There are no ads, please add some


Nathaniël terug in Nederland

nathaniel1105

Onze kleine dappere strijder Nathaniël is terug in Nederland na zijn behandeling in Amerika tegen neuroblastoom waarbij hij door de medici aldaar genezen is verklaard. Vanmorgen rond 10:30 uur arriveerde het vliegtuig uit Philadelphia op Schiphol en daar stond natuurlijk een grote menigte om hem te verwelkomen.

De kleine Nathaniël is nog geen jaar oud als bij hem neuroblastoom, een zeer agressieve vorm van kinderkanker wordt ontdekt. Ondanks de loodzware behandelingen, is de kans dat hij de ziekte overleeft maar dertig tot veertig procent. Een behandeling in de Verenigde Staten kan deze overlevingskansen verhogen naar zeventig tot tachtig procent. Maar dat kost geld. Heel veel geld. Aangezien de familie het bedrag van meer dan honderdduizend euro niet kon ophoesten, werden er tal van acties uit de grond gestampt.

Ajax-supporters hebben zich de afgelopen maanden flink ingezet om geld in te zamelen voor de Nathaniël Victory Foundation. Mede dankzij hun inzet werd er bijna 120.000 euro ingezameld. Zo’n 100.000 euro was er nodig om de behandeling van Nathaniël in Amerika mogelijk te maken. Een groep fanatieke Ajacieden heeft in samenwerking met de familie van Nathaniël besloten om de actie via een facebook-pagina een vervolg te geven, zodat ook andere kinderen met neuroblastoom van de inspanningen en donaties kunnen profiteren.

Welkom thuis Nathaniël!


Gerelateerde posts

29 reacties

 1. Indojood

  Vermeld er ook bij dat hij genezen is verklaard. Fantastisch nieuws en diepe buiging voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

  1. BobbyHaarms

   Iedereen die hieraan heeft bijgedragen verdient eigenlijk een seizoenskaart voor het leven…chapeau!

  2. ajaxhoger

   Dan buig je voor mij ook , ik heb dan ook graag gedoneerd , en een heel mooi bedrag ook nog .
   Ook veel vrienden zo gek gekregen die voor ajax zijn .
   Hier zouden vele hier een voorbeeld aan moeten nemen aan dit manneke

     1. ajaxhoger

      Waarom niet , kunnen vele hier niet zeggen denk ik , en ze verwachten het niet van me , ook daarom .

     2. Indojood

      Ach, laat maar ook. Die kleine held is genezen en jij hebt een verwachtingspatroon doorbroken. Het is een mooie dag.

  3. lovemokum

   Was top om te zien hoe goed Nathalien er nu uit zag ,zittend bij zijn opa op zijn en en om zich heen kijkend van wat issssssss dit allemaal.Welkom thuis familie Roggeveld WELKOM THUIS .

  1. BobbyHaarms

   Nathaniel…welkom terug! De komende 60 jaar of langer zien we je graag terug in het stadion 🙂

   1. ajaxhoger

    Laat maar komen bobby , als je gedoneerd hebt , heb je er aan meegewerkt nietwaar , dat hebben vele onder ons denk ik .

 2. San Marco

  Welkom terug Nathaniël, diep respect voor deze held en ongelooflijk sterke doorzetter!!!
  Hopelijk kan je weer snel een wedstrijd bijwonen in het stadion!

 3. ajaxhoger

  Hier moesten die klote ziekenfondsen een voorbeeld aan nemen , zo gauw het geld kost haken ze af , met andere woorden pech gehad .
  Daar moest eens tegen opgetreden worden , de graaiers bende , en zeker al als er een behandeling voor is , er is overal geld voor in dit land , en dan weten jullie wel waarvoor , maar voor zieken mensen is er niks .

 4. Slingertje.

  Ik hoop dat er nog mooie foto’s en een video van de aankomst komen van die dappere strijder.

 5. LeroyT

  Ajaxhoger dat ben ik helemaal voor 1000% mee eens. Die mensen moeten zelf krom leggen en het kabinet maar geld geven aan het/de buitenland(ers). Dat haalt steeds vaker het bloed onder me nagels vandaan. Ik ben blij dat dit mannetje weer zo goed als gezond is en nog een mooi leven voor zich heeft. Met veel kampioenschappen en mooie Europese duels.

  1. Remco425

   Omdat we ook naar die mensen een verantwoordelijkheid hebben (iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen), maar dat is een andere discussie die we hier niet moeten hebben. Er zat zat projecten in dit land waarbij door domme fouten of niet nadenken geld over de balk wordt gesmeten. En wat dat betreft ben ik het absoluut met je eens. Op zorg en onderwijs mag nooit bezuinigd worden!

 6. AjaxBarcelona

  Nathaniel welkom thuis jongen. Ik hoop dat je van een lang en gezond leven zal kunnen genieten.

 7. Remco425

  De actie zelf was al super, maar dat het ook nog zin heeft gehad en hij is genezen is helemaal geweldig! Dat duizenden Ajax supporters bij elkaar een keven hebben kunnen redden, ik word er emotioneel van 😀

 8. Brokamp

  Een grote pluim voor allen die zich hiervoor hebben ingezet. 1woord is genoeg. FANTASTISCH !!!??????

Reageren is niet mogelijk.