El Ghazi meest productieve Ajacied sinds Huntelaar

0920excelsior-ajax_elghazi

Anwar El Ghazi wist tegen Excelsior opnieuw te scoren voor Ajax en brengt zijn totaal daarmee op zeven doelpunten waarmee hij het seizoen natuurlijk uitstekend is begonnen. Met de score is hij tevens de meest productieve Ajacied sinds Klaas-Jan Huntelaar in 2007/2008, die na evenveel wedstrijden al op acht goals stond. El Ghazi heeft al meerdere malen laten doorschemeren dat hij een getal in zijn hoofd heeft wat hij dit seizoen wil bereiken met gescoorde doelpunten. Vooralsnog ligt de Ajacied dus lekker op schema als topscorer van Ajax.

Bron: Goal.com

Related posts

28 Comments

 1. Ajacied407

  Qua goals heb ik meer vertrouwen in het rendement van Huntelaar. Die jongen stond altijd garant voor een goaltje per wedstrijd. Hoop echt dat hij nog ooit bij Ajax terugkeert.

  1. lrsvdrk

   wat zeik jij nou?? huntelaar was goed, maar toen ook een stuk ouder als el ghazi nu is! het is toch knap dat Ajax weer iemand heeft die zich voor 200% geeft en een goede doelstelling in zijn hoofd heeft! ik denk dat el ghazi huntelaar in vergelijking uiteindelijk voorbij gaat, ondanks dat de hunter een spits is en el ghazi een buitenspeler

   1. Ajacied407

    Ik zeik niet. Ben blij dat t goed met Ajax gaat (qua punten en ranglijst) hoor.

    Bedoel alleen hiermee te zeggen dat Ajax gewoon een scorende spits mist en dat ik (en ik denk ook andere Ajax supporters) graag Huntelaar nog zien terugkomen om de voorhoede te versterken.

    1. De Ajacied

     Laten we zuinig zijn op
     EL Ghazi, !!!!
     En blijft hij nog lang bij ons Ajax we kunnen hem héél goed gebruiken ⚽️
     En vertrekt hij bij die dikke Calzone van een zaakwaarnemer 😉 toch?

 2. Sonsee

  Hij is inderdaad lekker bezig, hopelijk houdt hij het vol. Er kunnen alleen nog wel wat dingetjes verbeterd worden maar hij is op de goede weg. Vind het ook zeer verstandig dat hij geen getallen noemt want dat ken alleen maar de druk opvoeren.

 3. Ronkr

  El Ghazi is teveel wisselvallig . Maar zijn goals zijn mooi. Geen saaie intikkers . Samen met Milik laten staan en vertrouwen geven ..

  1. creutz1977

   mee eens… Zijn rendement is hoog.. al mag hij ook wat meer energie in zijn spel leggen… grotendeels van de wedstrijd is hij ook onzichtbaar… Maar potentie heeft hij zeker… En dat kinderachtig Ronaldo na doen mag er ook wel af…

   1. AjaxKat

    Nou… Heb ‘m donderdag gewoon netjes zien meeverdedigen op eigen helft, zal je Ronaldo nooit zien doen. Daar komt bij dat tegenstanders nu ook wel weten dat hij nu met z’n goals en assists de gevaarlijkste man van Ajax is. Dus de tegenpartij stelt zich erop in om juist hem uit z’n spel te halen. Van mij hoeft ie daarom ook niet 90 minuten dominant te zijn. Als dat niet kan dan is 3 minuten effectiviteit voor mij ook wel voldoende. En dat kan ie ook.
    Vind het wel weer eens goed dat er na lange tijd een goeie aanvaller/vleugelspeler (min of meer) uit de eigen opleiding komt. Ben alleen zo bang dat ie volgend seizoen wordt weggekocht.

    1. Remco425

     En laat de tegenstanders zich maar instellen op El Ghazi, krijgt Milik weer wat meer ruimte. Die kunnen elkaar dan lekker afwisselen.

    2. creutz1977

     haha praat je hem gewoon na?? 3 min effectief is voldoende?? dus als Ajax 5 min mooi speelt ben jij tevreden.. want dat zeg je nu… Als je een topper wil worden zal je grotendeels van de wedstrijd dreigend moeten zijn en niet 3 min. En elftal stellen zich op El Ghazi in?? zo groot is die jongen nog niet hoor.. Dat hebben alleen de Ronaldo,s en messi’s… Dus een beetje veel groot spraak is dit

     1. creutz1977

      haha mee eens vind Ronaldo een kwal van een vent…Maar voetballen kan hij zeker… daarom vind ik die irritante imitatie trekjes wat El Ghazi doet zo kinderachtig… Hij is een speler opzich.. zorg dan ook voor een eigen identiteit… En goed voetballen kan hij zeker al laat hij dat ook naar mijn mening te weinig in een wedstrijd zien… Maar zijn rendement en goals dat is zeer netjes

     2. Remco425

      Kwal van een vent? Ken je hem persoonlijk? Ik ook niet, maar hij laat ook buiten het veld genoeg zien om te kunnen zeggen dat hij een fantastisch en sociaal persoon is.

     3. creutz1977

      Nee wil hem ook niet persoonlijk kennen.. met die zielige arrogante trekjes in het veld… kijk liever naar een Messi.. Dat is een ras voetballer.. niks aan gemaakt of nep… Ronaldo kan ook geweldig voetballen maar alles aan hem is arrogant en nep

 4. Oosterse Ajacied

  Heerlijk om naar te kijken. Als hij nu al zo goed is, dan valt er nog lang van hem te genieten. Hopelijk houden we hem nog een paar jaartjes vast!

 5. Geroldkohlen

  als hij zo door gaat word het groter, hij mag wel vaker sneller op stoom komen! en hij moet na een goal niet ronaldo na gaan doen, hij moet gewoon el ghazi blijven!

 6. HURBIE

  Geweldig zo als hij door die verdediging heen liep ,ze stonden allemaal voor paal en goed afgemaakt ⚽️⚽️⚽️????

 7. 4everAjax

  Voor mijn part doet hij Toon Hermans na als hij heeft gescoord. Zolang hij maar scoort, blij is en oog heeft voor zijn mede spelers (met name de man van de assist). Verder zal het mijn reet roesten welke gebaartjes hij erbij maakt. Als mensen zich hieraan ergeren hoop ik dat ze zich nog gigantisch vaak zullen ergeren aan hem 🙂

  1. Geroldkohlen

   aan zijn goals erger ik me niet maar hij moet wel zich zelf blijven iedere voetballer heeft een voorbeeld maar na doen is niet nodig lijkt me! laat hem maar el ghazi moves doen!

 8. Ramon1

  Mensen zeggen dat hij teveel naar Ronaldo kijkt maar als die daar beter van word wil ik hem best nog 100 goals van Ronaldo sturen

Comments are closed.