Stegeman: ‘Tegen Ajax ook goed resultaat behalen’

heracles-ajax

Heracles Almelo is het seizoen bijzonder goed begonnen en staat inmiddels op een verdienstelijke derde plaats op één punt achter koploper Ajax. Volgende week zaterdag reist Ajax af naar Almelo en als het aan de trainer John Stegeman ligt dan zet zijn ploeg ook tegen Ajax een goed resultaat neer.

‘Door de interlandperiode hebben wij aankomend weekend vrij maar deze week hebben wij zware dagen ingepland met krachttesten en duurtrainingen. Donderdag gaan de spelers nog trainen en sluiten wij af met een voetvolleytoernooi waarna de spelers drie dagen vrij zijn. We hebben een zwaar programma achter de rug waarin we ook nog eens 120 minuten bekervoetbal hebben gespeeld tegen Vitesse. Volgende week komt Ajax op bezoek en daar kijken wij naar uit in Almelo. We hebben het psv ook heel lastig kunnen maken en uiteindelijk ook gewonnen. Dat streven wij tegen Ajax ook na en ik denk dat het een prachtig affiche gaat worden’.

Bron: VI

Related posts

28 Comments

  1. Rene1964

   Heracles is echt niet minder dan Ajax. Als we al met moeite De Graafschap verslaan, is puntverlies tegen een veel beter Heracles echt niet ondenkbaar!

 1. Joeguh9

  Zou wat zijn als hij zegt: normaal wil ik een goed resultaat halen maar ach, laat Ajax maar winnen kan mij het schelen! Rare uitspraken dit!

 2. Indojood

  Tegen dit belabberd Ajax kan iedereen een goed resultaat behalen. Bovendien heeft Heracles van de pisvlekken gewonnen. Ik verwacht dat Ajax wint maar vanuit Heracles’ perspectief is dit geen rare uitspraak.

 3. -buitenkantje rechts-

  Dit soort ploegen verpletteren met 0-8 ofzo! Te gek voor woorden dat Heracles al verwacht tegen Ajax een goed resultaat te halen..

  1. Indojood

   Ik help je het te hopen maar dat was in de Meer meer regel dan uitzondering. Daarna niet meer.

 4. Hazez

  Het is toch erg dat dit soort clubs voortaan al denken dat ze punten pakken tegen het (grote) Ajax !!!!

  1. BobbyHaarms

   Helaas bestaat het grote Ajax niet meer, hooguit op papier nog. We zullen moeten knokken voor de punten dat is de realiteit anno 2015

    1. HURBIE

     Vind ik ook voor dit AJAX is geen CLUB meer bang .
     Zag vanavond op Fox sport AJAX uit 95 96 tegen FEYENOORD wat een genot om te zien hoe het bestuur en de trainer van AJAX speelde EN DE SPELERS van nuNIET AAN HET SPELEN KRIJGEN ONBEGRIJPELIJK

 5. Ed69

  Kan me deze reactie best voorstellen inmiddels.
  Hij heeft gewoon (helaas) gelijk! We kunnen onze koppen wel langer in het zand blijven steken maar dat heeft totaal geen zin!
  Ajax speelt al tijden Ajax-onwaardig voetbal, dus vindt je het gek dat de tegenstanders zo gaan denken!
  Het wordt tijd dat de wind weer eens anders gaat waaien bij de club, bijvoorbeeld met echt goede aankopen! We zouden dan weer eens echt trots kunnen worden op ons Ajax!!!

  1. Rene1964

   Aankopen? De laatste echte goede aankoop was SUAREZ! Ik denk dat we het sowieso veel meer in die Zuid-Amerikaanse hoek moeten gaan zoeken, dan in Denemarken. Het zegt alles voor NL en Ajax dat Denemarken onze visvijver is! Hoe beperkt kan men als scout zijn. Denk daar maar eens over na!
   Wil je voetballers scouten MET een echte killersmentaliteit, zoek dan voortaan voornamelijk in Zuid- Amerika, ongeacht welk land aldaar. Maar goed, dat zal wel weer te duur zijn voor Marc qua tickets en zo.

 6. Ajax1958

  Het realisme is bij een aantal hier weer ver te zoeken. Eens kijken waar we over 1 maand staan als we wat meer clubjes uit het linkerrijtje hebben gehad.

 7. AjaxBarcelona

  Gek he, ook in de glorietijd van Ajax zei elke tegenstander dat er mogelijkheden waren om punten te halen. Die mogelijkheid is er nl altijd.

  Kijk eens naar Chelsea dit seizoen, geen schim meer van voorgaande jaren en met spelers waar menig Ajax supporter jaloers op is. Barcelona, met allemaal gevestigde vedetten verliest in de competitie van een ploeg uit de staart van de competitie.

  Dus laten we nou niet zo overspannen doen. Heracles is in vorm, heeft een leuke ploeg, heeft zelfvertrouwen en dat maakt een hoop gemis aan fijne kwaliteit goed. Wordt gewoon een lastige pot voor Ajax maar die vormt hier geen uitzondering.
  Bij voldoende concentratie wordt het overwinning voor Ajax en anders …. tsja puntenverlies, zal best nog wel een keertje gebeuren.

 8. ajacied078

  volgens mij was het vorig seizoen 3-3 in de laatste minuut door anderen dus dat goede resultaat hebben ze al gehad. wordt tijd voor beter voetbal

Comments are closed.