Van der Hoorn wil vertrekken bij Ajax en hoopt op winterse transfer

0215ajax-twente_veltman_vdhoorn

Mike van der Hoorn ziet zijn reserverol bij Ajax niet meer zitten en wil vertrekken uit Amsterdam. Van der Hoorn behoort nog sporadisch tot het eerste elftal van Frank de Boer en maakt veelal zijn opwachting bij Jong Ajax. De speler die twee jaar geleden overkwam van FC Utrecht hoopt dat Ajax wil meewerken aan een winterse transfer.

‘Er moet nu wat gaan gebeuren want ik ben niet tevereden hoe het momenteel gaat en voor mijn ontwikkeling is dit ook niet goed. De situatie is inmiddels behoorlijk uitzichtloos geworden en ik hoop dat er in de winterstop iets gaat veranderen. Ik heb het hier intern met Ajax nog niet over gehad maar zo kan het niet langer’. Van der Hoorn geldt bij Ajax als eerste vervanger voor basisspeler Joël Veltman. John Heitinga speelt ook graag rechts in het centrum van de defensie. Van der Hoorn staat nog tot de zomer van 2017 bij Ajax onder contract.

Bron: De Telegraaf

Related posts

68 Comments

  1. BobbyHaarms

   Nou wat vriendelijker mag best Toon, Mike zeurde nooit en is verder een op en top prof gebleken bij Ajax. Mike, ik gun je een welverdiende transfer naar een club waar ze je wel op waarde schatten.

   1. creutz1977

    mee eens bobby… daar hebben sommige “supporters ” last van… totaal geen respect… geef hem groot gelijk… altijd perfect opgesteld en nu is het tijd om voor zichzelf te kiezen… hoop dat er een mooie club voor hem komt…

   2. dioajax

    ben met je eens Bobby…Mike zeurde nooit en altijd was hij daar met een paar cruciale goals…ik wens hem een mooi transfer en hoop dat als hij beter wordt dat ajax hem terughaalt…is niet de eerste keer dat zo iets gebeurd…

    1. De Ajacied

     Ja Toon erg jammer van jou toon over Mike,
     Heeft ook wel nuttige dingetjes voor Ajax gedaan dus wat meer respect is op zijn plaats in deze,
     Ik wens Mike het allerbeste en hoop dat er een mooie club voor hem komt, toch?
     ⚽️⚽️

   3. Mijn Club

    Ergens zou ik het wel jammer vinden. Eigenlijk heeft hij NOOIT een kans gekregen. Zelf ben ik een Veltman fan. Maar begrijp zijn frustratie wel. Ik wens hem een mooie transfer! Engeland misschien?

  2. Litmanen

   Nare opmerking toon. Niet iedereen kan in het eerste spelen, maar het feit dat hij nog voor Heitinga in rangorde staat zegt wel iets over zijn kwaliteiten.
   En over die van Heitinga…..

  1. dickst14

   een kans dwing je af. gisteren zag ik hem weer spelen, en sorry maar ik zie helemaal geen bezieling bij hem.

   1. AFCA my World

    Dat is ook wel logisch als je in zo’n pakket verwikkeld raakt,ik had hem graag vaker zien spelen,ook daar word je beter van,begreep al niet waarom Dijks weg moest (en weer terug kwam)maar Mike kiest er nu zelf voor en dat is misschien een foute beslissing,en intern was beter geweest dan via de media !

    1. neslopu

     Mee eens ! Als je week na week ziet hoe Boilesen tog weer opgesteld wordt ondanks zijn spel dan zakt de moed je in je schoenen!! Had liever gehad dat hij meer aan spelen toe kwam!! Maar had het idd beter eerst intern kunnen oppakken!!

 1. -THE BULLDOG-

  Begrijpelijk van Mike.
  Jammer voor hem dat ie t niet gehaald heeft.
  Wel had ie t beter eerst intern met Ajax erover kunnen hebben ipv in de media.
  Succes verder…tis je gegund!!

  1. Ajax nr 1

   Helemaal mee eens Bulldog. Het is jammer maar ook Mike komt te kort. Bedankt Mike je krijg heus wel een kans ergens anders.

   1. -THE BULLDOG-

    In dit stukje staat dat ie het er intern met Ajax nog niet over heeft gehad.
    Vandaar mijn opmerking…

 2. Afca787

  Jammer dat het zo gegaan is voor hem. Net niet goed genoeg. Hopelijk vind die een mooie club

  1. HURBIE

   Als hij maar niet naar die kakkerlakken gaat,voor de rest gun ik hem goeie club en heel veel succes

 3. ajaciedpiet

  Dit wisten we allemaal bij het kopen al… Hij was geen topspeler bij Utrecht en dan wordt het hier ook niets. Jammer…. Dit is natuurlijk wel weer typerend voor het transferbeleid bij onze clubs….

     1. f-side64

      ach gossie is nog een saaier stad dan dat walgelijke 010 alleen een gestoord hoeren jong komt op of uit utrecht

     2. Mokumertje020

      Klootzak waarom heb je iets tegen een stad wat is er mislukt in je leven of is je hele leven mislukt

 4. Remco072

  Geen geweldige voetballer wel een geweldig persoon op zich. Ik wens hem verder veel succes bij Telstar of Dordrecht.

 5. ritchy

  jammer nooit een goede kans gehad alleen wanneer het de trainer uitkwam mocht hij opdraven en wat hij deed dat deed hij goed succes Mike

 6. Johan065

  Vind toch jammer. Dacht echt dat hij het ging redden. Hoop voor hem dat er een mooie club komt. Succes Mike

 7. Sazzz

  heeft nooit een serieuze kans gehad. Veltman mocht fout op fout stapelen terwijl hij bij iedere fout meteen op de bank belandde. ik heb groot respect voor hem, nooit geklaagd, nooit gemopperd

  1. Velibor

   Ja dat snap ik ook niet, misschien wat brutaler worden of es met de vuist op tafel rammen en es flink keet schoppen want het lijken allemaal van die types : ja meester nee meester!

 8. paulvos

  Als mens prima prof, maar voor Ajax helaas niet goed genoeg. Succes bij je nieuwe club waar dan ook.

 9. johnie stalker

  Van der Hoorn, Veltman, Viergever, van Rhijn. Van deze 4 is er maar 1 die op dit moment speelt. En die ook een niet al te stabiele indruk heeft achtergelaten de laatste paar maanden (uitzonderingen daargelaten). Waar gaat dit fout?

 10. Esmeralda

  heel veel geluk kerel.
  je bent een prof en helaas heb je het niet gered bij Ajax.
  maar er zijn andere clubs die wel van jou kwaliteiten kunnen gaan genieten.
  succes en misschien tot ooit bij Ajax

 11. Mooi

  Helaas mislukt ik hoop dat twee partijen hier van leren .Ajax beter scouten en als speler weten als je wel naar Ajax ivm kwaliteit drie jaar stil gestaan

 12. Iwanov

  Jammer, goede reserve maar niet meer dan dat. Zag liever viergever vertrekken. Voor Van der hoorn zou een club als Zwolle of AZ een mooie club zijn. Alvast het allerbeste waar dat dan ook moge zijn

 13. Johan77

  Was de miskoop van het jaar. Gisteren naar jong Ajax gekeken, zijn spel was niet om aan te gluren. Chapeau als je vertrekt!

 14. Remco425

  Begrijpelijk, alleen jammer dat hij het in de media gooit voordat hij er intern over gesproken heeft. Verder prima jongen, heeft altijd zn best gedaan en nooit geklaagd over zn situatie. Alleen gewoon niet goed genoeg gebleken. Maar daar kan hij niks aan doen en moeten we gewoon respectvol afscheid nemen.

  1. BobbyHaarms

   Dat had hij idd beter niet eerst via de pers moeten doen. Maar ik denk dat er daarin bij Mike ook een stukje frustratie meespeelt vanwege het feit dat hij helaas nooit is doorgebroken bij Ajax

 15. AjaxBarcelona

  Fijn dat meer hier willen dat er af en toe een Toontje lager wordt gezongen. Jammer voor Mike. Ik zie het zelf niet als verloren geld. Het is destijds een investering gewest met hoop op rendement voor Ajax 1. Het is niet gelukt en dat kan gebeuren, ook Ajax heeft geen glazen bol. Zelf was ik ook redelijk zeker op de kans van slagen van Mike bij Ajax. Ik gun hem een mooie, leuke nieuwe club en veel speel minuten.

 16. Didron

  Doodzonde!!! Wens hem een mooie club en carriere!! Goede professionele instelling, konden en kunnen anderen een voorbeeld aan nemen!

 17. Roberto

  Blijf toch van mening dat ajax beter had moeten scouten, want daar ontbreekt het nog wel eens aan. Kijk naar Viergever, Heitinga, Sinkgraven en Sanogo? Allemaal weggegooid geld? Het beleid is al jaren klote!!! Verder eens ik van de Hoorn succes toe bij het vinden van een nieuwe club!

  1. AjaxBarcelona

   Sinkgraven is nog lang niet bewezen dat het een miskoop is. Kan je pas over een jaar echt over oordelen. Heitinga is gewoon back-up voor Veltman en van belang binnen de groep. Brengt zijn geld altijd op. Viergever valt inderdaad tegen. Sanago is geen aankoop maar huur en heeft zijn kans nog niet kunnen pakken. Dus ….. Voorlopig valt het wel mee.

 18. Geroldkohlen

  helaas is het voor mikey geen succes geworden en dan is deze stap logisch, ik was geen groot fan van hem maar ik wens hem echt het aller beste bij een andere club!

 19. LeroyT

  Gewoon niet goed genoeg wel goed gedragen en nooit gezeurd. Jongen heeft groot gelijk dat die ergens gaat voetballen waar die wel speelt. Ajax had toen der tijd ook voor Van Dijk moeten gaan!!!

  1. AjaxBarcelona

   Je hebt van Dijk zien spelen de laatste interland?? Ik zie hem liever bij de tegenstander 🙂

 20. pietprecies

  Ik vind het jammer voor mikey, ik denk dat het voor beide partijen beter is alstie vertrekt. Heeft helaas niet het niveau kunnen halen wat men in hem zag. Gun hem wel een mooie transfer.

 21. -buitenkantje rechts-

  Hij heeft groot gelijk.. In seizoen 2012-2013 nog gekozen tot voetballer van het jaar bij Utrecht.. Daarna transfer naar Ajax gemaakt voor 4 miljoen..en sindsdien speel je je wedstrijden in de Jupiler league.. Verdient een club waar hij wekelijks aan het spelen komt.

 22. Slingertje.

  Mazzel!!!
  En kunnen die scouts met die roodwitte stok en die Labradors ook meteen opstappen zodat er goede spelers gescout kunnen worden.

  1. AjaxBarcelona

   Ken jij de opdrachten van de scouts? Qua jeugd doen ze het trouwens helemaal niet slecht hoor.

   1. f-side64

    nou vd hoorn sanogoal 4gever en in het verleden mido atouba bojan cuenca waren ook geen suc6 en zou ik bijna boerrichter en hoeden vergeten

 23. ferike

  Mike ik snap je helemaal. Je hebt bij Ajax niet de kans gehad om te laten zien wat je kan. Dan is dit een logische stap. Ik ben er van overtuigd, dat jij de kwaliteiten hebt om op Ajax niveau mee te kunnen. Al zou ik de enige zijn van de fans: ik zal je missen en vind het jammer dat je geen kans hebt gehad. Succes bij het vinden van een club.

Comments are closed.