There are no ads, please add some


De Boer: ‘Jablonec is voor ons onbekende tegenstander’

0722saintetienne_deboer_vds

Ajax neemt het in de play-offs van de Europa League op tegen het Tsjechische FK Jablonec. Frank de Boer kan weinig zeggen over de aankomende tegenstander maar laat weten op zijn hoede te zijn.

‘Jablonec heeft FC Kopenhagen uitgeschakeld en dat is toch een ploeg die regelmatig deelneemt aan de Champions League. Ik weet dat hun aanvoerder bij Shaktar Donetsk heeft gespeeld maar verder zegt het elftal mij niks. We zullen er alles aan gaan doen om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Voordeel is dat je weken hebt dat je drie wedstrijden in een week speelt en dat is alleen maar goed voor de spelers. Natuurlijk had ik liever willen acteren in de Champions League maar we moeten nu zorgen dat wij zo ver mogelijk komen in de Europa League’.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

57 reacties

  1. Ajax nr 1

   Zou dit nu alweer een excuus zijn voor als Ajax verliest. Nee toch? Dat geloof ik niet.

   1. AFCA my World

    Ik wel, Frankie heeft het niet goed gedaan en dekt zich al in voor de volgende blunder,uitgeschakeld door Jablonec !

 1. Pocootje

  Gewoon lastig (waar zijn de tijden gebleven dat ik gewoon met n gerust hart naar een wedstrijd kon kijken ipv met zweet in den bilnaad…..)

    1. Mooi

     Toen werd er ook aan een elftal gewerkt en dat groeide in elkaar en dat was erg goed.dat kan nu ook weer gebeuren maar ga routine in bouwen

     1. Mijn Club

      Totaal andere tijd, die nog lang niet zo geregeerd werd door het grote geld. Veel clubteams zijn nu beter dan landenteams !

 2. Geroldkohlen

  ja blijkbaar was rapid dat ook ,anders was je niet met een kinderdagverblijf gaan voetballen tegen rapid!

 3. Rene1964

  Tsjechen zijn wel altijd fysiek sterk en conditioneel goed. Wederom houd ik mijn hart weer vast. Aan de andere kant: het kon erger ! Als je dit niet redt, worden we echt een korfbal clubje of begin maar aan een thee kransje !

  1. SPHAFCA

   Al zijn ze allemaal 2 meter en wegen ze 100 kilo. Je moet hier overheen walsen, ze spelen niet voor niks bij een club waar bijna niemand ooit van heeft gehoord.

 4. Rene1964

  En ach, in de CL hebben we met dit veel te jonge team niets te zoeken. Alleen het startgeld was meegenomen, maar daar heeft die kloteclub nu allemaal

 5. Ajax nr 1

  Zorg nu eerst maar dat Ajax doorgaat en zorg voor versterkingen geen bankzitters maar echte versterkingen. Alvast bedankt.

 6. AFCA_Leidschenveen

  Met andere woorden “we gaan ze uitermate onderschatten” en uiteindelijk gaat Ons Aller Ajax samen met Feyenoord op Donderdagavond tv kijken…

  Sorey heb Rapid nog biet verwerkt

 7. WZAWZDB Ajax 14

  We moeten ze thuis direct oprollen want ik zie het al weer gebeuren dat we uit worden kapot gespeeld

 8. Royb020

  En uuuuhh…..wie is de bekendste voetballer van dat clubje!! Ik had er nog nooit van gehoord!!!

 9. Hika77

  Als we niet meer van jablonec kunnen winnen is het wel heel triest gesteld met ons aller Ajax.

 10. Beer van de Meer

  Zullen we het eens positief gaan bekijken? Of gaan we elkaar een depressie aanpraten.

  1. PvL020

   Positief bekijken idd …. Wedstrijd als alle andere, maar wel de laatste kans op Europees voetbal en dat weten de mannen ook lijkt mij.

  1. Mijn Club

   Hij HOOPT vast dat de kleuterklas geleerd heeft van hun fouten. Sterker nog: Nouri, Cerni en van Beek worden de spillen in die wedstrijd, :))

    1. AFCA my World

     Niet dus anders laat je niet zo in de luren (luiers) leggen,het zijn een stel kleuters die denken dat ze heel goed zijn omdat het ze aangepraat word,maar nog nix echt bewezen hebben !
     En Frankie is de kleuterjuf ,want een echte vent toont ballen door in te grijpen als het nodig is !

     1. Beer van de Meer

      Welkom in the real world. Ajax pampert niet hoor, deze tijd pampert. Die gasten hebben inderdaad kwaliteit zat en Frank weet dat ook, daarom stelt hij ze op. De enige die iemand teleur stelt is de speler zelf. Als het kwartje valt bij de spelers en dat kan zomaar heel snel zijn, zijn ze gewoon heel erg goed. Deze generatie heeft aan een harde les niet genoeg. Misschien in uitschakeling voor de CL het wondermiddel geweest.

     2. Mijn Club

      BEER: dat geloof je zelf toch niet hopelijk. Het gezonde verstand weet dat een te jeugdig elftal fouten blijft maken. Oh ja ons aller jong Ajax, zinnend op een plek bij de eerste vier !!!! verliest gewoon weer van Achilles

     3. Mijn Club

      Ik denk dat we week in week uit, exact hetzelfde gaan schrijven en zeggen als vorig jaar! Mark my words!

    2. Mijn Club

     Volgens de wet wel. Heb jij als voetballertje van 18 tegen volwassen kerels van 30 gevoetbald? Ik wel. Geloof me, je legt het 9 van de 10 keer gewoon af, ook al denk je dat je een hele grote vent bent!

 11. Koert

  Had El Gazi nou netjes die bal afgelegd naar Milik de eerste wedstrijd, waren we gewoon een ronde verder gekomen. Voor straf alle stoeltjes van de arena schoonmaken;)

  1. Mijn Club

   KOERT: Als, als … als telt helaas niet. Oranje onder 19 (?) dacht ook kampioen te worden laatst. Als ze maar niet verloren hadden van Duitsland. Het gebeurt ons net iets te vaak om nog over als te praten … of zeggen we zo vaak als om het eea te verbloemen? Een gebrek aan kwaliteit en inzet en gogme.

 12. AfcaMikey

  ja we hebben goeie spelers alleen geen miljoenen elftal net als barca, het is en blijft een moment opnamen en de bal is rond!!! alles kan maar ik heb volste vertrouwen erin dat het gaat lukken ! steun je club is mensen! zitte jullie zelf bij fc zeiken ofzo mooiweer supporters!

 13. -buitenkantje rechts-

  Jongensjongens… We hebben het niet over Real, Bayern, Barca of Manchester hier hoor! FK Jablonec..als we daar al geen vertrouwen meer in hebben.. Met de veters aan elkaar gestrikt moeten we daar gewoon twee keer makkelijk van winnen!

  1. AFCA my World

   Het is in ieder geval duidelijk dat jij hun de laatste tijd niet gevolgd hebt, ze spelen erg compact en gedreven,dat heeft ze een plekje in deze play-off ronde opgeleverd,Kopenhagen uitschakelen en tegen Rapid gelijk spelen zegt toch wel iets, maar we zullen ze wel weer onderschatten een kwaal van de club en de supporters, geen Europees voetbal dit jaar zou zomaar kunnen, misschien maar beter ook met onze baby’s heb je in Europa nix te zoeken !

 14. Mijn Club

  We VOELEN ons te groot, maar we zijn het allang niet meer. Rijke historie ja, maar we zijn nu helaas niet meer dan een Europese middenmoter, en dan druk ik me nog erg mild uit!

  1. Velibor

   Ja daar zit wat in maar daar hebben we altijd al last van gehad haha en dat is des Ajax alleen is dat nu niet meer terecht helaas,de bluf is weg en we kijken naar de tegenstander ipv zij naar ons,vroeger stond het al 1-0 voordat de wedstrijd begon en dat moet terugkomen dat Mohammed Ali gevoel van ” We are the greatest ! “

Reageren is niet mogelijk.