Succescoach Berdyev vertrekt per direct bij Ajax-tegenstander Rostov

0806kurban_berdyev

Rostov, de Russische tegenstander van Ajax in de play-offs van de voorronde van de Champions League, ziet anderhalve week voor het treffen tegen Ajax zijn coach vertrekken. Vandaag nam ziet Kurban Berdyev, die het kleine Rostov vorig seizoen bijna naar de Russische landstitel loodste, afscheid. De Russische club bevestigde zojuist op de officiële website van de club het vertrek. In het geruchtencircuit wordt gemeld dat hij de overstap maakt naar Spartak Moskou.

 

Related posts

37 Comments

      1. De seijs

        Hoor uit betrouwbare bronnen uit Rusland. Dat F d Boer de nieuwe trainer word van Rostov.

  1. Amoebe

    Een beetje onrust daar kan zeker geen kwaad!

    Meteen zijn beste spelers meenemen.

    Treffen wij misschien een elftal wat totaal niet op elkaar is ingespeeld.

  2. Ajax_the_best

    Woody79….hahahaha, hopelijk vertrekken er nog meer…. We moeten gewoon winnen van rostov en champions league spelen

  3. Indojood

    Dit is een goede trainer. Klopte ooit Barca in Camp Nou met Rubin Kazan. Hij is verantwoordelijk voor de opmars van Rostov. Prima dat ie daar weg gaat, goed voor ons.

      1. Indojood

        Nee, dat ben je niet automatisch maar in het geval van Berdyev kunnen we stellen dat het een goede trainer is.En we hebben het hier over hem. Heeft Rubin Kazan naar de top van Rusland gebracht en was met Rostov ook goed bezig. Ik ben geen fan van zijn stijl (erg verdedigend) maar je kunt zijn kwaliteiten niet ontkennen. Met zijn tactische vondsten lukte het hem om het Barcelona van Guardiola te ontregelen, 1-2 in Camp Nou en 0-0 in Kazan.

          1. Indojood

            Ja, seijssie, daar sta je dan met je mond vol kunsttanden. Voetbalinhoudelijke discussie en het wordt meteen stil. Misschien eens verder kijken dan Ajaxfanzone en je eigen gehucht met ontucht.

          2. Indojood

            Kom maar op hoor. Ben altijd in voor een verbaal gevecht. Wat probeer je nu te instrueren, eeh insinueren? En met welke seijs heb ik nu het genoegen? Seijs de redneck of seijs van de Johan Cruyff Foundation? Lijkt me wel zo fear, eeh fair om dat van te voren kenbaar te maken. ?

          3. De seijs

            Hahaha zoals ik al eerder hier zei. Ik heb je waar ik je wil hebben. Hahahaha :-):-):-)

          4. Indojood

            Dan hebben we elkaar waar we elkaar willen hebben. Ik als Ajacied die inhoudelijk over voetbal kan discussiëren, jij als domme lul die uit de buurt van kinderen gehouden moet worden. Bedankt voor het bevestigen van mijn superieure kwaliteiten t.o.v. jou. Ik zie je wel weer in het volgende artikel waar je ongetwijfeld iets doms gaat roepen. Want, volgens jouw eigen woorden, je zegt gewoon wat erin je op komt en daarmee basta.

          5. Hallo1000

            De Boer heeft ajax ook geleid naar 4 kampioenschappen, met slecht voetbal. Ik weet niet wie je dan moet prijzen, de Boer of het team… Ik vond de Boer’s style nooit veelbelovend en kijk de laatste 2 jaar. De Boer krijgt een grotere tegestander namelijl Cocu en het gogme ontbreekt. Zeg dus niet heel veel en dat Je Seijs voor kinderlokker aanziet is ook niet erg veelbelovend, IndoJood

          6. De seijs

            Hahahaha lees je eigen tekst hier boven nog maar eens een keer, dat zegt genoeg hier over jou.:-):-) En jij laat precies zien hoe jij bent hier op het forum bent. Dus…. ik heb waar ik je hebben wil. :-):-):-)

  4. Geroldkohlen

    had dit bericht eerder ook al gelezen, hij zou ook 2 a 3 spelers meenemen. waaronder de spits van hun!

  5. Joep

    Ik weet niet of dit direct een voordeel is voor Ajax. Indien hij ook 2 of 3 basis spelers meeneemt dan hebben wij wel een voordeel.

  6. Jimmy1971

    Vaak doen spelers na een trainerswissel juist xtra hun best , om de nieuwe trainer te imponeren ..

  7. AFCA my World

    Als het klopt neemt hij ook nog de 2 beste spelers mee,lijkt me goed nieuws voor ons,zou het ons dan toch gaan lukken,is ook belangrijk voor de europese ranking !?

  8. Sonsee

    Van eigen krachten uit gaan lijkt me verstandiger. Je weet niet wat je treft met zo’n interim trainer, ken voordelig maar ook nadelig werken. En laat Ajax nu maar eerst zelf een goede reeks neerzetten zodat ze vertrouwen tanken. Ik begrijp dat de speelstijl wennen is maar dat mag voor Ajax geen excuus zijn, bij een topclub als Ajax moet er gewoon gewonnen worden

  9. fjonkman

    Lekker, een beetje onrust binnen de club. Ik hoop dat het in die koppies van de spelers van Rostov gaat zitten!!

Comments are closed.