Opstelling Ajax – Roda JC

opstelling_ajax
Ajax begint om 19:45 uur aan de competitiewedstrijd tegen Roda JC onder leiding van Bjorn Kuipers. Lasse Schöne  start op de bank samen met Mike van der Hoorn, Ricardo van Rhijn, Amin Younes, Nick Viergever en Onana.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Kenny Tete, Joël Veltman, Jaïro Riedewald, Nemanja Gudelj, Davy Klaassen, Thulani Serero, Daley Sinkgraven, Anwar El Ghazi, Arkadiusz Milik, Viktor Fischer

Opstelling Roda: Van Leer, Peppen, Werker, Sankoh, Dijkhuizen, Griffiths, Faik, Van Son, Boakye, Van Hyfte, Juric

 

Related posts

15 Comments

 1. Didron

  @ redactie: a) de wedstrijd is al een tijdje bezig, dus late post. b) wintertijd is ingegaan

  1. HURBIE

   het is niet de sterkste tegenstander Roda maar dat kwam OOK door het spel van AJAX Goeie wedstrijd gezien en genoten

 2. dioajax

  ajax heeft prachtig gespeelt…nu fener en hoop op een overwinning tegen die 010…die fischer en el ghazi hebben allijn hun hoofd alleen voor hun eigen success en willen alleen doelpunten maken….en milik die een spits is kijkt altijd naar zijn ploeggenoten om assists te geven…vandaag was ajax geweldig alleen sinkgraven heeft een paar foutjes gemaakt…nu ook zo spelen tegen fener…

  1. creutz1977

   El gahzi krijgt arrogante trekjes… juicht meer omdat het moet voor zijn medespelers… net Ronaldo in zijn houding dan… verder team geweldig gespeeld.. met veel spelvreugde en durf. heerlijke pot gezien

 3. Frenske

  Lasse.is het volgend jaar weg bij Ajax en huilen we om die beslissingen van de boer,onbegrijpelijk.

 4. Respect

  Sinkraven en Bazoer moeten de ruimte krijgen zoch te ontwikkelen. Klaassen en Giudelj zijn al een eind op streek. Kortom, een hoofdrol voor Schöne zit erniet in maar een waardevolle rol wel degelijk. Daarnaast ……er kunnen er maar 11 spelen. Van mij mag hij wel voorlopig de plek van el Ghazi innemen maar dat is niet Zijn sterkste plek.

Comments are closed.