Ajax A1 met sterke selectie richting Schalke’04

youth_league

Ajax A1 neemt het in de UEFA Youth League aanstaande woensdag op tegen de leeftijdsgenoten van Schalke’04 en gaat dat met het sterkst mogelijke elftal doen. Abdelhak Nouri, Donny van de Beek en Vaclav Cerny reizen met de selectie mee ondanks dat zij behoren tot Jong Ajax. De spelers mogen wat leeftijd betreft nog uitkomen voor A1. Op 21 oktober is de return in Amsterdam waarbij de winnaar het zal opnemen tegen Spartak Moskou of Ravan. Ajax A1 is veroordeeld tot de knockout-rondes,  het Domestic Champions Path. omdat het eerste elftal dit seizoen niet uitkomt in de Champions League.

Selectie voor duel met Schalke’04

Stan van Bladeren
Jeffrey de Lange
Abdelhak Nouri
Donny van de Beek
Teun van Zweeden
Leon Bergsma
Dani de Wit
Carel Eiting
Navajo Bakboord
Deyovaiso Zeefuik
Kaj Sierhuis
Ezra Walian
Kasper Dolberg
Matthijs de Ligt
Vince Gino Dekker
Conner Blöte
Noussair Mazraoui
Ché Nunnely
Vaclav Cerny

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

  1. FrankiC

   We moeten het doen met een uitgebreide samenvatting op AjaxTV op donderdag. Ben erg benieuwd of we inderdaad weer met een gouden lichting te maken hebben.

 1. Mijn Club

  Inderdaad een rare regel. Ajax jeugd is al jaren een van de beste in Europa, en zou ahv het behaalde puntentotaal tot de top drie behoren! Vreemd. Denk dat zelfs de Arena nog goed gevuld zou zijn ! Lijkt me geweldig als zo’n wedstrijd in een druk bezochte Arena zou worden gespeeld. Prachtige ambiance! Ook geweldig voor die spelers toch?!

 2. Rene1964

  Op zich prima idee, probleem is dan alleen dat sommige jongens tevens bij het eerste zouden kunnen zitten en een wedstrijd van de A jeugd veel aantrekkelijker is dan van het eerste :)) (met andere woorden: dan wordt het een lange zit)

 3. Rene1964

  Trouwens: ook Schalke is een echt topteam. Één van de beteren in Europa, dus wordt dit echt geen makkie. Schalke is dé jeugdtopclub van Duitsland! Bovendien doen er bij hun ook drie spelers mee van U23. Net als wij, nemen ook zij de jeugd CL zeer serieus! Kortom, een wedstrijd tussen twee toppers in het jeugd voetbal ! Zou super zijn, als we doorgaan!

Comments are closed.