There are no ads, please add some


Bosz: ‘Prima gesprek met El Ghazi; Ik heb zijn excuses aanvaard’

0131roda-ajax_vrhijn_elghazi

Nemanja Gudelj kan het bij Ajax niet opbrengen om op de reservebank te zitten en hij is teruggezet naar Jong Ajax. Daar treft hij Anwar El Ghazi, die na een verhitte discussie met hoofdtrainer Peter Bosz eveneens terug gezet werd. El Ghazi heeft zijn excuses aangeboden, vertelt Bosz. “Ik heb een prima gesprek gehad met El Ghazi en heb zijn excuses aanvaard. Marcel Keizer is heel tevreden over hem. Ik heb met Marcel na iedere training contact en de wedstrijden zie ik zelf.”

El Ghazi doet het volgens Bosz goed bij Jong Ajax. Keizer is ook positief over Gudelj, al is het maar de vraag of de laatste mag spelen bij Jong Ajax. “Daar moeten we nog afwegingen in maken”, aldus Bosz.


Gerelateerde posts

36 reacties

  1. jood84

   fijn voor Anwar. het zijn en blijven ook maar mensen die ook fouten mogen maken. het zijn jonge gasten

  2. De seijs

   Ja voor Hoe lang? Ik geloof het nog niet als Anwar te lang moet wachten tot hij weer een kans krijgt , gaat hij misschien weer muiten. Maar we blijven hopen dat hij weer gaat schitteren.

 1. Indojood

  Mooi, ook weer uit de wereld. Goed gedaan van Anwar. Wat we ook vinden van hem als speler, aan conflicten hebben we niets.

  1. BobbyHaarms

   Hier kan Gudelj trouwens een puntje aan zuigen én een voorbeeld aan nemen. Alleen al op basis van El Ghazi’s excuses in combinatie met rug recht en weer doorgaan zou het voor hem een persoonlijke overwinning zijn als hij straks beloond wordt met een plaats in de A-selectie. Positieve ontwikkeling dit, en kon nog wel eens heel goed uitpakken voor beide partijen..hoop uiteindelijk een grillige El Ghazi terug te zien die ook zijn vorm hervindt.

   1. Jari86

    Mee eens! El Ghazi heeft voldoende potentie en is in mijn ogen zeker niet de mindere van traore. Hoop dat El Ghazi laat zien waarom Bosz hem in de basis moet zetten.

    1. HURBIE

     Dat zou niet meer als op zijn plaats zijn Jari of om te beginnen die 2 laten aflossen met elkaar in de wedstrijd

    1. BobbyHaarms

     Haha! 😁

     Nee zonder gekheid Indo, ik had er eigenlijk een hard hoofd in wat betreft El Ghazi, maar in tegenstelling tot Gudelj heb ik hier best een goed gevoel over. Die jongen heeft het mede door zijn vormdip en de eindeloze basisplaats van Traore gewoon ontzettend zwaar, maar is ook gewoon nog heel jong. Denk echt dat hij uit dit gesprek kracht put en ons nog wel eens kan gaan verrassen. Traore zal uiteindelijk teruggaan naar Chelsea, dus kunnen we op rechtsbuiten (hopelijk) nog mooie dingen gaan zien in de nabije toekomst van El Ghazi en…Cerny. Het kan beroerder..

 2. Ed69

  Zie in Anwar toch veel meer gedrevenheid dan bij die mislukte oostblokker! Ik hoop dat je inziet dat je af en toe het besef moet hebben dat je bij een topclub zit en dat je moet vechten voor je plaats!
  Laat je voeten spreken El Ghazi! Het zit absoluut in je, maar zorg dat het in je kop goedkomt, dan volgt de rest vanzelf.

 3. Dagrump

  Goed om te lezen!! Klasse van beide kanten. En nu laten zien dat je in de basis hoort te staan!

 4. -buitenkantje rechts-

  Weer een selectiespeler erbij.. Zouden we nu tegen NEC goed kunnen gwbtuiken..

  1. Remco425

   Inderdaad Kmeertens. Ook al is het alleen trainen, dan kan hij daar ook de sfeer gaan verpesten.

 5. JohnDoe77

  Er is maar één manier om het echt goed te maken, ook naar de fans en dat is rete goed spelen!

Reageren is niet mogelijk.