Ajax A1 wint supercup na 3-0 winst op bekerwinnaar SC Heerenveen

De_Toekomst

Ajax A1 heeft zaterdagmiddag op sportpark de Toekomst de supercup gewonnen. De landskampioen won zeer verdiend met 3-0 van bekerwinnaar SC Heerenveen. Voor Ajax A1 scoorden Gino Dekker en Kaj Sierhuis (2x) de doelpunten. Trainer Gery Vink was tevreden met de winst en heeft een aantal doelstellingen gesteld voor het komende seizoen. ‘Ik vind het vooral heel belangrijk dat we dit jaar ook weer die Youth League gaan halen. Dat is een extra dimensie voor de spelers, een leerzame omgeving om in te spelen. In de competitie moeten we natuurlijk ook met dit jonge elftal meedoen om de bovenste plaatsen, dat hoort bij een club als Ajax’.

Opstelling Ajax A1: Stan van Bladeren, Deyovaiso Zeefuik, Darren Sidoel, Matthijs de Ligt (83. Navajo Bakboord), Dragi Gudelj (57. Conner Blöte), Carel Eiting, Ché Nunnely (70. Kaj Sierhuis), Reda Boultam (49. Noussair Mazraoui), Ezra Walian (77. Mees de Wit), Dani de Wit, Vince Gino Dekker

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

8 Comments

    1. BobbyHaarms

      Laat dit het begin zijn van een hele reeks prijzen met over een aantal jaren met de kern van deze jongens de Champions League 🙂 Gefeliciteerd met deze mooie prijs!

Comments are closed.