There are no ads, please add some


Jong Ajax verliest oefenduel tegen Borussia Dortmund 2

0923jongajax-jongaz

Jong Ajax heeft zaterdag een oefenduel tegen Borussia Dortmund 2 met 3-1 verloren. Die stand was al bij rust bereikt, Voor Ajax scoorde Warmerdam. Ducksch (2x) en Junior Flores troffen doel voor de Duitsers. Jong Ajax speelde uiteraard zonder de diverse internationals.

Opstelling Jong Ajax: De Lange, Lartey Sanniez, Van Bruggen, Vissie, Dankerlui, Bakker, El Mahdioui, Warmerdam, Acolatse, El Azzouzi, Meleg


Gerelateerde posts

9 reacties

 1. Mijn Club

  Jep, en Dortmund MET hun internationals? Lijkt me van niet! Maar goed, altijd nuttig om tegen Duitsers te spelen. Misschien dat we daar moeten gaan shoppen ūüėČ (en Zuid-Amerika natuurlijk. Vergeet Denemarken een beetje en ga op zoek naar de echte versterkingen)

  1. Jari86

   Ben ik het niet mee eens, Ajax moet toch terug naar de (sub) top? Dan moet er in de jeugd al gewonnen worden. Tegen de jongens zeggen “jammer, helaas” is typisch Hollands. Het zou moeten zijn “slecht gespeeld en een slechte uitslag” dan weet je pas wat het is om in de top te horen.

 2. Jari86

  Willen we ook mentaliteit aanpakken/opkrikken, dan moeten we het niet meer “ok√©” vinden om dergelijke wedstrijden te verliezen. Leuk voetballen en verliezen, wat heb je er aan? De winst is heilig en als dat mooi kan, prima, maar anders gewoon zorgen dat je in ieder geval wint. Leuk spelen, verliezen en dan zeggen “goed gedaan” is waar ons probleem in Nederland ligt.

  1. AFC98

   Nee, van deze 11 die erin stonden, maken er uiteindelijk 2 of 3 hun debuut ik het eerste, en een grote kans dat het dan een gevalletje lukoki, ligeon of vd hart is. ( dus na maximaal 10 gespeelde wedstrijden weg omdat ze het niveau simpelweg niet hebben)

Reageren is niet mogelijk.