Galatasaray kiest niet voor Van Rhijn maar voor Noorse verdediger

0706vanrhijn

Het leek er een tijdje naar uit te zien dat Ricardo van Rhijn een winterse transfer zou gaan maken naar Galatasaray. Echter lijken Van Rhijn en Ajax in de kou te worden gezet door de Turkse club die nu in onderhandeling zou zijn met de Noorse verdediger Linnes van Molde FK. Galatasaray laat op de officiële website weten dat de onderhandelingen met Linnes zijn gestart en mochten de clubs het eens worden er een medische keuring zal volgen. Hiermee lijkt de transfer voor Van Rhijn naar Istanbul dus niet meer relevant.

Bron: Galatasaray

 

Related posts

27 Comments

  1. FdB=Ajax

   Bij Galatasaray wel ja 😉
   Wel goed nieuws voor Ajax dit, we hebben een brede selectie nodig!

 1. Iceman

  Dat is balen. Ik had het hem van harte gegund, dat houd dus in dat Ajax geen winterse versterking kan aantrekken. Want volgends de RVC moet er eerst worden verkocht voor dat er gekocht kan worden. Succes Ajax met het 2e helft van het seizoen en het kampioenschap. RVC bedankt he.

  1. Litmanen

   Eens. Als we de schaal missen mag De Boer naar de RVC wijzen. De miljoenen die we dan missen zijn dan veel duurder. Maar ja, bewijst maar weer eens dat de aandeelhouders Ajax leiden en dat een TH en een directie niks te vertellen hebben.

 2. Didron

  Gun het hem absoluut wel, maar de goede zijde van de medaille is dat we achter Tete wel een goede vervanger hebben!

 3. HURBIE

  In en In triest voor die goser had hem dit gegund als er een verdiend om te spelen dan is hij het wel

 4. Sonsee

  Ik had dit wel verwacht, ze wilden tannane ook en die is ook ergens anders heen. Ze maken spelers lekker met interesse maar onderhandelen doen ze niet.

  1. BobbyHaarms

   Nou dan weten we het wel he. Geen nieuwe spelers naar Ajax en wederom zal er een blik met jeugdspelers open gaan.

   1. Geroldkohlen

    idd bobby ik zei het al eerder wat er genoemd word om te halen komt niet, en de namen van spelers die weg gaan die blijven ook gewoon!! gewoon weer praatjes van de apenpakkies binnen ajax!!

    1. Remco425

     Erm volgens mij staat er toch echt dat de praatjes bij Gala vandaan komen. Als het aan Ajax had gelegen was Van Rhijn vertrokken…

    2. BobbyHaarms

     “We gaan het doen met deze groep en we hebben er alle vertrouwen in dat we met deze spelers gaan strijden om de titel.” Zeg hem alvast voor je Frank 😉

     1. Litmanen

      Hij heeft nu al verklaard dat het halen van de titel een stuk lastiger wordt als er niemand aangetrokken kan worden. Het blijft een grof schandaal: 100 miljoen op de bank maar geen 10 eurocent willen investeren.
      Wie wilde er destijds ook al weer naar de beurs? Mogen die mensen alsnog geroyeerd worden als lid van Ajax?

  1. Remco425

   Waarom niet? Gala is geen Barca. Hij heeft toch ook de 3e plek van een WK op zn naam en zeiden we niet hetzelfde over Vd Wiel? Die heeft uiteindelijk toch aardig wat wedstrijden gespeeld bij een echte Europese topploeg!

 5. Velibor

  Het boeit mij weinig want het is geen belangrijke speler meer en levert in verhouding ook niet veel op dus al die ophef pfff,maar ben bang dat Gerald en bobby gelijk krijgen dat er weer een hoop gezwetst word en niks gehaald!

 6. Kuijff

  Van Rhijn stelt zich geweldig op in de situatie met Tete voor zich. Ik had hem gegund dat hij op een plek kwam waar hij verder kan bouwen.

  Zijn situatie komt sterk overeen met die van Van der Wiel; van sterk spel in de beginfase na zijn debuut na steeds verder afzakken… Zonde.

 7. AjaxBarcelona

  Er wordt hier gemopperd dat Ajax niemand mag kopen en niets met zijn geld doet. Ik heb in al die weken en maanden nog niet een beetje redelijk scorende spits horen zeggen: goh, wat wil ik graag naar Ajax , jammer dat ze mij nu niet mogen kopen.

  Bij Ajax spreekt de een na de ander zich uit over zijn favoriete club en/of competitie. Kortom ook al heeft Ajax 175 miljoen op de bank, daarmee wordt het spelen in Nederland echt niet leuker. Je zal het dus moeten hebben van nog niet gevestigde spelers die toch op korte termijn wat toevoegen. Daarmee moet je mazzel hebben.

  Zolang dat niet het geval is, is er inderdaad alleen de eigen toestroom.

Comments are closed.