Ajax speelt zondag in nieuw uittenue

0508graafschap-ajax_dijks

Ajax zal aankomende zondag tijdens de kampioenswedstrijd tegen De Graafschap spelen in het nieuwe uittenue. Op het shirt staan de drie Andreaskruizen uit het Amsterdamse stadswapen prominent afgebeeld. Het tenue heeft dit jaar een kleur tussen licht- en kobaltblauw. Op het officiële Twitteraccount van Ajax is het shirt momenteel te bewonderen. Natuurlijk binnenkort ook verkrijgbaar in onze eigen webstore Bouds-inn.nl.

Bron: Twitter

 

Related posts

49 Comments

  1. Indojood

    Ik heb in mijn hele leven maar één uitshirt gehad en dat was de lichtblauwe Le Coq Sportif met oude logo en TDK met het diamantje ervoor. Vandaag de dag ga ik niet mee met het ontheiligen en commercialiseren van outfits. Voor de gewone man wordt voetbal onbetaalbaar. Hij kost godverdomme €89,95!

    1. De Ajacied

      Zo is het wel ja
      De prijs is echt absurd hoog hoor, zak met de prijs er de verkoop gaat omhoog

    2. De seijs

      Uit shirt heb ik nooit gekocht . Er is maar een ajax shirt rood wit.

    3. SPHAFCA

      Als het een mooi shirt is koop ik hem altijd van de winter, als die 40 euro minder kost 🙂

  2. Kuijff

    Mooi shirt, als de kinderen dat ook vinden, haal ik er misschien één voor ze.

    Het is pure commercie, maar daar zal de club ook baat bij hebben.

    Ik heb er wel moeite mee dat het nieuwe shirt in de laatste wedstrijd wordt gedragen. Het is het uitshirt van het komende seizoen, niet dit seizoen. Als je het huidige shirt hebt, kun je niet zien dat ze er kampioen worden…

  3. Joep

    Ben helemaal met je eens. Ik doe daar ook niet aan mee. Heb met mijn twee boys een seizoenkaart. Ik betaal deze drie kaarten ook nog. Heb geen 90 euro over voor een uitshirt.

  4. Hika77

    En vind die kruizen niks.
    Maakt het meer een trainingsshirt.
    Had ze anders aan de zijkant geplaatst.
    Maar ja, ik ben geen modeontwerper ?

  5. Iamsterdam2015

    Tja ieder zijn mening en dat mag natuurlijk ook. Buiten om dat ik de prijs belachelijk vind, vind ik het shirt ook nog oerlelijk. Nee, ik sla dit seizoen met kopen even over.

  6. Oosterse Ajacied

    Een zwart uitshirt. Nu moeten we helemaal winnen zondag, anders zijn de grappen al te voorspellen :).

  7. hackitjacki

    Ik vind shirt erg tof! Kruizen doen t em voor mij. Zou er alleen geen witte broek onder doen… 90 wel prijzig inderdaad!

  8. hackitjacki

    Volgens mij zegt iedereen elk jaar weer hoe lelijk ze een shirt vinden maar toch zie ik veel mensen met dat roze shirt of dat gele shirt lopen haha

  9. AFCA my World

    Ik vind het een prachtig shirt,zal het zeker aanschaffen voor mijn dochter en mij,is idd wel duur maar ja voor je club heb je dat toch over ? Wij in ieder geval wel, en ja het echte wit/rood/wit shirt blijft wel het allermooist !!!

  10. misslucky

    Helaas kan ik als vrouwelijke fan dit uittenue niet mooi vinden. Wie draagt er bij zo’n shirt een lichtblauw broekje. Echt softy… Dan past het zwarte broekje er beter bij. Ontwerp eens een mooie stoere rood/zwarte combi.
    Dit kan écht beter als je ziet hoeveel geld erin omgaat. Vraag eens wat vrouwelijke fans ?

    1. In memory of J.C.

      Dus alleen het shirt dragen en geen broek. Probleem opgelost 🙂

  11. Remco425

    Ik vind het een mooi shirt. Mooi ook die Andreas kruizen erin. Maar ik geloof dat het voor sommigen niet uitmaakt hoe het uitshirt eruit ziet, zolang het van Adidas is zullen ze het lelijk vinden. Wat willen jullie dan? Nike? Die snappen helemaal niets van voetbal en gooien echt alle tradities opzij. Heeft Ajax straks een horizontale rode baan. Als we überhaupt nog een rode baan zullen hebben…

    1. Indojood

      Dat heb je als club zelf in de hand. pi$vee liet dit ook toe in de tweede helft jaren 80 met hun adidas shirts. En Bayern heeft ook verschillende soorten shirts gehad naast gewoon ff rood. Speculeren over irrelevante situaties hoeven we niet te doen. adidas, niet Nike, is onze shirtsponsor, ze willen overal die drie strepen erop hebben en bij ons vind ik het geen porem. Ik heb nooit van adidas gehouden. Cruijff had Puma, Maradona ook, Zelf had ik S.P.A. King schoenen, met de tong omgevouwen a la Maradona. Persoonlijk zie ik liever Puma (prachtig shirt in de jaren 70) of Le Coq Sportif terugkeren maar die zullen minder betalen. Al die uitshirts? Whatever…..

      1. In memory of J.C.

        Huidige uitshirt is een prima shirt voor ‘s-nachts in bed 🙂 Geeft voldoende licht om in het donker het toilet te vinden.

        1. Indojood

          Ik ga er eer één halen voor weinig en dan gooi ik ‘m achter in de auto bij de gevarendriehoek.

      2. Remco425

        Tuurlijk, Le Cocq zou ideaal zijn, maar zoals je zelf al zei, die betalen geen 10M per jaar. Wat Adidas betaald is echt heel veel voor een club als Ajax. En over Nike, ik weet niet hoeveel clubs inspraak hebben. Ze gooien de traditie namelijk bij heel veel clubs overhoop. In tegenstelling tot Nije is Adidas wel een echt voetbalmerk. Afgezien van die stepen vond ik het thuisshirt dit seizoen erg mooi. Eem ander echt voetbalmerk is welkom, ook voor een miljoentje minder. Maar ik ben bang dat die veel minder zullen betalen.

  12. afcadeluxe

    vind het niet lelijk,maar smaken verschillen,alleen die prijs is belachelijk hoog,tis maar 1 adidas shirt….maar ja iedereen wil er goed aan verdienen,dus ook adidas

  13. afcadeluxe

    ik koop anders maar weer 1 afca kledingstuk?,goedkoper en net zo mooi

      1. BobbyHaarms

        En niet geheel onbelangrijk: AFCA gebruikt het oude logo en maakt het vele malen mooier. Sinds die fopsmurf erop staat hoef ik echt geen origineel Ajaxshirt meer.

    1. AFCA my World

      Dat is het allermooiste, kunnen zij niet eens een geweldig tenue ontwerpen voor Ajax 1 ?

      1. afcadeluxe

        die zou mooi wezen van supporters voor supporters,maar dat levert marc O. te weinig op denk ik..?

  14. heleen92

    Wat een geluk dat ik nog net in een kindermaatje pas met de shirtjes 😀 scheelt toch weer 20 euro.. Was van plan om dit jaar maar weer eens een uitshirt aan te schaffen, maar sla m ook dit jaar maar weer even over; ben niet zo’n fan van de drie kruizen zo groot voorop. Het is iig wel beter dan afgelopen jaar, dat dan weer wel..
    Heb de sweater maar besteld; die vond ik dan weer wel erg mooi!

  15. PvL020

    Uitshirt is minder mooi dan de laatste jaren. Maar thuisshirt blijft voor mij het mooiste altijd. Maar ze hadden met het uitshirt echt beter hun best mogen doen…..

  16. Mikeeo079

    Prijs gaat per jaar met €10 euro omhoog, doe even normaal zeg €89 euro voor een shirtje #triestezaak

  17. afcadeluxe

    en als je nu 89.95€ omrekent naar guldens val je helemaal flauw!

  18. BobbyHaarms

    Dat heb ik er alleen voor over als ze weer shirts met het echte logo uit gaan geven, heb echt niks met die smurf

  19. Heldenzoon

    Heerlijk mooi, gelukkig met het normale logo dat we al sinds 1276 gebruiken

Comments are closed.