Ajax biedt €4,5 miljoen op 19-jarige spits Casierra

0507overmars

Ajax lijkt de aandacht te hebben verlegd naar de Colombiaanse spits Mateo Casierra. Volgens de Telegraaf heeft Ajax €4,5 miljoen geboden op de 19-jarige spits van Deportivo Cali.

Nu Vincent Janssen en Sebastien Haller onhaalbaar lijken heeft Ajax zijn zinnen gezet op de jonge spits Mateo Cassiera. Cassiera zal niet als eerste spits gehaald worden maar als stand in naast de eerste spits. Wie dat zal zijn aankomend seizoen is nog de vraag aangezien Milik zijn zinnen gezet lijkt te hebben op een vertrek, en Ajax met de vrijgekomen miljoenen Huntelaar wil verleiden tot een terugkeer naar Amsterdam.

Related posts

42 Comments

      1. Reno

        En dat doen ze nooit, dus ze doen: jeugd en kopen.
        Prima vind ik het gedaan voor de verandering!

    1. Toppertje

      Ik ben kritisch op de terughoudendheid van Ajax op de transfermarkt. Maar bij de bedragen die AZ en Utrecht denken te kunnen vragen kan ik me voorstellen dat Ajax verder kijkt. Het zijn beide spelers die zich nog onvoldoende over meerdere seizoenen bewezen hebben. Maar dat ze inhaalbaar zijn zoals het artikel en bv AZ suggereert is natuurlijk onzin en dient alleen het verder opdrijven van de prijs.

    2. marcussboss

      Ik hoop dat ze dit ook doorzetten! las dit ook ergens:
      Naast Casierra is ook de negentienjarige Sánchez serieus in beeld bij Ajax; de verdediger van Atlético Nacional leek eerder nog op weg naar Barcelona, maar zag daarvan af, omdat hij in Spanje bij Barcelona B zou moeten beginnen. Ajax zou daar nu van willen profiteren. 

    3. De seijs

      Ik hoop dat milik gauw beslist. Dan kan er een kanjer van een spits komen.

    4. AFCA my World

      Ik vind het prima dat ze het doen,maar vind dat ze Zivkovic ook gewoon eens een echte kans moeten geven ! Had een prima (half) seizoen bij jong Ajax ! Dan mag hij toch beloond worden en de kans moeten krijgen !!!

        1. De Ajacied

          Heb beelden gezien van deze jonge spits,
          Ik zeg welkom in Amsterdam,
          ❌❌❌

  1. marcussboss

    Ik denk dat dit een goede zaak is! hoorde dat huntelaar toch ook nog een hoofdtarget is van ajax!! Hoe eerder ze het binnenhalen Hoe beter het is !! GOED NIEUWWWWSSS

    1. Reno

      The Hunter gaat wss nog niet komen, hij heeft het nog naar zijn zin bij Schalke

      1. marcussboss

        Ja, maar ik denk dat speeltijd een grote factor en daar hoeft hij bij schalke 04 geen rekening meer mee te houden…ik blijf hopen!❌❌❌???

      2. Remco425

        Huntelaar begint het juist een beetje zat te worden daar. Hij heeft nog steeds geen idee wat de nieuwe TD en trainer met hem willen. Z’n geduld begint op te raken.

    2. Charka53

      Maar waarom Huntelaar verleiden met de vele €€€ als hij graag wil kan het ook met wat mindere.

      1. Reno

        Iedereen hoopt dat hij komt, maar € telt altijd mee…

        (Kuch kuch) van der Vaart

    1. Reno

      Ze kopen en doen jeugd, dat is toch goed gematcht, ervaring doen ze vanzelf wel op!

      1. Charka53

        Een heel seizoen hoor je niets anders dan ze missen routine dus vandaar mijn reactie.

  2. afcadeluxe

    raar beleid,als milik weg gaat willen ze pas dat geld gebruiken om huntelaar te halen,is dat andere geld op de bank niet genoeg?wat een krenterigheid…

  3. ajacied078

    als die wat zuid amerikaans temperament in het ploegje brengt dan is het nu al een goede aankoop

  4. Iceman

    Goed ik moet nog maar eens zien of haller en Janssen het elders gaan redden, in een andere competitie die veel en veel hoger ligt wat betreft het Nuevo en fysiek en mentaal natuurlijk ook. En ik wil nog wel eens zien of deze aankoop daadwerkelijk naar Ajax komt want Marc kennende hij zal wel blijven pingelen en pielen over de prijs.

    1. FdB=Ajax

      Ze waren met die Zahavi bezig, die Isrealier… Die is 28, weet niet hoe die onderhandelingen gaan

  5. KBouter

    Met het oog op de visie van Ajax..jeugd opleiden en doorverkopen met winst kan hier natuurlijk een slaatje uit geslagen worden. Schijnt dat het het beste talent is en laat hem een jaar of 3-4 bij Ajax spelen en dan met mega winst verkopen. Zuid Amerikaanse spelers zijn altijd in trek bij Europese topploegen.

    1. f-side64

      omdat we het niet redden met alleen jonge spelers dat is al 4 j gebleken

  6. Ajax nr 1

    Wordt er zo moe van. Wanneer worden ze nu eens wakker bij Ajax. Je zal moeten investeren in de toekomst maar nu hebben we krachten nodig. En die kosten geld trouwens. Maar liever weer geen prijs en je goede riante bonussen opstrijken aan het einde van het jaar. Wat een beleid Is het toch. Je capital hoort op het veld te staan en niet op de bank geldwolven.

    1. ajaxhoger

      Centeneukers zijn het , niet meer en niet minder .
      Je hebt helemaal gelijk , ik kan me er ook zo boos over maken , ze kopen niks fansoenlijks let maar op , wat een kut beleid zeg .

  7. KBouter

    Daarbij..een AZ en Utrecht weten dat Ajax een vette bankrekening heeft en denken, we vragen de hoofdprijs, terecht natuurlijk maar Ajax moet daar niet in meegaan, laat die spelers dan maar lekker bij AZ en Utrecht en laat ze volgend jaar dan maar lekker transfervrij weggaan daaro.

    Over Huntelaar ga ik niets zeggen, maar lijkt me een vd Vaart storie te worden.

    1. afcadeluxe

      hebben we in het verleden al zo vaak meegemaakt,clubs denken als ajax komt gooien we er nog een paar miljoenen erbij (hamdaoui sightorsson sulejmani)wat naderhand ook niet echt de echte versterkingen waren….

  8. ajaxhoger

    Kan een goeie spits zijn natuurlijk , maar weer geen ervaring kopen , we blijven achter de feiten aan lopen.
    IK wel eens zien of ze wat kopen , bieden is nog geen kopen bij die centeneukers daar , ik snap ze daar niet , wil je CL spelen zal je toch ervaring moeten hebben , en niet deze jongelingen .

  9. Michel6172

    Geen woord van gelogen ajaxhoger? het blijft ruilen wat ze daar doen in principe. Wat weg gaat halen ze weer. Nu ook weer, net wat je zegt ajaxhoger, weer geen ervaring.

  10. Niels1983

    Ik vindt het prima als er maar wel ook wat ervaring komt want onder kanonnen versta ik niet jochies van 20 jaar of jonger

  11. paulvos

    Ja ze weten het allemaal, Ajax bulkt van het geld, dus denken ze daar valt genoeg te halen.

  12. Geroldkohlen

    zou het ook niet goed zijn om zivko de kans de geven als stand in spits en hunter als eerste spits?? mocht hij komen, ik ben het wel een beetje beu van al die talenten die gekocht worden, en het zou misschien best wel eens een goede spits kunnen zijn, maar met alleen jonge talenten win je geen titels en Europees gezien Heb je niks te vertellen

    1. Ramon1

      Zivko heeft al vaak laten zien dat die toch niet goed genoeg is dan zou ik dolberg achter de eerste spits zetten

  13. Ramon1

    Alleen al halen omdat die gasten uit die landen echt willen winnen en er altijd voor gaan en die scout heeft het wel vaker goed gezien

Comments are closed.