik Ajax was, ijzer smeden als het heet is aub!

 4. Jimmy1971

  Eindelijk zag je weer zijn grote klasse , hoop dat je dit na de winterstop doorzet , Davy !
  Dan komt de schaal weer waar hij hoort ..

  1. HURBIE

   Moet er niet aan denken dat hij voor de Derde keer achter elkaar naar PSV gaat Nachtmerrie

  1. FrankiC

   Altijd laten staan, ook al gaat er wel eens wat mis. Alleen al die diepgang en het aanjagen, daar word je als tegenstander op het middenveld gek van, omdat je zelf dan niet aan spelen toekomt.

 5. EugAjax

  Klaassen is echt veruit de beste speler van Ajax, niet de meest spectaculaire maar dat is niet erg. Elk team heeft zo een speler graag. Hij word nu ook steeds beter in zijn nieuwe rol. Hij is buiten goed ook multifunctioneel. Hij kan op alle posities op middenveld (Cruijff zag een 6 in hem oa) en heeff zelfs linksbuiten redelijk ingevuld in Oranje laatst. Maar het beste is een rol waar hij vaak of ruimte kan maken of zelf ruimte in loopt om gevaar te stichten. En zeer goede balbehandeling. Klaassen ga zo door!! Dan winnen we dankzij jou de schaal mss nog !

  1. FrankiC

   Helemaal eens indojood, dat zijn ook mijn 2 namen. Ik vind ook de ontwikkeling van Sinkgraven, Onana, Dolberg en De Ligt spectaculair te noemen.

   1. Indojood

    Niks ten nadele van Klaassen, hij speelde gisteren prima. Maar hij heeft ook redelijk wat zwakke wedstrijden gespeeld. Alleen Sanchez en Schöne hebben constant een voldoende gehaald.

    1. EugAjax

     Ik ben wel eens dat Schone en Sanchez heel goed zijn. Is trouwens meteen een waarschuwing. In principe hoort een verdediger bij Ajax niet aangemerkt te worden als top 3 speler. Dan gaat er behoorlijk nog wat fout. En ook dat vind ik het geval. De namen die Frank noemt hebben idd spectaculair ontwikkelt. Ik ben nou eenmaal mega fan Klaassen dus vandaar 1, en mss niet geheel objectief 😃😃

 6. Ajax XXX

  Veltman speelde op dat ene moment na goed. Helaas zijn we al vaker door 1 moment van hem punten kwijt geraakt (AZ & Feyenoord). Als we een voorsprong moeten verdedigen mag hij van mij gwisseld worden.

  1. FrankiC

   Spijker op zijn kop met deze DENKFOUT. Je moet juist geen voorsprong verdedigen maar uitbouwen. Na 1-0 doen alsof het de Kozakkenboys zijn.

 7. ajaxpers

  Nogmaals, het is de taak van de trainer om in te grijpen voor/tijdens en na een wedstrijd alleen onze trainer komt duidelijk tekort.

   1. EugAjax

    Onmogelijk Frank, hij kan nog niet in schoenen staan van FdB. Laat hem eerst 1 prijs winnen. En vorig jaar eerste hwlft seizoen was ook super en zelfs beter als Bosz nu. Denk aan 0-3 AZ, Vitesse uit, PEC uit, Heerenveen thuis, Roda thuis, ADO thuis, Heralcles uit, Cambuur thuis. Excelsior uit. Dat was toen echt genieten! En we hadden toen meer dan 40 punten! Dus nee Bosz is zeker nog niet beter als De Boer, bij lange na niet

     1. EugAjax

      Geen happen maar gewoon een eerlijke vergelijking tussen 1e helft dit seizoen vs 1e helft vorig seizoen. 1 geluk voor Bosz. Tweede helft vorig jaar werden we echt saai, behalve PSV uit en Feyenoord thuis….en geen prijs. Dus Bosz kan nog De Boer verbeteren. Als ik het over zijn laatste periode heb. In totaliteit gaat het echt niet lukken. Bosz blijft max 2 jaar is mijn voorspelling

     2. EugAjax

      Zal ik jullie eens waf verrassends melden. Ik denk dat Jonk een veel beterr trainer voor Ajax is als Bosz!, keizer assistent is dan ook een goede! Echter dit is een utopie. Ik zie Jonk eerder als een goede trainer dan beleidsmaker.

     3. EugAjax

      Ik snap het wel, maar wie zegt dat ik er niet op mag reageren…ajaxpers reageert nergens op schreef hij laatst dus dan kan je wachten tot je een ons weegt.

     4. Indojood

      Het gaat er niet om of je wel of niet mag reageren. FrankiC wilde een geintje uithalen met hem, hoef jij je neus er toch niet persé in te steken.

 8. Forever nr14

  Niets mooier dan dat Buitenkantje rechts👍 pfff zou toch wat zijn zeg, meteen doorpakken met Johan zijn visie

Reageren is niet mogelijk.