Gametalk Ajax – Roda JC: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-rodajc

Ajax speelt zaterdagavond om 19:45 uur de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen Roda JC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Meer over deze wedstrijd:

0812ajax-roda-henkveen


Related posts

34 Comments

  1. vak411

    4-0 3x traoré.. Aanvallend ajax, wordt leuke wedstrijd! Morgen op 1 en dat houden we zo! Toch??!

  2. marcussboss

    we moeten wat meer killers hebben voor het doel en dan kan de score wel uitlopen! we hebben een killer binnengehaald dus kom maar op met die goals⚽⚽

  3. Indojood

    Wil weer eens een ouderwets Ajax zien met een hoop goals. Iedereen snakt er naar en Jopie boven ook!

    1. PvL020

      Gaat niet gebeuren denk ik. Roda komt om niet te verliezen….. Westermann in de basis ……

  4. ajaxpers

    Met Younes, Traore en El Ghazi heb je de beste voorhoede van NL, Bazoer, Gudelje en vd Beek en ik zeg Riedewald weer in de verdediging.

      1. Ajax nr 1

        Haha ik dacht precies hetzelfde Indojood. Zo zie je maar dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. 😉

  5. imoJC

    Ik zie al weer veel grote uitslagen voorbij komen 🙂 Ik hoop op een aanvallend Ajax en ben dan ook blij met 2-0. Eerst terug naar het echte Ajax spel.

  6. ajaxpers

    Met Traore erbin heb ik er zeker wat meer vertrouwen maar ik blijf er bij dat FDB meer uit deze Ajax kan halen dan PB. Zijn ervaring, kennis van de clubcultuur, rust, uitstraling en internationale ervaring zijn niet door pb te evenaren.

    1. Indojood

      Inhoudelijk kan je best gelijk hebben en het is praktisch onmogelijk om FdB te evenaren.

      Maar wat heeft het voor zin om maar voor FdB te blijven pleiten in een situatie waarvoor FdB zelf verantwoordelijk voor is, nl. door besluiten om weg te gaan en zo Ajax te dwingen een nieuwe trainer te aan te stellen, in dit geval in de persoon van Bosz?

      Ik vind dat we hierin pragmatisch moeten zijn en moeten vooruit kijken. Het is wat het is. Tijdperk FdB is voorbij, hij zit nu bij Inter. Bosz is de nieuwe trainer en ik hoop dat hij succesvol is want dat is goed voor Ajax.

  7. Germain

    Juist die objectieve kijk van Bosz is na 5 jaren “controle” broodnodig. Bosz zorgt nu voor na de komma en de Boer deed de voorbereiding.

  8. Slingertje.

    Topic:

    Er staat een uitgebreid artikel op http://www.parool.nl over de sfeer bij de harde kern.

    Vanavond moet dat Roda jc alle hoeken en gaten van de Arena te zien krijgen en met 4-0 weer vertrekken naar vlaaienland.

  9. Johan065

    Baal dat ik het niet kan zien vanavond. En dinsdag ook niet moet werken bah. Ben nu al zenuwachtig. Ik heb er wel alle vertrouwen in.

Comments are closed.