Beveiliging Amsterdam Arena kraakt aan alle kanten, VIP plaatsen makkelijk te verkrijgen

0319trappen-arena

Er zijn heel wat mensen die enorm veel moeite doen om eens een keer bij een wedstrijd van Ajax aanwezig te zijn en ook bereid zijn om daar fors voor te betalen. Volgens Undercover onderzoeksjournalist Alberto Stegeman is het echter helemaal geen probleem om de Arena te bezoeken en ook een plaats op de Eretribune en een bezoek aan het spelershome blijkt voor Stegeman een fluitje van een cent.

Aankomende zondag zal Stegeman in het SBS6-programma Undercover in Nederland laten zien hoe simpel het is om kaarten te scoren, gratis en helemaal voor niks. Stegeman bestelde kaarten via Ajax met een emailaccount op naam van de oud-spelers Daniel Cruz Carvalho en Mario Melchiot. ‘Dat was het enigste wat ik deed en hierdoor bezocht ik gratis Ajax – psv en de interland van Oranje tegen Tsjechië. We kregen zelfs parkeerkaarten toegestuurd en ook een bezoek aan het spelershome was geen probleem. Ik heb deze tip van iemand ontvangen die het al jaren deed maar er nu mee gaat stoppen. Aanstaande zondag zal ik in mijn programma laten zien hoe simpel het was en dat er een behoorlijk lek zit in de beveiliging van de Amsterdam Arena’. Overigens hebben de Arena en de KNVB nog geen reactie gegeven op het gebeuren.

Bron: De Telegraaf

Related posts

14 Comments

 1. BobbyHaarms

  Dat lukt mij jaren na m’n dood ook nog steeds…en ze trappen er nog steeds in 😉

 2. Ajax nr 1

  Ja mannen we liggen nu echt onder vuur. Het is nog niet genoeg. Wat zal het volgende zijn.

 3. lezerG

  ‘Ik heb deze tip van iemand ontvangen die het al jaren deed maar er nu mee gaat stoppen.’
  Wat is dat nou weer voor lulkoek?

 4. Rene1964

  Logisch, ik kan ook gratis kijken, maar het boeit mij ook niet meer. Als het voetbal nou nog aantrekkelijk was geweest, bleef ik ook kijken. Waarschijnlijk ben ik dus niet de enige die niet meer gratis wil kijken :))

Comments are closed.