Gametalk Excelsior – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

excelsior-ajax

Dit weekend staat voor Ajax de uitwedstrijd tegen Excelsior op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Excelsior – Ajax begint zondag om 14:30 uur.

0920excelsior-ajax-henkveen


Related posts

33 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

   Yep..toch oude voetbalwet..na een Europese wedstrijd is de wedstrijd daarop altijd moeizaam.. Hoop dat Ajax gewoon de 3 punten haalt.. Hoe dan ook..

   1. Charka53

    volgens mij gaat het elke wedstrijd moeizaam er lopen er elke wedstrijd een paar rond die je een peper in hun reed moet stoppen ze zijn niet vooruit te branden.

 1. PvL020

  Verlies van Pisvee moet goed doordringen bij de spelers en gaan voor meer diepgang en minder balletje breed dan komt het wel en staan we 5 punten voor op die ???

 2. San Marco

  Ik hoop dat de spelers het zich realiseren maar ook FdB. Als je zondag en volg. week wint dan kan je op 4 oktober hele goeie zaken doen!!!

 3. SPHAFCA

  Ik ga er toch wel vanuit dat we op 5 punten komen, hopelijk start Younes op links en Schone op de plek van Sinkgraven (middenveld) Bazoer erin voor Gudelj, Klaassen op rechts en Fischer op 10.

    1. FdB=Ajax

     Ik zou gaan voor Klaassen op 10 en Gudelj en Schöne daarachter. Voorin in Younes, Fischer en El Ghazi

 4. Hazez

  Moeten winnen en een mooi gaatje slaan op de top 3 Hoop dat Roda zo ook een stuntje in huis heeft …

 5. joeyy91

  zal wel een gelijk spel worden omdat ze een “zware” wedstrijd van donderdag in de benen hebben haha. Word vast een zware dobber

 6. lezerG

  Krankzinnig idee dat we zo ver afgedaald zijn dat zelfs een uitwedstrijd tegen Excelsior al geen zekere overwinning meer is.

 7. Slingertje.

  Het is elke wedstrijd hopen dat de mietjes zich eens als kerels gaan gedragen bij Ajax. Dus laat die reserve kakkies maar alle hoeken zien van Woudenstein vanmiddag.

 8. Roberto

  Begin me toch ernstig zorgen te maken over Frank de Boer. Hij krijgt ze niet aan het spelen? Tis werkelijk armoe troef!

  1. Bert62

   Het voetballen moet toch echt van de spelers komen. Als zij het spelletje goed uitspelen dan win je. Een beetje meer passie in het spel zou goed van pas komen. Steeds maar weer de bal terug op keeper ipv wat meer creativiteit in het spel te brengen.

 9. Slingertje.

  Het was weer slaapverwekkend maar de puntjes gaan mee naar Mokum. Lekker weekend voor Ajax maar het blijft jammer dat ze niet gewoon lekker doorgaan met scoren.

Comments are closed.