Frenkie de Jong in januari terug naar Ajax

0630Frenkie_de_Jong

Ajax kocht afgelopen zomer Frenkie de Jong van Willem II en sprak met de club uit Tilburg af dat de speler nog een jaar op huurbasis bij Willem II mocht blijven spelen. Daar lijkt na een half jaar echter verandering in te komen omdat de speler maar zeer weinig speeltijd krijgt in Tilburg. Willem II-directeur Carlos Aalbers bevestigt dit aan VI. Naar alle waarschijnlijkheid sluit De Jong in januari aan bij Jong Ajax.

Bron: VI

Related posts

19 Comments

 1. Iceman

  Dat is fijn weer een talent die tussen wal en schip zal gaan raken bij Ajax zoals velen trouwens. Want el azouzi mag ook worden verhuurt volgens VI goed bezig hoor bij Ajax alle talen volle spelers die enig zins talen hebben gaan weg en breken elders door kan Ajax ze weer terug kopen terwijl ze al had top beleid.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ja, van El Azouzi snap ik niks van! Wordt gezien als een doelpuntenmachine! Hadden wij geen spits nodig? Wordt door velen al vergeleken met Suarez..

   1. -buitenkantje rechts-

    Net gelezen.. Volgens Henk Spaan slachtoffer van de stammenstrijd binnen Ajax.. Jonk heeft zich hard gemaakt voor een nieuw contact voor El Azouzi.. Frank, Marc en Dennis zagen dat niet zo zitten.
    Nu Jonk weg is.. Kan El Azouzi ook weg..

 2. Mooi

  Als hij zo goed is als meningen zeggen ik ken hem niet zo goed ,dan moeten wij hem maar goed gaan begeleiden en klaar maken voor een hoger niveau.

  1. FdB=Ajax

   Niet te snel oordelen.. Bij WillemII speelt hij waarschijnlijk niet omdat hij toch al gaat vertrekken. I zou als trainer dan ook kiezen voor jongens waar je de komende jaren mee verdergaat.

  2. FrankiC

   Zag hem invaller voor de beker tegen Go Ahead. Nog echt een jongetje, maar het talent droop ervan af…

   1. Hika77

    Als die zoveel talent had werd die wel opgesteld. Je huurt toch juist een speler om gebruik te maken van z’n diensten. Een lager elftal geniet tijdelijk van z’n diensten, is die op het juiste niveau, dan profiteert daar de club van waarvan die is uitgeleend. Een klassieke win-win situatie.
    Kolder dus om te roepen dat die niet wordt opgesteld omdat die toch terug gaat

Comments are closed.