There are no ads, please add some


Stramaccioni: ‘Wij gaan het Ajax lastig maken, zeker achterin’

0912panathinaikos-ajax_logo

Panathinaikos trainer Andrea Stramaccioni verwacht dat zijn ploeg het Ajax heel lastig gaat maken in de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Europa League, zo citeert VI. De trainer heeft enkele twijfelgevallen in zijn selectie maar verwacht een goed resultaat te behalen tegen Ajax.

‘Natuurlijk is Ajax een ploeg met veel kwaliteiten maar wij zijn in staat om hen pijn te doen en dan vooral achterin. Sinds de loting kijken wij uit naar de wedstrijden tegen Ajax en wij hebben maar een doel en dat is terugkeren aan de Europese top. Donderdagavond zullen wij ons moeten bewijzen en ondanks dat Cristian Ledesma, Víctor Ibarbo en Giorgos Koutroubis nog twijfelgevallen zijn zullen de eventuele vervangers hun bijdrage moeten leveren en allemaal in het belang van het team. Wij zullen het initiatief niet aan Ajax laten, zo laat de oefenmeester weten op de persconferentie.

Bron: VI


Gerelateerde posts

35 reacties

  1. rickert

   Ze zijn wel op de hoogte van onze zwakke plekken, maargoed, daar heb je helaas ook geen Sherlock voor nodig. Laat ze boven zichzelf uitsteken, dan pakken we ze goed in!

   1. HURBIE

    Zullen jullie toch eerst langs Sanchez zien te moeten komen,mocht dat dan toch lukken dan komt Onana ,dus lukt nooit om te scoren

    1. De seijs

     We moeten ze op hun helft vast zetten. En dan die bal rond laten gaan dat ze er gek van worden. Dan gaan ze gekke dingen doen die Grieken. Pas dan zal er ruimte komen en dan een paar keer genadeloos hard afstraffen. 0-2 Bam!

 1. woody79

  bosz: wij gaan het die grieken lastig maken met dooie spelmomenten want wij hebben gudelj EN ziyech

 2. KBouter

  We gaan het zien, hoop dat Ziyech snel zijn plekkie vind en dat Ajax eindelijk weer eens laat zien wie Ajax is!!

 3. Kingerwin

  Iedereen maakt het ons tegenwoordig lastig (Willem II, Roda) dus uiteraard wordt het nu ook geen makkie. Maar ik verwacht wel 3 punten

 4. slm020

  Zo lang Ajax niet verliest vind ik het goed. Minimaal gelijkspel!! En als het kan een goede en een terechte overwinning met een verschil van 2 goals zou perfect zijn ?

 5. Slingertje.

  Het is te hopen dat d verdedigers zich eens als kerels gaan gedragen anders krijgen ze het heelzwaar in die heksenketel daar.

  1. BobbyHaarms

   Dat denk ik dus ook. Tegenwoordig is het niet meer de tegenstander maar is het Ajax waar het dun door de broek loopt bij een tegenaanval. Echt de omgekeerde wereld en het wordt tijd dat dat nu eens stopgezet wordt. Wij zijn toch Ajax?!

  2. Widi

   Heksenketel? Net zoals bij PAOK? Zo erg was het daar toch niet? Het zijn cliche’s die door de media iedere keer weer van stal gehaald worden. We spelen tegen 11 spelers van Panathinaikos. En als we dat goed doen, worden de Grieken op de tribune vanzelf stil.

 6. JohnDoe77

  Zij hebben ook wel door dat Ajax nog niet top is op dit moment. Mooi om nu op te staan en de punten te pakken!

 7. Gero77

  Eh….. Slimme vogel die strammacione….. De hele bedoeling van het spel benoemen…..we gaan het ze lastig maken.. Oei.. Natuurlijk sufkut..

 8. Remco425

  Ze zullen het initiatief niet aan Ajax laten. Waar heb ik dat eerder gehoord? Ik hoop het maar, want dat geeft ons de gelegenheid ook te voetballen. Tegen counterploegen is Ajax bij voorbaat kansloos tegenwoordig.

  1. In memory of Johan Cruijff

   Die Grieken gaan echt niet het spel maken. Misschien dat ze de eerste 10-15 minuten druk zetten maar als Ajax dat doorkomt zakken ze in en wachten ze op de counter. Die counter zullen ze een paar keer krijgen.

   1. Remco425

    Precies, dat bedoelde ik ook. De tegenstanders zeggen meestal dat ze aanvallend spelen, maar puntje bij paaltje liggen ze allemaal met z’n allen voor het eigen doel.

Reageren is niet mogelijk.