Stam heeft voorkeur voor Engeland maar sluit Amsterdam ook niet uit

0307jongtwente-jongajax-stam

Jaap Stam heeft onlangs laten weten dat hij na dit seizoen stopt als trainer van Jong Ajax. De Kampenaar heeft inmiddels de benodigde papieren om hoofdtrainer te worden en gaat kijken waar zijn toekomst mogelijk ligt. ‘Het mag duidelijk zijn dat ik toe ben aan de stap om hoofdtrainer te worden. Mijn voorkeur gaat uit naar Engeland maar het kan ook Amsterdam worden, dat weet je nooit in de voetballerij. Het is wel zo dat mocht ik een goede aanbieding krijgen uit Engeland dat ik gelijk het vliegtuig pak en dan ga ik daarheen’, aldus Stam die als speler drie jaar actief was in Engeland bij Manchester United.

Bron: Fox Sports

Related posts

33 Comments

   1. BobbyHaarms

    Ik weet het wel. Lekker laten gaan, hij zit met zijn kop bij Engeland en allang niet meer bij Ajax. Tot ziens Jaap, bedankt voor alles.

    1. paulvos

     Ik had het al eerder vermeld dat het Engeland zal worden, daar is hij helemaal lijp van, dus Jaap English Style.

    2. Remco425

     Inderdaad Bobby. Die heeft in zn hoofd het vliegtuig al genomen. En dat mag en is prima, maar misschien is het zelfs al beter direct afscheid te nemen.

     1. BobbyHaarms

      Hoe eerder hoe beter in zo’n geval Remco. De spelers verdienen een trainer die zich volledig toewijd en focust op Ajax, en die indruk geeft hij op mij al een poosje niet meer. Ajax kan dus op zoek naar een andere trainer na dit seizoen, zoveel is nu toch wel duidelijk..

   1. AFCA my World

    Precies het beste in Engeland,laat lekker gaan er zijn veel betere trainers beschikbaar,misschien neemt hij Frankie mee,hij heeft het goed gedaan,maar ik denk dat er met een nieuw gezicht voor de groep er veel meer uit te halen is,ze zijn nog lang niet uitgegroeid maar met Frankie voor de groep komt het er niet meer uit !!!

    1. HURBIE

     Mijn zegen heeft hij
     Lekker naar Engeland
     Mijn type trainer is het niet
     WIJ WILLEN VD BROM

    2. Remco425

     Dat nieuwe gezicht vind ik altijd zo’n onzin. Voor bijna alle spelers is Frank al een nieuw gezicht, want die zitten nog geen 2 jaar bij het 1e. Er is geen enkele speler in het 1e die Frank vanaf het begin meegemaakt heeft.

     1. Charka53

      Gelijk heb je Remco42et Frank kunnen we nog leuke dingen beleven en wat Stam betreft het voetbal in Engeland is niet zo ingewikkeld dus dan moet hij niet zo nadenken.

 1. jood84

  ik heb een voorkeur voor engelse vrouwen. maar ik sluit amsterdamse ook niet uit

  1. lezerG

   Ik heb een grote voorkeur voor dé Amsterdamse club maar ik sluit sommige Engelse ook niet uit.

  2. Mokumertje020

   Als je mooie ogen en een sixpack hebt maak je best een kans bij deze Amsterdamse lady

 2. ajaxpers

  Hoe haalt hij het in zijn hoofd om meteen zonder enige ervaring De trainer van Ajax te worden? Ajax is geen liefdadigheidsinstelling!

  1. Velibor

   Hij onderschat denk ik het trainersvak en overschat zichzelf ,neemt ie Harry mee?

  2. Respect

   Volgens mij werd Frankie ook hoofd trainer zonder enige ervaring. Maar ik neem aan dat Stam antwoord geeft op vragen maar anders ……. Stammetje jongen, succes maar wel over de landsgrenzen.

   1. jood84

    als.we niet uitkijken krijgen we straks Blind als coach, als bondscoach is die ook al zo super

 3. afcadeluxe

  bedankt voor alles japie maar die uitspraak zegt veel over jou,eerst maar eens onder druk presteren lukt dat mag je heel misschien ajax trainen,geloof dat niet dat dat gaat lukken dus ,mazzel!!!

 4. Ajax nr 1

  Doei Stammetje. Bedankt voor alles voor de rest pas je niet bij Ajax. Net als je vriendjes trouwens. Ga lekker je hart achterna en neem het hele zooitje aub mee. Ajax verdient beter dan de zakkenvullers die er nu zitten. Het goede wordt weggestuurd of verkocht en het soepzooitje blijft zitten waar ze zitten. Ik hou nu al mijn hart vast voor volgend seizoen. De beste vertrekken weer en je kan weer opnieuw beginnen met dit kutbeleid. Geld geld geld. Bij Ajax willen ze niet hogerop komen in europa kampioen worden is voor hun genoeg als je dat al wordt. Als je dit seizoen geen kampioen wordt is het een verloren seizoen en dat komt allemaal omdat de leiding geen geld meer uitgeven. De talenten die we hebben worden ook kapot gemaakt door het TH. Snel door verkopen naar 1,2 seizoenen Ajax 1. Jaja het is leuk en je moet zeker trots op dit Ajax zijn. Supporters die als pionnetje gebruikt worden om de kas te spekken. Jaja dit is Ajax en wij zijn de besten.

 5. -buitenkantje rechts-

  Wat hij eigenlijk zegt is dat hij alleen in Amsterdam blijft als er geen aanbieding uit Engeland komt.. Ajax als een soort back-up? Tweede keus? Dat moet je als Ajax nooit accepteren! Doei Japie..

Comments are closed.