Krul staat open voor verhuur aan Ajax

0822TimKrul

Ajax verliest doelman Jasper Cillessen zo goed als zeker aan FC Barcelona en heeft inmiddels Tim Krul benaderd om zijn ’tijdelijke’ opvolger te worden in Amsterdam. Krul leekt eerder te twijfelen maar ziet nu bij Ajax ook kansen om zich opnieuw in de kijker te spelen bij bondscoach Danny Blind wegens de chaotische keeperssituatie bij het Nederlands Elftal.

Krul keerde afgelopen maand na een zware knieblessure terug op het trainingsveld en dat was eerder dan verwacht waardoor Newcastle al een vervanger had gehaald in de persoon van de Belg Matz Sels. Als Newcastle erin slaagt terug te keren in de Premier League, wil het volgend seizoen de mogelijkheid hebben om Krul weer onder de lat te zetten, aldus manager Benitez. Mocht dit niet gebeuren dan is de kans groot dat Ajax definitief de doelman kan overnemen van Newcastle. Krul kiest nu voor speelminuten bij een topclub en wil hiermee zijn plek in het Nederlands Elftal behouden. Het is namelijk nog maar de vraag of Jasper Cillessen veel gaat spelen bij Barcelona en daarbij is Kenneth Vermeer zeker tot de kerst uitgeschakeld. Ajax en Newcastle zijn momenteel volop in gesprek en kunnen binnen enkele dagen een akkoord bereiken.

Bron: De Telegraaf

Related posts

46 Comments

      1. De Ajacied

        Huren om verder te revalideren ja?
        Hoe lang moet hij nog revalideren?
        Dat zijn voor mij best belangrijke dingen voor je een geblesserd iemand huurt,
        En ja natuurlijk is hij een ervaren keeper maar dan nog
        ❌❌❌

        1. De seijs

          Als zijn handen nog in het gips zitten zal ajax hem niet halen. Klein beetje vertrouwen in je club kan geen kwaad. De ajacied.

        2. Remco425

          Waar staat dat hij nog moet revalideren? Er staat juist dat hij afgelopen maand al terugkeerde op het trainingsveld…

          1. Litmanen

            Hij IS aan het revalideren. Hij heeft geen wedstrijdritme, dus het is wel degelijk een gok om hem te halen. Als Hart alsnog naar Everton gaat en je wil huren dan kun je beter Stekelenburg halen. Fit en een betere keeper….

          2. Remco425

            Geen wedstrijdritme is iets totaal anders dan revalideren. En zoveel wedstrijdritme hebben keepers niet nodig.

      1. Litmanen

        Ziyech? Ken ik niet. Redelijke voetballer? Of is het een keeper?

        Hou nou eens op met het gezeik. Ziyech komt alleen als Ajax morgen twee middnvelders verkoopt.

    1. HURBIE

      DEnk dat Cillessen nog wel spijt krijgt als hij bij Barcelona alleen maar op de bank zit
      Maar ja Geld Verzacht

        1. Velibor

          En zo nu en dan een kampioensfeestje oid mwah er zijn slechtere opties,beter dan daarboven in engeland te zitten met een parapluutje ipv een parasol hoor?

    1. rickert

      Het is niet zo dat als Ajax met een paar miljoenen zwaait je ineens spelers uit de premier league binnenhaalt. Als Krul wordt gehuurd betaalt Newcastle een groot deel van het salaris. Met het huidige salarisplafond gaat Krul dus niet komen.

  1. Emilio4Ajax

    Nu huren, volgend jaar kopen en dan 2 jaar later weer verkopen…Tegen die tijd is Onana 23 en klaar om het stokje over te nemen…?

  2. Valentino

    Nu Ajax nog overstag en Ziyech halen. Overmars moet een beetje gaan werken zoald Brands dat doet, speler gewoon kopen. Dan gaat Bosz hem vanzelf gebruiken. Ziyech speelde dit weekend toch best vaak vanaf rechts, alsof hij wilde laten zien ‘ik ben niet alleen een nummer 10’.

    Daarbij dat geneuzel over ‘Ziyech zou de ontwikkeling in de weg lopen’ is nu ook wel klaar. Nu krijgt de jeugd ook bijna geen kans en als ze die wel krijgen is het nog te onwennig. Dan kunnen ze juist voordeel hebben aan iemand als Ziyech, iemand met meer ervaring.

      1. Velibor

        Ja klopt Hurbie maar heb het idee dattie in gedachten al op de Ramblas loopt en dat kan ik goed begrijpen hoor.

  3. Sonsee

    Tenminste wel een betere penaltystopper. Cillissen zat volgens mij met z’n hoofd al bij een transfer aangezien hij een paar behoorlijke fouten maakte

  4. bloedgroep AFCA

    En we blijven maar om Ziyech roepen…..ZIYECH KOMT NIET!!! kan nog 100 spelers bedenken en die komen ook niet, please laat het rusten….maar denk dat Krul echt een aanwinst zal zijn….met deze verdediging heb je echt een killer in het doel nodig

  5. Ajax nr 1

    Haal een keeper die gelijk in de basis kan starten. Krul Is een goede keeper dat staat vast maar wie zeg mij dat hij klaar Is voor de strijd. Ik zeg verder kijken en snel handelen voor het weer te laat is. Doe er gelijk een aanvallende middenvelder bij Ziyech of Sneijder ben ik tevreden mee. Nog beter doe ze alle 2 maar.

  6. Jimmy1971

    Met deze verdediging moet je nu in ieder gevall wel een NL pratende keeper hebben , anders zijn we in de winterstop al klaar !!

  7. Geckoo

    Krul coacht zijn verdediging ook meer dan Cillessen. Als de verdediging niet luisterd scheld Krul je de tandjes. Cillessen misschien ook wel, maar die maakt door zijn uitstraling geen indruk.. Ik heb het idee dat als je als verdediger niet luisterd naar Krul je gelijk een hoek in getrapt wordt in de kleedkamer..

  8. fjonkman

    Enige voordeel wat ik in Krul zie, is dat hij wel pingels kan stoppen.. Dat zal wel een verademing zijn als we eens een penantie tegenkrijgen ??

Comments are closed.