‘Acolatse op proef bij Westerlo’

0720acolatse

Elton Acolatse zal een stage af gaan werken bij KVC Westerlo, zo meldt de Belgische krant het Nieuwsblad. De 20-jarige aanvaller van Jong Ajax probeert bij de Belgische club een contract af te dwingen. Acolatse staat nog tot 2018 onder contract bij Ajax, maar lijkt er bij Ajax niet in te slagen de volgende stap te maken.

Bron: Het Nieuwsblad

Related posts

23 Comments

  1. De seijs

    Was ook zo’n groot talent. Hoor je dus ook niks meer van. Maar heeft ook weer veel geld gekost. Gaat lekker bij ajax.

    1. BobbyHaarms

      Alles bij Ajax wordt bestempeld als groot talent. In de praktijk zijn ze bijna allemaal binnen 2 jaar met stille trom weer vertrokken.

      1. rickert

        Misschien is het grootste probleem ook, dat het grote talenten zijn, maar ze op een bepaalde leeftijd gewoon stoppen te ontwikkelen. Ligt het aan ons of de talentjes, dat er nog weinig echte toppers geboren worden?

        1. Charka53

          Het ligt niet aan ons of aan Ajax het ligt aan de talenten die denken dat als ik dat mooie rood witte shirt aan heb en ik hoef niet meer op de fiets naar de training dan ben ik er al , dus het is een mentaliteits kwestie.

    2. Indojood

      Het is lastig te bepalen hoeveel geld Acolatse ons heeft gekost. Als 7-jarig ventje binnengekomen dus hij is niet als talent gekocht. Onderdeel van investeringen en kosten van de Jeugdopleiding. De tijd zal het leren of het laten gaan van Acolatse of elk ander talent een goede beslissing is.

      1. De seijs

        Als dit nu geen talent is nu. Staat hij het talent in wording in de weg. Dus moet hij nu weg. En als blijkt dat hij elders wel de tijd krijgt om de draad weer op te pakken licht dat niet aan ajax. Want dan zou niemand meer weg kunnen. Want ALS ja als kost je dan veel geld. En zekerheid heb je niet.

        1. Indojood

          Het gaat om de totale bedrijfsvoering. Het kost ons veel geld wanneer de Jeugdopleiding geen talenten meer aflevert die doorbreken naar het eerste en uiteindelijk ons geen grote transfersom opleveren. En wij dus financieel verder in de knel komen en voetbaltechnisch verder afzakken, laat staan dat we kleine stapjes vooruit kunnen maken.

  2. Velibor

    Tja als je als jochie van 18 of 19 in een dikke mercedes(wat ze trouwens zelf moeten wten hoor!)naar het stadion rijdt wat is dan op zon leeftijd nog je goal? Ze zien ajax denk ik net als vroeger die oosteuropeanen als eindoel en denken , zo dat heb ik mooi voor mekaar en denken dat ze er al zijn,heb het idee dat ze de echte Drive dan gaan verliezen oid,ja weet het ik heb makkelijk lullen natuurlijk vanuit men luie stoel maar je moet apetrots zijn om in dat roodwit te mogen lopen ?

    1. marcussboss

      Ik vind dat je dat heel goed verwoord hebt. veel jonge talenten hebben geen einddoel meer en denken dat zij er al zijn. De echte drive om zo ver mogelijk te komen zie je nog maar bij een enkeling en dat betaald zich uit op het veld !

      1. HURBIE

        De meeste die nog moeten bewijzen denken dat ze het al helemaal gemaakt hebbe

  3. bloedgroep AFCA

    beetje jammer weer…wordt telkens zo hoog van de toren geblazen bij elk talent dat ze aankopen….helaas is de toren steeds te laag

  4. In memory of J.C.

    Ach liever 15 talenten binnenhalen waarvan er 1 of 2 doorbreken dan geen talenten halen.

  5. marcussboss

    was volgens iedereen zo’n groot talent! erg jammer dat het WEER niets is geworden…

  6. hackitjacki

    Vind die lange mouwen maar niks. Lijken net die ondershirt die ridders droegen onder hun harnas….

Comments are closed.