There are no ads, please add some


Engelse scheidsrechter Marriner fluit Panathinaikos – Ajax

europa_league

Ajax krijgt aanstaande donderdag in de eerste wedstrijd in de Europa League te maken met de Engelse scheidsrechter Andre Marriner die de wedstrijd tussen Panathinaikos en Ajax in stadion Apóstolos Nikolaidis zal gaan fluiten. De 45-jarige Engelsman is een oude bekende van FC Twente en feyenoord. Hij floot namelijk het Europa League-duel tussen de Tukkers en FK Qarabag in 2009, evenals de wedstrijd tussen feyenoord en Dinamo Kiev, drie jaar later. Panathinaikos – Ajax begint donderdag om 21:05 uur.

Bron: UEFA


Gerelateerde posts

18 reacties

 1. JohnDoe77

  Hopelijk bereiden de mannen zich erop voor. Engelse scheids laat vaak veel dingen gaan dus zal best een fysiek duel worden. Tijd voor Gudelj om te laten zien waarvoor hij er is! En natuurlijk onze nieuwe powerhouse achterin! Hopelijk een goed vervolg aan de winst van gister!

   1. HURBIE

    Hè Charka optimistisch blijven hoor,komt goed
    Met dit soort wedstrijden komen er andere krachten naar boven bij de spelers

  1. Ajax nr 1

   Gewoon de BEUK erin en dan gaat de rest vanzelf. Technisch zijn wij beter alleen het afmaken moet beter. Als het afmaken lukt dan gaan we zeker winnen. Dit is een middelmatige tegenstander die je zou kunnen pakken. Maarja Ajax is ook geen Ajax meer van een paar jaar geleden. Toch heb er vertrouwen in. Ajax wint met 2-1

 2. afcamike

  Gunstig ook voor Sanchez, harde verdediger. Zal je goed kunnen gebruiken tegen die Grieken. 3puntjes terug naar Amsterdam zal erg lekker zijn. En dan dit weekend van Heracles winnen en dan gaat t echt lopen bij Ajax.
  Laat maar komen!!

 3. Germain

  Eindelijk een reus centraal, een verdediger moet ontzag inboezemen. En dat doet ie deze Colombiaan. Ballen veroveren en direct inleveren, hier hebben we iets aan de komende jaren.

  1. -buitenkantje rechts-

   Idd.. Vond dat topic over K Molenaar ook zo vreemd dat Ajax een grote fysieksterke verdediger moesten kopen.. Dat hebben ze namelijk gedaan met Sanchez!

     1. De seijs

      Juist deze whahaha een heel klein voorzetje en ja hoor BEET whahahaha jankert bal gehak 🙂 🙂 🙂 🙂

 4. -buitenkantje rechts-

  Verwacht een opwn wedstrijd.. Ajax heeft meer kwaliteit.. Dat moet er nu ook eens uitkomen.. Verwacht een overwinning voor ons met een belangrijke rol voor Ziyech en Traoré..

 5. BobbyHaarms

  Hoop dat Schöne weer speelt, alleen dan wel vanaf het begin ipv 10 minuutjes voor het einde.

Reageren is niet mogelijk.