Heitinga stelt favoriete elftal samen

0207ajax-feyenoord-heitinga-afscheid

John Heitinga heeft op Twitter zijn favoriete elftal uit zijn carrière samengesteld. De vorige week gestopte verdediger zette tijdens een vragenuurtje een indrukwekkend elftal op papier.

Als doelman heeft Heitinga gekozen voor Edwin van der Sar die een verdediging voor zich heeft met Jaap Stam, Maxwell, Heitinga zelf en rechtsback Tomas Ujfalusi die hij kent uit zijn periode bij Atletico Madrid. Het middenveld laat weinig te wensen over want daar heeft Heitinga gekozen voor Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Edgar Davids. Sergio Agüero, Zlatan Ibrahimovic en Arjen Robben vormen de voorhoede in het favoriete elftal. Robin van Persie, Ruud van Nistelrooy, Mark van Bommel, Giovanni van Bronckhorst, Dirk Kuyt en Phillip Cocu zijn de opvallende afwezigen in het elftal van Heitinga, maar dat vinden wij als redactie van Ajaxfanzone.nl natuurlijk ook vrij logisch.

Bron: Twitter

Related posts

32 Comments

    1. BobbyHaarms

      Leuk elftal. Daarmee had je voor de dag kunnen komen hoor..en terecht dat die anderen daar niet instaan, het zijn geen Ajacieden dus zijn ze zowiezo minder.

    2. BobbyHaarms

      Wat Edgar Davids betreft: Voortreffelijke voetballer, heerlijk enkelbijtertje. Als mens vind ik het een enorme kwibus.

          1. Widi

            RVC. Toen hij en Johan daar samen in zaten, liet hij Johan vallen. Nog niet zo lang geleden hoor.

  1. bukowski7709

    leuk om als je een elftal maakt van mensen waar je zelf mee gespeeld heb dat het er dan zo uit komt te zien! respect ouwe…

  2. LeroyT

    Zowiezo is Zlatan beter dan van Nisterlrooij. Alleen naar mijn mening was Cocu toch wel beter dan VDV.

    1. bukowski7709

      huh, hoe kom je daar nou bij VDV is toch een betere
      voetballer dan cocu en met de pitbull al op het middenveld heb je toch niet nog een controleur nodig?

  3. LeroyT

    Ik bedoel ook te zeggen als je naar de statussen kijk van de 2 dan zie je dat cocu lang bij PSV en Barca heeft gespeeld. Als ik dit dan vergelijk met VDV dat heeft die er een zooitje van gemaakt de laatste 6 tot 8 jaar.

Comments are closed.