Toekomst Boilesen lijkt in Bundesliga te liggen

0312dnjepr-ajax_boilesen

Nicolai Boilesen vertrekt in de zomer mogelijk transfervrij naar de Bundesliga. De vader van de Deense linksback van Ajax bevestigt dinsdag tegenover Goal dat er aanbiedingen van enkele Duitse clubs zijn binnengekomen voor zijn 24-jarige zoon.

“Ik kan bevestigen dat een paar clubs uit de Bundesliga geïnteresseerd zijn in Nicolai. Welke clubs dat zijn, kan ik niet zeggen”, zo geeft Kenny Boilesen aan. “Voor ons is het belangrijk om geen overhaaste beslissingen te nemen. We willen de juiste club vinden voor Nicolai”.

Boilesen komt sinds 2010 uit voor Ajax, maar werkte zichzelf dit seizoen in de nesten door een aanbieding tot contractverlenging af te slaan. Frank de Boer wilde Boilesen meteen niet meer opstellen en liet hem zelfs niet meer meetrainen met de A-selectie. De laatste wedstrijd van de verdediger dateert inmiddels van 17 mei 2015 en het is nu de vraag waar hij na dit seizoen verder zal gaan.

“Nadat ik vier keer kampioen ben geworden in de Eredivisie, vond ik het tijd om uit mijn comfortzone te stappen. Dat is de enige reden waarom ik mijn contract bij Ajax niet wilde verlengen”, aldus Boilesen zelf. In januari sloeg hij een transfer naar Middlesbrough af, tot onvrede van Ajax.

Bron: Goal.com

Related posts

51 Comments

  1. De seijs

   Ik hoop dat hij de eerste wedstrijd zo’n schop krijgt dat hij nooit meer voetbalt. De rat.

   1. antonajax

    Dat kun je niet menen dat je hem dat toewenst. Hij is niet heel netjes geweest richting Ajax maar dat gun ik hem iig NIET.
    Maar wat een club in hem ziet snap ik niet.. Waarschijnlijk een scout met een blindegeleide hond?

  1. rickert

   ik gun hem een leuke baan buiten het voetbal, zodat onze huilende keukenmeid eens mag ervaren wat een verwend ding het eigenlijk is.

 1. rickert

  ik had eerder verwacht dat zijn toekomst zou liggen bij excelsior als ballenjongen.

  1. Litmanen

   Je moet er toch niet aan denken? Hij gooit de bal steeds naar de verkeerde kleur…….

 2. Esmeralda

  is best wel een redelijke linksback.
  maar hoe lang heeft hij nou gespeeld bij ajax 1 en nu al zeuren over zijn comfortzone, hij vind zich zelf gewoon een topverdediger.ach gaat toch fietsen zeg pfff.
  hij had best een mooie toekomst kunnen hebben bij ajax en op die manier een mooie transfer kunnem afdwingen.maar dat heb die zelf verpest om op deze manier te werk te gaan.
  ik zeg bij deze liever kwijt dan rijk.
  gun hem het allerbeste daar

 3. Remco425

  4 kampioenschappen, maar hoeveel was zijn bijdrage? Comfortzone, nee daar zit hij nu zeker niet meer in haha

 4. KBouter

  Wat een negativiteit tegen onze oud aanvoerder. Dat hij het niet zo netjes speelt oke, maar hij wil gewoon verder na 5 seizoenen Ajax…dat mag toch?

  Hij is niet de enigste en zal ook niet de laatste zijn die een conflict heeft met Frank de Boer, maar daarom gun ik hem nog wel een mooie club, ipv de eerst volgende wedstrijd een doodsschop zodat hij nooit meer voetbalt. Wat een niveau van sommigen hiero.

  1. Ajax nr 1

   Zo is dat KBouter. Prima gezegt. Boilesen succes en bedankt voor je inzet. Voor jouw toekomst kan je beter weg zijn want hier wordt niemand vrolijk van.

   1. anno62

    daar ben ik het roerend mee eens Ik denk dat er nog veel negatieve reageerders zijn die nog heel raar gaan kijken Als hij zijn goede vorm weer kan vinden is het een hele goede verdediger

  2. Remco425

   Conflict met FdB??? Volgens mij hield Frank een heel baggerseizoen van Bolussen zn hand boven zn hoofd om Frank vervolgens een mes in zn rug te steken. Nee, “niet zo netjes gespeeld” is een zwaar understatement…

 5. In memory of J.C.

  Raar nieuws. Ik lees nergens dat er een vacature voor terreinknecht is in Duitsland. Vreemd hoor.

 6. afcadeluxe

  het is maar goed dat ajax op zijn c.v.staat,de nood moet hoog zijn om zo 1 probleem geval te halen,en dan nog bundesliga,eerst zien en dan geloven

 7. Kuijff

  Als hij snel een club vindt, mag hij van mij per direct gaan proefdraaien daar. Nooit onder de indruk geweest van zijn voetbalkwaliteiten en al helemaal niet van zijn loyaliteit.

 8. Indojood

  Ajax had ‘m moeten afkopen in de winter. Is een storende factor en nu lullen we er ook weer over.?

 9. huub

  Het zal wel geen club zijn die bovenin draait. Denk meer aan HSV / Bremen enz. of divisie lager!

 10. huub

  in ieder geval een club die dicht bij de Deens / Duitse grens, dan kan hij op in Denemarken gaan wonenen en op en neer blijven rijden.

 11. -buitenkantje rechts-

  Dacht dat we eindelijk van Boilesen af waren.. Het zijn dezelfde berichten die w ook hoorden toen hij hij Ajax op de bank zat.. Overal aanbiedingen, maar uiteindelijk toch weer niet.

 12. Slingertje.

  Misschien kan hij meehobbelen bij Alemania Aachen al denk ik dat hij zelfs daar op de bank terecht gaat komen.

 13. Iamsterdam2015

  Jammer dat mensen geen eigen mening hebben. Spanje een beetje nuchter denkt en er goed over na denkt kan het never nooit aan hem alleen hebben gelegen. Ongeacht of hij goed is of niet. Hij wilde vechten voor zijn plaats en is als een hond behandeld. Ja dan kan een mens rare dingen gaan doen en zeggen. Slim???? Nee zeker niet maar laten we noet deze gozer alle blaam toeschuiven.

 14. Iamsterdam2015

  Whahaha nee geen paddo f-Side 64. Kijk jongens ik heb zeker niet de wijsheid in pacht en misschien zit ik er totaal naast….kan.
  Maar het kan toch never nooit alleen aan een speler liggen?? Voorbeeld. Onze huidige trainer liep samen met zijn broer te janken als een speenvarkentje omdat meneer zo graag naar barca wilde. Prima kan. Maar het gedrag wat de heren vertoonde was toen ook niet dat je zegt goh wat netjes……
  Maar ok, ik zal de pados met rust laten…;-)

 15. Kishna4ever

  Waarom moet pa dit naar buiten brengen. Te lang niet in picture gestaan? We mogen heel blij zijn met zijn opvolger Dijks. Boilesen kan nog niet in zijn schaduw staan!!!

Comments are closed.