There are no ads, please add some


El Azzouzi wil zondag winnen van Ajax: ‘Ajax-supporters kotsen mij dan uit maar dat hoort erbij’

0807elazzouzi_deboer

Zakaria El Azzouzi speelt momenteel zijn wedstrijden op huurbasis bij FC Twente en komt met die club aanstaande zondag naar de Arena. De negentienjarige speler hoopt dat Ajax kampioen gaat worden maar gaat zich in geen geval inhouden, zo laat hij weten tegenover De Telegraaf.

‘Natuurlijk snap ik dat als ik scoor dat de Ajaxsupporters mij uitkotsen maar dat hoort erbij. Als ik oog in oog kom met Cillessen ram ik die bal er gewoon in. Ik wil laten zien wat ik kan en winnen met de club waar ik nu voor speel en dat is FC Twente. Natuurlijk wil ik graag terugkeren bij Ajax maar momenteel ben ik daar niet mee bezig. Ik heb ook geen contact met spelers van Ajax maar dat is misschien maar goed ook. Dan blijf ik gefocust’, aldus El Azzouzi.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

45 reacties

 1. AjaxFanAlways

  tja, wat zullen wij daarvan vinden. Ajax moet gewoon winnen van twente.

  1. De seijs

   Als hij oog in oog met Cillessen komt te staan dan moet hij gewoon missen klaar. Anders komt hij de arena nooit meer uit .Lopend! !

     1. De Ajacied

      Ja mooi om te lezen dat hij altijd wil winnen!!
      Alleen @ de Seijs jij spoort echt niet met jou uitspraken een winterwortel heeft een hoger IQ dan jij echt triest hoor, sorry mede Ajacieden maar moest er ff uit
      Ajax wint met minimaal
      4 doelpunten verschil
      ❌❌❌

   1. De seijs

    Er was eens een heel groot trainer. Rinus Michels heten hij. De Generaal werd hij ook genoemd. Iedereen was vol lof over hem in binnen en buitenland. Hij was het die Johan Cruyff groot maakten. Zijn grootste uitspraak was voetbal is oorlog. Nou ik denk als die verhuurde ajacied aan twente ajax zijn broodheer scoort waardoor ajax het kampioenschap verliest. Dat ook doet dat dan inderdaad die uitspraak tot zijn recht zal komen.

     1. De Ajacied

      Ja de Seijs,
      Hij moet dit toch ook zeggen, anders janken ze in Lampegat alweer, ?

      Maar je schrijft zo ontzettend dom jonge
      ❌❌

 2. Bansberg04

  Volkomen mee eens je moet gewoon winnen van FC Twente zo niet ben je ook niet kampioen waardig je moet de laatste twee wedstrijden gewoon winnen en het doelsaldo op krikken ik denk namelijk dat PSV er ook nog wel een paar inschopt

 3. Tinus

  De boeren gaan met 6 a 7 nul over Cambuur heen walsen, kun je vergif op innemen

  1. vak411

   Ja en wij de week daarna tegen de superboeren terwijl die pisvlekken 2-2 bij pec spelen… ⚪️ ?⚪️ ?

 4. Mooi

  Als we nu nog niet weten hoe we er voor staan wat er moet gebeuren dat moeten gewoon zes punten zijn .dus Ajax speel met de juiste wedstrijd mentaliteit.

 5. Charka53

  Ze moeten zo als Ajax hoort te voetballen snel en aanvallend van achter de zaak dicht timmeren en de bal naar voren en niet vergeten de tegenstander vast te zetten en ja het kost wat energie maar ze worden er goed voor beloond .

 6. Amoebe

  Hij heeft gelijk…..

  Ajax wil hem niet opstellen en hij wilt Ajax ongelijk geven.

  Ik neem hem helemaal niets kwalijk….sterker nog als iemand van Twente perse moet scoren dan hij maar!

 7. Geroldkohlen

  als wij maar winnen met als eindstand 4-1 of 3-1, dan mag van mij azzouzi dat ene doelpunt scoren! hij mag hem ook in eigen doel schieten, dan heeft hij tenminste gescoord.

  1. afcadeluxe

   haha die is helemaal goed geroldkohlen,als het bij 1 eigen doelpunt blijft mag hij volgend seizoen mee naar oostenrijk als beloning

 8. Niels1983

  Je kan die jongen niet kwalijk nemen dat hij wil scoren Ajax moet er gewoon 3 meer maken dan Twente ?

 9. EugAjax

  El Azzouzi heeft gewoon gelijk. Als hij kan scoren moet hij gewoon scoren. Dan had Ajax hem maar niet moeten verhuren. Wat nog beter is hetzelfde regel nationaal invoeren als UK. Daar mag een gehuurde speler niet tegen club spelen waar hij in loondienst is. Maar dat is niet zo (nog) dus als hij scoort is het hem niet kwalijk te nemen?

 10. hackitjacki

  Mooi dat je pas gemotiveerd overkomt tegen je eigen club ipv al die andere wedstrijden…

Reageren is niet mogelijk.