Bazoer geniet van aanwezigheid zieke neefje

0319ajax-dnipro_bazoer

Riechedly Bazoer had zaterdagavond maar één doel waar hij zijn bos bloemen voor aanvang van Ajax – Willem II wilde bezorgen. Op het invalidenplatform zat namelijk zijn ernstig zieke neefje Xiernonmar die een zeldzame erfelijke hersenziekte heeft.

‘Het was een wens van Xiernonmar om live een wedstrijd van mij te zien en dat maakte het tot een heel speciaal moment. Hij zit al bijna zijn hele leven in een rolstoel  en deze maand wordt hij twaalf, maar zijn levensverwachting was slechts zeven jaar. Toch is hij een heel positief ingestelde jongen en is het met hem altijd lachen. Gezondheid lijkt zo vanzelfsprekend maar ik weet wel beter. Ik zag in zijn ogen dat hij de kus en de bloemen die ik hem nu kon geven prachtig vond. Zoals ik van zijn aanwezigheid genoot’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

35 Comments

 1. Robelix

  Zouden meer spelers moeten doen bloemen geven aan de invalide. Enoh en de Zeeuw deden het vaak.

 2. toon61

  Heeft het hart op de goede plaats zitten , er zouden veel meer mensen een voorbeeld aan kunnen nemen .

  1. BobbyHaarms

   Dit geeft alleen maar aan dat het niet alleen maar een fantastische voetballer is maar ook nog eens een groot mens..grote klasse!!

 3. Rene1964

  Precies. Ik heb hem al meermaals vergeleken met Clarence Seedorf. Met hem worden vergeleken lijkt mij al een groot compliment op zich.

   1. BobbyHaarms

    Zo zie ik dat precies zo Rene 1964, als Bazoer zich zo sterk blijft ontwikkelen speelt ie uiterlijk over 5 jaar in de absolute top van Europa. En met zo’n karakter word je overal op handen gedragen….toptalent!

 4. TimFK90

  Weet niet wie die titel heeft bedacht van dit artikel maar los van de grammaticale fout (zieke moet ziek zijn) komt het veel te sadistisch over. Maak daar de volgende keer even iets als “Bazoer verblijdt ziek neefje” of “Ziek neefje krijgt speciaal gebaar” want nu klinkt het alsof Bazoer een lul is en het mooi vindt als neefjes ziek zijn. Klinkt gewoon niet en dekt niet de lading van de inhoud. Dit lijkt me iets wat zelf een amateurjournalist wel doorheeft.

  1. BobbyHaarms

   Ik weet het niet hoor maar wat is er mis met dit artikel? Het enige wat hierin duidelijk wordt is dat zijn neefje helaas ernstig ziek is en dat Bazoer een hart van goud heeft. Lijkt me niks mis mee..

    1. FdB=Ajax

     @TimFK90 en AjaxKat
     Wat is er mis met die kop? Hij geniet van de AANWEZIGHEID van zijn zieke neefje. Niks mis mee

   1. BobbyHaarms

    Ik zie het probleem ook niet hoor, zelfs iemand met het iq van een koolmeesje begrijpt dit meteen. Maar goed, iemand nog een komkommer? 😉

 5. slm020

  Super talent waar een goede kop met inhoud op zit !! Maakt niet alleen de juiste keuzes op het veld maar ook daar buiten !! Geweldig !!

Comments are closed.